Συνεχίζουν να εξευτελίζουν το όνομα της «Αριστεράς»!

27/05/2020 - 14:51

«Δεν κατορθώνουν να πιστέψουν ότι ένας άνθρωπος που σκέπτεται διαφορετικά από αυτούς μπορεί να είναι πολύ άξιος, πολύ έντιμος, πολύ χρήσιμος άνθρωπος. Άξιοι, έντιμοι, χρήσιμοι άνθρωποι είναι μονάχα αυτοί που συμφωνούν μαζί τους»!

(Από το «Ελεύθερο πνεύμα» του Γιώργου Θεοτοκά)

Ανέκαθεν, χαρακτήριζε την Αριστερά το «κόμπλεξ της ανωτερότητας». Οι ινστρούχτορές τους τούς είχαν πείσει ότι όσοι ανήκαν στο «κόμμα» ήταν οι ανοιχτομάτηδες που έβλεπαν… μακριά, οι μόνοι κάτοχοι της «αλήθειας», οι ευφυέστεροι, οι ικανότεροι, οι ηθικότεροι, οι πλέον ευαίσθητοι «φίλοι του λαού» και ανθρωπιστές, οι γενναιότεροι, οι μόνοι προοδευτικοί και δημοκράτες·και ότι όλοι οι άλλοι, οι μη ανήκοντες στο κόμμα, ήταν, απλώς, «δεύτερης διαλογής» ανθρώπινα όντα!

Από αυτήν την οίηση διακατέχεται -«καθ’ υπερβολήν»- η ηγετική ομάδα στο «υβρίδιο» της Αριστεράς, τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν η πανδημία του κορονοϊού «θερίζει», παγκοσμίως, χιλιάδες ανθρώπινες ζωές· όταν τα θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα (χάρις στις υπεράνθρωπες προσπάθειες και την αυτοθυσιαστική διάθεση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και, βεβαίως, χάρις στην αποφασιστικότητα της κυβέρνησης, που ακολούθησε πιστά τις οδηγίες της ομάδας των ειδικών επιστημόνων-λοιμωξιολόγων με επικεφαλής τον Σ. Τσιόρδα) έχουν περιοριστεί, μέχρι στιγμής, σε 165 συνανθρώπους μας που έχασαν την ζωή τους (σε αντίθεση με τις γειτονικές και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπου τα θύματα ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες)· όταν ο ελληνικός λαός -στην συντριπτική πλειοψηφία του- αναγνωρίζει ως ορθά και αναγκαία τα μέτρα περιορισμού της διασποράς της πανδημίας και συμμορφώνεται με αυτά (καθώς, επίσης, και η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ)· και όταν η Ελλάδα εγκωμιάζεται διεθνώς για την επιτυχή διαχείριση της πανδημίας και, ειδικότερα, για την εμπνευσμένη καθοδήγηση του καθηγητή Σ. Τσιόρδα, κάποιοι, στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν κρύβουν την… «αγανάκτησή» τους, διότι τα πράγματα στην Ελλάδα φαίνεται να βρίσκονται υπό έλεγχο και να εξελίσσονται, μάλλον, προς ένα τέρμα χωρίς μεγάλες ανθρώπινες απώλειες και χωρίς ανήκεστη βλάβη της οικονομίας.

Προσπαθούν να κάνουν με κάθε τρόπο και μέσον αντιπολίτευση: τη μια μας λένε ότι ο Μητσοτάκης άργησε να πάρει μέτρα, την άλλη ότι βιάζεται να τα άρει.

Φοβερίζουν τον κόσμο πως η κυβέρνηση θα «κόψει μισθούς και συντάξεις»! Κλαίνε και οδύρονται για τον όλεθρο των επιχειρήσεων που προκαλεί ο Μητσοτάκης - κι όχι η πανδημία!

Κι όταν η κυβέρνηση διαθέτει κάμποσα δις, για να συγκρατηθεί όρθια η οικονομία, πιο «χουβαρδάς» ο Τσίπρας κατεβάζει 26 δις -από το... «λεφτόδεντρο» που καρποφορεί στον αντιπολιτευτικό «μπαχτσέ» του- και τα… μοιράζει «εμπροσθοβαρώς»!

Εκεί, όμως, που αποκαλύπτεται το βάθος της αυτογνωσίας, που έχει κατακτήσει καθήμενος στα έδρανα της Αντιπολίτευσης, είναι όταν, στην ομιλία του στην Βουλή, αυτοανακηρύσσεται σε «ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟ» αμφισβητώντας τις εισηγήσεις Τσιόρδα και της ομάδας των λοιμωξιολόγων-επιδημιολόγων για τα μέτρα εξόδου από την καραντίνα!

Προηγήθηκαν από τον αρχηγό τους, πριν από μερικές εβδομάδες, και «δοξάστηκαν» χυδαιολογώντας οι «μπιστικοί» του: Καψώχας, δημοσιογράφος, γνωστός υβριστής, επί ΣΥΡΙΖΑ, στην ΕΡΤ και υπεύθυνος, σήμερα, στο Γραφείο Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και Κούλογλου, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Προδίδοντας τους «ευσεβείς πόθους» τους και προεξοφλώντας ότι η «επόμενη μέρα» θα βρει την χώρα καθημαγμένη, φοβερίζουν με ασυγκράτητη βαρβατίλα και χυδαιότητα -που παραπέμπει στα «οθωμανικά ήθη και έθιμα»- ότι, μετά την λήξη της πανδημίας, θα… αυτούς που διαχειρίστηκαν την κρίση!

Και παίρνοντας την σκυτάλη της «αριστερής» αντιπολίτευσης από τους παραπάνω δύο αστέρες ο Θ. Καρτερός (δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ, πρώην Σύμβουλος του τ. πρωθυπουργού και επικεφαλής του Γραφείου Τύπου στου Μαξίμου) απειλεί προσωπικά τον Κ. Μητσοτάκη: «κύριε Μητσοτάκη, θα λογαριαστείς, ως επικεφαλής της κυβέρνησης, ως ηθικός και εν πολλοίς φυσικός αυτουργός παραλείψεων και μέτρων, με πολλούς και για πολλά, όταν περάσει αυτό το κακό»!

Και ως αποκλειστικός εκπρόσωπος και μοναδικός προστάτης των εν Ελλάδι διαβιούντων «Ρομά, προσφύγων, φυλακισμένων και όλων των απόκληρων» ο εν λόγω Καρτερός απειλεί τον Μητσοτάκη ότι θα «λογαριαστεί» με τον ίδιον και «με όσους μπροστά στην πανδημία καταπίνουν τον θυμό τους και το βουλώνουν» (ΑΥΓΗ, 5 Απριλίου).

Εκεί, όμως, που αποκαλύπτεται η μοχθηρία και δημοσιογραφική κακοστομία του σε όλη την «μαυρίλα» της, είναι όταν «πιάνει στο στόμα του» τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόρδα, τον οποίον κατατάσσει στους… πράκτορες του εχθρού: «ο Τσιόρδας την κυβέρνηση της Δεξιάς εκπροσωπεί», ο Τσιόρδας «την πολιτική τους εξωραΐζει», ο Τσιόρδας ασκεί «τρομοκρατική προπαγάνδα»! (Τιμητική εξαίρεση ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρ. Ξανθός, που αναγνωρίζει την πολύτιμη συμβολή του Σ. Τσιόρδα· γι’ αυτό δέχεται κι αυτός τα δηλητηριώδη βέλη του Θ.Κ.)!

Τον Θανάση Καρτερό ακολουθούν κι άλλοι της «συντροφίας» που βουτάν την πένα τους στο… μελάνι της χυδαιότητας: την «δόξα» του εζήλωσε κάποια κυρία του ΣΥΡΙΖΑ από την Λέσβο, η οποία αδημονεί «να δει να φτάνουν τα θύματα της πανδημίας τους 100», για να… «πατσίσει» την εκατόμβη των αδικοχαμένων της πυρκαγιάς στο ΜΑΤΙ!

Και η… διασπορά της χυδαιότητας συνεχίζεται με άλλον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα, για να καταλήξει στο «καμάρι» της χυδαιολογίας, Πολάκη (πρώην… υπουργό!), ο οποίος αναδίδει όλη την ευωδία της… υπονόμου, απευθυνόμενος σε δημοσιογράφο («τι λες, βρε λοιμογμένο σούργελο, βρε σκουληκιασμλενη ΣΚΑΪτιασμένη…Ου να χαθείτε, τσίρκουλα!»).

ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Και για να μην τα βλέπουμε όλα μαύρα, να θυμίσουμε την… ιστορική δήλωση του Αλ. Τσίπρα της 22 Μαρτίου: «ο κορονοϊός μαζί με χιλιάδες αθώους σκότωσε και τον νεοφιλελεύθερο καπιταλισμό»! Οπότε, μετά τον «θάνατο του καπιταλισμού», μπορούμε να… ελπίζουμε ότι ο σοσιαλισμός, που μας έταξε ο Αντρέας στις 18 Οκτώβρη του 1981 και ο οποίος… έχασε τον δρόμο του, αυτή την φορά, επιτέλους, με «τιμονιέρη» τον Αλ. Τσίπρα, θα βρει τον δρόμο του και θα μας προφτάσει ζωντανούς!

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey