Ο Πούτιν πάει στον…Παράδεισο!

30/03/2022 - 11:30

Μπορεί κανείς να βλέπει τον κόσμο εντελώς από την…ανάποδη; Μπορεί να βλέπει τον λύκο για αρνί και το αρνί για λύκο; Μπορεί και παραμπορεί! Εδώ πέθαναν και συνεχίζουν να πεθαίνουν κάποια εκατομμύρια από τον κορονοϊό και κάποιες χιλιάδες ανθρώπων- εννοείται έλλογα όντα- υποστηρίζουν- ακόμα κι όταν τους κουβαλάν μισοπεθαμένους στο Νοσοκομείο - ότι δεν υπάρχει κορονοϊός! 

Μην πιστεύετε, μας λένε, ούτε τα μάτια σας ούτε τα αυτιά σας. Μην πιστεύετε όσα μεταδίδουν οι Έλληνες δημοσιογράφοι από την Ουκρανία. Μην πιστεύετε όσα διαβάζετε. Μην πιστεύετε όσα διεκτραγωδούν οι χιλιάδες Ουκρανοί πρόσφυγες, που φτάνουν, με την ψυχή στο στόμα, στις γειτονικές χώρες! Ακούστε τους Έλληνες «Πουτινολάτρεις» και θα καταλάβετε γιατί ο «γενναίος» Πούτιν, εάν, κάποτε, πεθάνει, θα πάει στον Παράδεισο! Κακώς λυπάστε, μας λένε, τον Ζελένσκι που βλέπει να ισοπεδώνονται οι πόλεις  και τα χωριά της πατρίδας του, να σκοτώνονται μανάδες αγκαλιά με τα μωρά τους. Λυπηθείτε τον… καημένο τον Πούτιν, τον οποίον ανάγκασαν οι «καταραμένοι» Αμερικάνοι ( οι κατ΄επάγγελμα « φονιάδες των λαών»!) και οι αμερικανόδουλοι Δυτικοευρωπαίοι, να προσαρτήσει την ουκρανική Κριμαία, να ξεσηκώσει και να εξοπλίσει τους ρωσόφωνους αυτονομιστές στο Ντονέτσκ και στο Λουγκάνσκ και ( Ω, τι αβάστακτο μαρτύριο και δυστυχία του!) να εισβάλει και να βομβαρδίσει με αεροπλάνα και πυραύλους σχολεία, νοσοκομεία, θέατρα (καταφύγια του πολιτισμού και των αμάχων) και πολυκατοικίες, όπου έμεναν άοπλες οικογένειες, και να ισοπεδώσει την Μαριούπολη, το Χάρκοβο και το Κίεβο! 

Εκτός από την «φαιδρά πορτοκαλέα», που ευδοκιμεί« εν Ελλάδι», είναι και κάποιοι Έλληνες αρθρογράφοι και «αναλυτές» που διακηρύσσουν την πίστη τους στον «πανίσχυρο ηγέτη», που αποκαλύπτουν ποιος, πραγματικά, είναι το «αρνί» και ποιος ο «λύκος»! Που καταγγέλλουν αυτούς που… εξανάγκασαν τον θεμελιωτή της Νέο- σταλινικής «Δημοκρατίας» να μετατρέψει σε Κόλαση την Ουκρανία! 

Εάν, λένε, η Ουκρανία εντασσόταν στο ΝΑΤΟ, την επαύριον, κιόλας, θα κινδύνευε η εδαφική ακεραιότητα και η ανεξαρτησία του ρωσικού κράτους από μια εισβολή του ουκρανικού στρατού, που θα είχε εξοπλίσει το ΝΑΤΟ! 

Ήδη, και προτού η Ουκρανία ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, όπως κατήγγειλε ο Πούτιν, « Ουκρανοί στρατιώτες αποπειράθηκαν να εισβάλουν στην Ρωσία» και Ουκρανοί «σαμποτέρ» μπήκαν στην ρωσική επικράτεια για να πλήξουν, την κατάλληλη ώρα, στρατιωτικούς στόχους(Σημ.είναι…κακόβουλος κάθε συσχετισμός με την προβοκάτσια που σκηνοθέτησε ο Χίτλερ, ότι , δήθεν, οι… Πολωνοί το 1939,επιχείρησαν να «εισβάλουν στην Γερμανία», «γεγονός» που ανάγκασε τον Χίτλερ να αποκρούσει τον… κίνδυνο ισοπεδώνοντας την Πολωνία, την οποία, στη συνέχεια, μοιράστηκε με τον Στάλιν)! 

Και το πιο σοβαρό για την ύπαρξη της Ρωσίας: ο «νεοναζιστής» (σημ. Εβραίος στην καταγωγή!) Ζελένσκι κατασκεύαζε πυρηνικά όπλα, στους πυρηνικούς σταθμούς της Ουκρανίας ( σημ. ο Πούτιν δεν μας έδειξε, ποτέ, κανένα τέτοιο όπλο, όταν κατέλαβε τους πυρηνικούς σταθμούς της Ουκρανίας, όπως το ίδιο έκανε κι ο Μπους για «τα πυρηνικά όπλα» που είχε ο Σαντάμ, στο Ιράκ, και για τα οποία οι Αμερικάνοι ισοπέδωσαν την Βαγδάτη)! 

Αυτά, κατά τους θαυμαστές του Πούτιν, τον ανάγκασαν να… «αποψιλώσει» - από εχθρικά κράτη- τον χώρο, πέριξ του ρωσικού κράτους και να δημιουργήσει « αντιπυρική ζώνη» από κράτη «δορυφόρους» που θα προσκυνάν τον «Μεγάλο Αφέντη» τους ( κάτι σαν τη  Λευκορωσία του Λουκασένκο)! (Κατά σύμπτωση, παρόμοιο… κίνδυνο επικαλείται και η Τουρκία του Ερντογάν,  ότι απειλείται από τα στρατιωτικοποιημένα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Ελπίζουμε να μην μιμηθεί τον «φίλο» του, τον Πούτιν)! 

Αυτά γράφουν κάποιοι γνωστοί πολέμιοι, μέχρι χθες, των «ιμπεριαλιστών Αμερικάνων» και παθιασμένοι «Αντιφασίστες», πρωτοπαλίκαρα στην «πάλη» για τα δίκαια των, όπου γης, αδυνάτων και κατατρεγμένων, «επιδειξίες» ανθρωπιστικής ευαισθησίας, για τα θύματα των πολεμικών συγκρούσεων και των τριτοκοσμικών καθεστώτων, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, και αυστηροί επικριτές -μέχρι χθες- παντός αναθεωρητισμού και πάσης εθνοκάθαρσης! 

Σήμερα, μεταμορφώθηκαν, ως διά μαγείας, σε συνήγορους  υπεράσπισης του «εγκληματία πολέμου» Πούτιν και προσπαθούν να μας πείσουν ότι στην τραγωδία που παρακολουθεί με αγωνία ολόκληρος ο κόσμος, ο δικτάτορας  Πούτιν, στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της αδύναμης χώρας και  παρά την άγρια αιματοχυσία που προκάλεσε, είναι ο αναμάρτητος, σαν το… «αρνί», και ότι ο «κακός λύκος» είναι οι Αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ! 

Και έτσι διαιωνίζεται, επί γης, η βαρβαρότητα των ισχυρών, που επικαλούνται ως άλλοθι, για τα εγκλήματα που διαπράττουν κατά της ανθρωπότητας, ότι και οι άλλοι διέπραξαν, στο παρελθόν, τα ίδια και χειρότερα κακουργήματα (είναι γνωστή η δικαιολογία των Σοβιετικών« και σεις βασανίζετε τους μαύρους», με την οποία απαντούσαν στους Αμερικάνους, που  τους κατηγορούσαν για τις σταλινικές πολιτικές που εφάρμοζαν! 

Η ευθύνη, όμως, για την αθώωση αυτών που συνεχίζουν ασύδοτοι να προσβάλλουν αρχές και αξίες του ανθρώπινου πολιτισμού, να παραβιάζουν, ατιμώρητοι, το διεθνές Δίκαιο βαρύνει κάποιους, παντός είδους και μεγέθους  δημοσιολογούντες, που αντί να καταδικάζουν, με την ίδια προσήλωση στις αρχές του δικαίου και της ηθικής και με την ίδια αμερόληπτη κρίση, επιδεικνύουν α λα καρτ ευαισθησία σε φαινόμενα εκβαρβάρωσης των διεθνών σχέσεων και, σε αντίθεση με την ορατή πραγματικότητα και την λογική, επιχειρούν να πλασάρουν το μαύρο ως άσπρο και τούμπαλιν! 

Ευτυχώς για την αλήθεια και την ανθρώπινη λογική η πλειονότητα των ανθρώπων βλέπει με τα δικά της μάτια την πραγματικότητα και κρίνει με το δικό της μυαλό τα όσα διαδραματίζονται σ΄ αυτήν. Και ευτυχώς, υπάρχουν και πάρα πολλοί που υπηρετούν την αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση, που κρίνουν με τα ίδια μέτρα και σταθμά, τις πράξεις των ισχυρών της γης: επαινούν όσα τιμούν τον ανθρώπινο πολιτισμό και επικρίνουν όσα τον προσβάλλουν. 

Ευτυχώς, υπάρχουν οι ελεύθεροι από «δουλείες» και σκοπιμότητες, οι απαλλαγμένοι από την μικρόνοια της μικροπολιτικής : αυτοί που καταδικάζουν, με την ίδια δικαιοκρισία, και τα κακουργήματα του Χίτλερ και του Στάλιν∙ και τα κακουργήματα των Σοβιετικών(διαμελισμός, από κοινού με τον Χίτλερ, της Πολωνίας, εισβολή στην Ουγγαρία και Τσεχοσλοβακία, κατάπνιξη της «Άνοιξης της Πράγας, εισβολή στο Αφγανιστάν) και των Αμερικανών (Χιλή: ανατροπή και θάνατος προέδρου Αλιέντε, πόλεμος στο Βιετνάμ, διάλυση Γιουγκοσλαβίας, βομβαρδισμός Βελιγραδίου, πόλεμος στο Ιράκ, βομβαρδισμός Βαγδάτης, στρατιωτική επέμβαση στο Αφγανιστάν). 

Τελικά η Ιστορία κρίνει ποιοι θα μείνουν στον…Παράδεισο της ανθρώπινης μνήμης και ποιοι  πάνε στην Κόλαση. 

Τους δικτάτορες, πάντως,  η Ιστορία, συνήθως, τους στέλνει, στην κόλαση. 

Γι΄ αυτό, τους αφιερώνω ένα απόσπασμα από το ποίημα του PABLO NEROUDA 

« Ο στρατηγός Φράνκο στην Κόλαση» 

«Μόνος, μόνος, για όλα τα δάκρυα μαζεμένα, 

για μια αιωνιότητα, από χέρια νεκρά  

και βγαλμένα μάτια, 

μόνος σε μια σπηλιά της κόλασής σου, 

τρώγοντας σιωπηλό αίμα και πύον. 

Δεν σου πρέπει ο ύπνος. 

Ακόμη και με καρφωμένα μάτια, πρέπει  

να ξαγρυπνάς, Στρατηγέ, αιώνια ξύπνιος, 

ανάμεσα σε νέες λεχώνες που σαπίζουν, 

τουφεκισμένες το Φθινόπωρο. 

Όλες και όλα τα θλιμμένα, κομματιασμένα 

βρέφη, 

στην κόλασή σου, με αγωνία, προσμένουν, 

τη μέρα της κρύας γιορτής, την άφιξή σου»! 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey