Τα εμβόλια

23/04/2021 - 12:33

Θέλετε γιατί ανοίξανε τα εμπορικά; Είναι που έχουμε καιρό να ψωνίσουμε και την ψωνίσαμε; Είναι γεγονός: Εδώ και πάρα πολύ καιρό σταμάτησαν να μιλούν οι γιατροί και τη θέση τους πανηγυρικά κατέλαβαν συνωμοσιολόγοι και γλωσσοκοπάνες των κοινωνικών δικτύων! «Πρέπει να εμβολιαστούμε» είναι η καθολική επιταγή. Πάλι καλά δηλαδή, γιατί όσο να πείτε έχουμε και εκατό νεκρούς τη μέρα. Στο σημείο αυτό η γνώμη των «ειδικών» συμφωνεί με εκείνη των γιατρών. Οπότε οι τελευταίοι δικαιούνται να μη σκίσουν (ακόμη) τα πτυχία τους.

«Ναι αλλά με τι θα εμβολιαστούμε;» έρχονται και ερωτούν και εκεί αρχίζει το πανηγύρι. Εν αρχή ην το Pfizer. Στη μέση του κυκλώνα, βεβαίως-βεβαίως! Είναι, λέει, μια νέα ιατρική τεχνολογία, που εφαρμόζεται πιλοτικά, λέει, και πού καιρός να γίνουμε πειραματόζωα, ξαναλέει, άσε που, όταν το κάνεις, πονά το χέρι σου! Πολύ πονά. Και όλα αυτά τα λέει το παιδί στο ταμείο του σουβλατζίδικου, ο περιπτεράς, ο αθώος τροχονόμος που σου κόβει το πρόστιμο γελαστός, η κομμώτρια που πια δεν κλείνει ραντεβού σε σπίτια, ο απόστρατος πενταετής και άλλα στελέχη της διεθνούς ιατρικής έρευνας που παίζουν στα δάχτυλα τις σύγχρονες εξελίξεις της βιολογίας!

«Άντε να κάνουμε, το άλλο, το Astra Zeneca» ενέδωσαν περιστασιακά για κακή τους τύχη οι αντιφρονούντες, πλην διαψεύστηκαν οικτρά. Βρέθηκαν influencers πράματα να απολογούνται για ένα περιστατικό θρόμβωσης στο ένα εκατομμύριο εμβόλια και πώς να πάει να το κάνει ο εξηντάρης που ανεβάζει πυρετό και προκαλεί πονοκεφάλους, άσε που είναι και ύποπτο για θανάτους. Αχ, Αγκάθα Κρίστι! Έφυγες πριν προλάβεις να εμβολιαστείς και άφησες πίσω σου στρατιές επίδοξων μιμητών σου, που συνθέτουν μυθοπλασίες, στις οποίες ο δολοφόνος σκοτώνει με δόσεις εμβολίων τους αντιπάλους του. Δε θέλω να μιλήσω για τους ευφάνταστους δημιουργούς συνωμοσιών εναντίον της ανθρωπότητας, που έχουν στόχο τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, γιατί …μειώνονται τα αποθέματα του πλανήτη σε τρόφιμα (!!!) Ω! Ναι το διάβασα και αυτό!

«Κλείσαμε! Θα κάνουμε Moderna» δόθηκε μια κάποια λύσις, έωλη και αυτή ατυχώς, γιατί το συγκεκριμένο εμβόλιο, είναι, λέει, πάντα λέει, παρακλάδι του Pfizer και για τις παρενέργειες παρακαλώ ξαναδιαβάστε τη δεύτερη παράγραφο. Προσθέστε και τις τερατογενέσεις. Αμ, πώς; (Ότι ας πούμε ένα από τα πιο συνηθισμένα φάρμακα για υψηλή χοληστερίνη αντενδείκνυται για εγκύους, αδιάφορο). Σύμπασα η ιατρική επιστήμη, μαζί με τον Ασκληπιό, έχει ανεβεί στην Ακρόπολη και απειλεί να βουτήξει στα συντρίμμια του Ασκληπιείου, με τον Ιπποκράτη, τον Παπανικολάου, τον Γιακούμπ, τον Τσιόδρα και τα άλλα παιδιά με τις άσπρες μπλούζες να μην το συζητήσω. Ούτε να θυμίσω ότι εκατό άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά. Από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα.

«Υπομονή, παιδιά! Έρχεται το Johnson. Αυτό είναι μονοδοσικό!» Ότι ξενοιάσαμε και περιμέναμε τη λύση στα διλήμματά μας, εκεί μας βρήκε η συμφορά: «Θρομβώσεις και το Johnson». Αναστέλλεται η εφαρμογή του στην Αμερική, που δεν είναι πια η χώρα του Τραμπ, με άλλα λόγια έχει μια κάποια αξιοπρέπεια. «Το σαμπουάν να το λουζόμαστε ή μήπως είναι βλαπτικό;» Απάντηση δεν έχει δοθεί και ανησυχώ, γιατί έχω ανάψει και τον θερμοσίφωνα και …πρέπει να κάνω μπάνιο! Στην εποχή του κορονοϊού ζούμε, εξάλλου! Επιβάλλεται η καθαριότητα!

Ώρες - ώρες μια απίστευτη ημιμάθεια και πολύ χειρότερα μια ανεξέλεγκτη ανοησία έρχεται και μας κατακλύζει, τη στιγμή που περηφανευόμαστε για τα επιτεύγματα της δωρεάν παιδείας μας και του δυτικού μας πολιτισμού. Ίσως χρειάζεται να ακούς ότι «οι Μακεδόνες δε μασάνε από self test», για να έρθεις στα ίσια σου και να καταλάβεις πόσος ραγιαδισμός κατοικοεδρεύει μαζί με την άγνοια στα φαιά κύτταρα του εγκεφάλου πολλών από μας.

Δεν είναι εύκολη η εποχή που ζούμε. Δεν είναι τίποτα απλό. Ούτε η ανθρώπινη επιπολαιότητα είναι απλή. Δεν είναι περίεργο που φοβόμαστε. Περισσότερο με τρομάζει ο άνθρωπος! Συνειδητοποιώ πως το ισχυρότερο εμβόλιο είναι η γνώση! Παράγει αντισώματα στην ανθρώπινη βλακεία! Ελπίζω, καταλαβαίνετε!

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey