Στοχοποιήθηκε και αυτοκτόνησε

06/09/2022 - 10:30

Αυστριακή γιατρός 36 ετών ανέπτυξε δράση για να πείσει τους συμπατριώτες της ότι ο μόνος τρόπος για να προφυλαχτούμε από τον κορονοϊό ήταν ο εμβολιασμός. Η γιατρός δεν έκανε κάτι άλλο παρά να προβάλλει τα πορίσματα της επιστήμης της γιατί πίστευε ότι ήταν ο μοναδικός τρόπος για να αντιμετωπίσουν οι Αυστριακοί την πανδημία. Δυστυχώς στοχοποιήθηκε απ' τους αντιεμβολιαστές της πατρίδας της και άρχισαν να την βομβαρδίζουν απ' τα δίκτυα κοινωνικής ενημέρωσης με απειλές, λοιδορίες, βαρβαρότητες. Το κορίτσι δεν άντεξε σ' όλα αυτά και αυτοκτόνησε. Αναλογίζομαι όλοι αυτοί που την οδήγησαν στην αυτοχειρία νοιώθουν κάποια ενοχή;

Παγίδευση τηλεφώνου

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ κατήγγειλε δημόσια και έκανε και μήνυση στον Άρειο Πάγο ότι το τηλέφωνο του παρακολουθείτο πριν εκλεγεί ηγέτης του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Ανδρουλάκης ζητά να μάθει ποια υπηρεσία παγίδευσε το τηλέφωνο του και γιατί έπρεπε να παρακολουθείται. Έχει δίκιο σε όλα. Είναι απαράδεκτο σε μια δημοκρατική χώρα να παρακολουθούνται τα τηλέφωνα των πολιτικών. Προσωπικά πιστεύω ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν ήταν γνώστης της παρακολουθήσεως του τηλεφώνου. Η απορία μου είναι ότι ο κ. Ανδρουλάκης δεν είχε «πολιτικά μυστικά», ούτε συνεργαζόταν με άλλες υπηρεσίες για να μεταφέρει τεχνολογικά ή στρατιωτικά μυστικά σε άλλη χώρα...

Κύριε Πρωθυπουργέ δεν αρκεί μια μόνο συγνώμη.Ο κινέζος Λι έζησε 256 χρόνια

Παράδοξο απίστευτο, εξωφρενικό και όμως υποστηρίζεται από ομάδα κινέζων και μπορεί κάποιος να βρει περισσότερες πληροφορίες στο διαδίκτυο. Ο Λι έγινε βοτανολόγος αφού στα 10 χρόνια του εγκατέλειψε το σχολείο. Παράλληλα με τη βοτανολογία ασχολήθηκε και με τις πολεμικές τέχνες. Σε ηλικία 71 ετών προσελήφθη να διδάξει πολεμικές τέχνες στην ανακτορική φρουρά. Γεννήθηκε το 1677 και πέθανε το 1933. Ιστορικά ο μακροβιότερος άνθρωπος ήταν η Γαλλίδα Κολέτ που πέθανε πριν 1,5 χρόνο σε ηλικία 122 ετών. Υπάρχει ακόμα μια φυλή που ζει στον Καύκασο η ηλικία των μελών της αγγίζει τα 150 έτη. Τέλος ο μακροβιότερος λαός του κόσμου είναι οι Γιαπωνέζοι.

Ελληνοτουρκικά

Ο Εφραίμ Ινμπάρ είναι εβραίος, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Στρατιωτικής Ασφάλειας της Ιερουσαλήμ. Επειδή ο λόγος του είναι τεκμηριωμένος και οι πληροφορίες και οι σπουδές του έγκυρες, σας παρουσιάζουμε συνοπτικά τις θέσεις του για τα ελληνοτουρκικά:

Ερώτηση: «Πως πιστεύετε ότι πρέπει να σταθεί η Ελλάδα μπροστά στην απειλή της Τουρκίας»;

Απάντηση: «Έχετε πρόβλημα. Η Τουρκία δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Είναι μια μεγάλη χώρα, μεγαλύτερη από την Ελλάδα. Η χώρα σας πρέπει να έχει μια δύναμη αποτροπής η οποία θα επιφέρει κόστος στην όποια επιθετική συμπεριφορά εις βάρος της. Η Ελλάδα πρέπει να διασφαλίσει την αυτοδυναμία της».

Μ' άλλα λόγια ο εβραίος ειδικός μας λέει ότι σε μια σύγκρουση με την Τουρκία πρέπει να στηριχθούμε στον επιχειρησιακό τομέα μόνο στις δικές μας δυνάμεις. Ούτε οι Αμερικάνοι, ούτε οι Γάλλοι, ούτε οι Εβραίοι θα σκοτωθούν για εμάς. Αυτά προς γνώσιν.

Πανελλήνιες εξετάσεις

Μόνο στην Ελλάδα η ανακοίνωση των βαθμών των μαθημάτων καθώς και η ανακοίνωση των βάσεων σε κάθε σχολή αποτελούν είδηση. Μόνο στην Ελλάδα οι μαθητές αν δεν κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα δεν εισάγονται στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Εφέτος έμειναν εκτός ΑΕΙ και ΤΕΙ 400.000 μαθητές γιατί ορθώς ίσχυσε κάποια βάση. Επί των ένδοξων ημερών του ΣΥΡΙΖΑ τα ΤΕΙ αναβαθμίστηκαν σε ΑΕΙ και είχε καταργηθεί η βάση εισαγωγής. Ισοπέδωση προς τα κάτω. Με αποτέλεσμα να εισήρχοντο στα Πανεπιστήμια μαθητές με μέσο όρο μαθημάτων τρία (3) που τελικά δεν πήγαιναν να εγγραφούν.

Ανανέωση διπλώματος οδήγησης

Στην Γερμανία το δίπλωμα οδήγησης ισχύει για 15 χρόνια και τα έξοδα ανανέωσης ανέρχονται σε 24 ευρώ. Στην Ελλάδα η ανανέωση στοιχίζει 160 ευρώ και ισχύει για 3 και 2 χρόνια. Το κουραστικό είναι για τους ηλικιωμένους που πρέπει να εξεταστούν από νευρολόγο, οφθαλμίατρο, παθολόγο, ΩΡΙΛΑ. Ορθό το μέτρο, αλλά δεν μπορεί αυτοί οι τέσσερις γιατροί να συγκεντρώνονται τρεις φορές το μήνα σε ένα χώρο για να μην ταλαιπωρούνται οι γέροντες; Κύριε Κωνσταντίνε Αχ. Καραμανλή αρμόδιε υπουργέ, απλοποιείστε τη διαδικασία ανανέωσης του διπλώματος οδήγησης.

Κοίμηση Θεοτόκου και ο κ. Τσίπρας

Αύγουστος 2020. «Ο λαός μας τιμά σήμερα την Παναγία. Την ανύμφευτη νύμφη, την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Ελεούσα, την γιάτρισσα, τη Θαλασσινή, την παρηγορήτρια. Την μάνα που προστατεύει τους αδύναμους, που συγχωρεί και δεν τιμωρεί και το όνομά της βρίσκεται στα χείλη όσων αισθάνονται ότι έχουν την ανάγκη της»...

Υπέροχα λόγια από έναν άθεο που από Σαούλ μετατράπηκε σε φανατικό επίσκοπο.

Μείωση πληθυσμού

Από το 2011 μέχρι το 2021 που έγινε η τελευταία απογραφή ο πληθυσμός της χώρας μας μειώθηκε κατά 383.805 κατοίκους. Τη δεκαετία 2001-2011 είχαμε μείωση 146.407 κατοίκους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey