Προλετάριοι της Ελλάδας ευτυχείτε! « Άρτον» φάγατε με το « κοινωνικό μέρισμα».Τώρα θα απολαύσετε και « θεάματα»!

Ατζαμήδες και στη σκευωρία;

14/02/2018 - 16:52 Ενημερώθηκε 14/02/2018 - 17:02

Γράφει ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ

 

Μα είναι τόσο ατζαμήδες, ώστε δεν μπορούν να στήσουν μια σκευωρία που να μην προκαλεί τα γέλια; Αλήθεια από πού δανείστηκαν την « πατέντα» για το « σκάνδαλο» NΟVARTIS; Από την υπόθεση Κοσκωτά, όπου ο «μάρτυρας» Μαμανέας κουβαλούσε τα εκατομμύρια μέσα σε «πάμπερς» στον Αντρέα;

Και η « αριστερή» φαντασία τους φτάνει μόνο μέχρι το σημείο να αντικαθιστούν τα «πάμπερς» με… «βαλίτσες»;

Και ακόμα, μια λεπτομέρεια που αποκαλύπτει την καταπληκτική « εξυπνάδα» των μαστόρων της σκευωρίας και την… παρατηρητικότητα των « μαρτύρων»: τα χαρτονομίσματα στη βαλίτσα ήταν διαφόρων χρωμάτων, ήτοι πεντακοσάρικα, κατοστάρικα και πενηντάρικα! Τέτοιες «πειστικές» λεπτομέρειες μόνο η… «στρατηγική ιδιοφυία» ενός Καρανίκα και το « αστυνομικό δαιμόνιο» ενός Πολάκη θα μπορούσαν να συλλάβουν!

Εδώ και πολύ καιρό υποψιαζόμαστε πως στα υπόγεια του Μαξίμου μαστόρευαν οι «μαραγγοί» τον «Δούρειο Ίππο» για να «αλώσουν» την Αντιπολίτευση και για να φρενάρουν τη δημοσκοπική κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ.

Και τα « κοκόρια» του διαπλεκόμενου φιλοσυριζαίικου Τύπου από καιρό διαλαλούσαν «έρχεται το σκάνδαλο της NOVARTIS και θα δείτε τι θα πάθετε εκεί στη Ν.Δ»!

Ακόμα και ο αρχηγός του… « κοτετσιού» το είχε προαναγγείλει στη Βουλή, απευθυνόμενος στη Ν.Δ: περιμένετε και θα δείτε τι βουνό ( από λάσπη) θα σας πλακώσει!

Κι όταν πια ο Τόσκας μέτρησε έναν ,έναν όσους είχαν πάρει μέρος στο « αντικυβερνητικό» συλλαλητήριο της Αθήνας και τους βρήκε… μόνον 140.000 ( ακριβώς!), αποφάσισαν να βγάλουν από τα υπόγεια του Μαξίμου, όπως, όπως, έστω και… σπρώχνοντας, τον «Δούρειο Ίππο».

Και συνέβη το…« σημαδιακό»: ενώ ο Τόσκας μετρούσε ακόμα, έναν, έναν τους… «ακροδεξιούς» που είχαν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα, ένας από τους « προστατευόμενους μάρτυρες» θυμήθηκε πως είχε ξεχάσει να καταθέσει το σημαντικότερο: ότι τα «αργύρια της προδοσίας» του Σαμαρά τα πήγε στου Μαξίμου ο εκπρόσωπος της NOVARTIS ( όπου, μάλιστα, στάθμευσε σε… ανύπαρκτο πάρκινγκ του Μαξίμου) με βαλίτσα, η οποία είχε ροδάκια, για να πηγαίνει κυλώντας, μέρα μεσημέρι, στον Σαμαρά που περίμενε να παραλάβει τη βαλίτσα, αυτοπροσώπως!

-Γιατί εντιμότατοι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, αφού μέχρι στον Πικραμένο στείλατε τα «δώρα της NOVARTIS,αδικήσατε τον Κώστα Καραμανλή και δεν του στείλατε κι αυτουνού μια βαλίτσα με… «ροδάκια»;( Σημ. σε αντίθεση με την… «τιμή» που επιφύλαξαν οι « προστατευόμενοι» μάρτυρες στον Α. Σαμαρά, απαλάσσουν από κάθε ευθύνη τον Κώστα Καραμανλή για την περίοδο που η φαρμακευτική δαπάνη είχε φτάσει στο ζενίθ καταθέτοντας ότι ό, τι έγινε γινόταν ¨εν αγνοία του Κώστα Καραμανλή»!)

Και τότε πια, βγήκαν από την κοιλιά του « Δούρειου Ίππου» οι « κεκράχτες» Υπουργοί, οι οποίοι- σαν τις κότες που μόλις κάνουν το αυγό στη φωλιά κακαρίζουν πως « έκαναν το αυγό»- διαλαλούν: «είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους», « το γλέντι τώρα αρχίζει »!

Και το «πρωτοπαλίκαρο» του Μαξίμου, ο Πολάκης που δεν μπορεί να συγκρατήσει την υπερηφάνεια για το κατόρθωμά του, ομολογεί: « εγώ ξέρω και ποιοι είναι οι ανώνυμοι και προστατευόμενοι μάρτυρες»!

Φως φανάρι λοιπόν, ότι τις καταθέσεις» τους οι μάρτυρες τις έκαναν πρώτα ενώπιον του Πολάκη και στη συνέχεια στην εισαγγελέα Διαφθοράς, την οποία είχε τοποθετήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Και εδώ, προκύπτει ακόμα ένα ερώτημα: πώς το περιεχόμενο του πορίσματος της εισαγγελέως Διαφθοράς, η οποία, εννοείται, διενήργησε την ανάκριση με κάθε εχεμύθεια, όπως επιβάλλει ο Νόμος, το γνώριζαν, με κάθε λεπτομέρεια, οι παραπάνω « κεκράχτες» Υπουργοί, πολύ προτού σταλεί στη Βουλή; Μήπως το πόρισμα, αντί να σταλεί « αμελλητί», στη Βουλή, στάλθηκε… « αμελλητί», πρώτα, στον Κοντονή, τον Παπαγγελόπουλο και στον Πολάκη, όπως το… απαγορεύει ο Νόμος;

Και για να ανακάμψει το « μαραμένο» φρόνημα των Συριζαίων, το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου εφοδίασε όλα τα στελέχη του με ένα ¨καρδιοτονωτικό σκονάκι» να το διαβάζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα : «το μισό υπουργικό Συμβούλιο της Ν.Δ. θα πάει στη φυλακή», οπότε και να κερδίσει τις εκλογές ο Μητσοτάκης, με ποιους θα κυβερνήσει;

Η συνέχεια της παράστασης « Ο Καραγκιόζης και ο Δούρειος Ίππος της NOVARTIS» θα δοθεί στη Βουλή, όπου όταν ξεσκεπαστούν οι « προστατευόμενοι μάρτυρες», «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»!

Μέχρι τότε, ο πρωθυπουργός μας μπορεί να μας « κοιτάζει στα μάτια» και να μας λέγει « το σχέδιο ΝOVARTIS, που το δουλεύαμε εδώ και μήνες ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ. Άντε, τώρα, οι αντιπολιτευόμενοι τον ΣΥΡΙΖΑ, κομματικοί αντίπαλοί μας να βγάλουν από πάνω τους τη λάσπη»!

-Τι είπατε εάν αυτό που ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ είναι και ΔΙΚΑΙΟ; Την απάντηση μπορείτε να την βρείτε στο βιβλίο « Ο Ηγεμόνας» του Μακιαβέλι και στο ΜEIN KAMPF του Αδόλφου Χίτλερ!

Υ.Γ. Διαβάζοντας τα αποσπάσματα του πορίσματος για την εμπλοκή των πολιτικών προσώπων στο « σκάνδαλο» NOVARTIS, μου γεννήθηκε η απλοϊκή-ίσως- απορία: εάν, ας πούμε, ένας φανατικός αντι-ΣΥΡΙΖΑ παρουσιαζόταν ενώπιον της εισαγγελέως Διαφθοράς και ενδυόμενος το ένδυμα του « προστατευόμενου μάρτυρα» κατέθετε εις βάρος του νυν πρωθυπουργού: «πιθανολογώ», «με βάση τη λογική των πραγμάτων», « είναι αναμενόμενο τα ποσά που δόθηκαν να είναι ιδιαίτερα υψηλά», », «θεωρώ αδύνατο να δόθηκε μίζα κάτω του ποσού των 40 εκ. ευρώ», θα συντασσόταν- « αμελητί»- πόρισμα με τα ανωτέρω καφενόβια «πιθανολογήματα» και θα στελλόταν το πόρισμα « αμελλητί» στη Βουλή;

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey