Λίγα απ’ όλα

20/04/2017 - 12:17

Το τσίρκο που μας κυβερνά

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα πρώην βιομηχανικό συγκρότημα με την ονομασία «Φάμπρικα Υφανέτ», το οποίο έχουν καταλάβει οι γνωστοί «προοδευτικοί επαναστάτες» και το χρησιμοποιούν ως ορμητήριο και κατοικία!

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ζήτησε από το Υπουργείο Παιδείας να του παραχωρηθεί το συγκρότημα προκειμένου να το μετατρέψει σε αίθουσες για να στεγαστούν Σχολές που έχουν σχέση με την τέχνη και τον πολιτισμό. Παράλληλα θα στεγαζόταν η άστεγη Κρατική Ορχήστρα και επίσης το άστεγο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Και η απάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας, Σίας Αναγνωστοπούλου; «Και τα παιδιά τι θα γίνουν;» Τα παιδιά είναι οι γνωστοί «μπαχαλάκηδες» και η κ. Αναγνωστοπούλου είναι αυτή που έγινε καθηγήτρια πανεπιστημίου χωρίς να έχει διδακτορικό!

 

Το τσίρκο που μας κυβερνά (2)

Υπουργός Παιδείας ο γνωστός πια κ. Μπαλτάς. Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ζήτησε την άδεια από τον τότε υπουργό Παιδείας να δημιουργήσει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, παραρτήματα στην Κύπρο και σε ορισμένες βαλκανικές χώρες βάσει σχεδίου που είχε εκπονήσει το Πανεπιστήμιο.

Η απάντηση του κ. Μπαλτά: «Μα θα μας κατηγορήσουν για πολιτισμικό ιμπεριαλισμό». Αυτοί μας κυβερνούν ανάδελφο έθνος και τους ψηφίσαμε εμείς!

 

Το «κεφάλαιο» της Νέας Δημοκρατίας

Υπάρχουν αρκετοί Νεοδημοκράτες που θεωρούν τον Κώστα Καραμανλή το μικρό «εθνικό» κεφάλαιο του κόμματος τους. Αυτόν ντε που έγινε πρωθυπουργός χάριν του ονόματος του, αυτόν που ήθελε να «επανιδρύσει» το κράτος και τον οποίον ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στο απυρόβλητο. Τον σιωπηλό!

Μετά την απόφαση του Εφετείου που απάλλαξε όλους τους κατηγορούμενους, το παιδί μίλησε και έβγαλε χολή. Κάποιος καλοπροαίρετος μπορεί να πει ότι είχε δίκιο. Αλλά…

 

Το «κεφάλαιο» της Νέας Δημοκρατίας (2)

Όταν όμως η υπόθεση «Βατοπεδίου» βρισκόταν στην επικαιρότητα, άλλα έλεγε τότε ο τέως πρωθυπουργός! Ότι «έγιναν σκανδαλώδη πράγματα» εκείνη την εποχή και ότι ήταν «ξεκάθαρο ότι κάποιοι παρά την πνευματική τους αποστολή (λέγε με Εφραίμ), λειτούργησαν εις βάρος του Δημοσίου». Αχ μωρέ!

 

Τα μεγάλα ψέματα

«Οι μάζες πιο εύκολα πιστεύουν ένα μεγάλο ψέμα παρά ένα μικρό». Α. Χίτλερ.

Όπως Σώρρα, «Αγία» Αθανασία Αιγάλεω, Κοσκωτά, Καματερό, κλπ., κλπ..

Είμαστε ο λαός που όλοι οι πολιτικοί είναι προδότες, είμαστε ο λαός που πάντα οι άλλοι φταίνε, ποτέ εμείς, είμαστε ο λαός που νομίζει ότι οι ξένοι είναι αίτιοι όλων των κακών.

Κάναμε δύο εμφύλιους πολέμους κατά τη διάρκεια της Επανάστασης του 1821, κάναμε έναν αιματηρότατο εμφύλιο αμέσως μετά την απελευθέρωση από τους Γερμανούς και μυαλό δεν βάλαμε.

 

Τροχαία ατυχήματα

Και εδώ έχουμε ευρωπαϊκό ρεκόρ και το χειρότερο είναι ότι τα περισσότερα θύματα είναι νέοι στην ηλικία. Δυστυχώς!

Το 2016 σκοτώθηκαν 807 άνθρωποι, 3.200 έμειναν ανάπηροι, 42.000 τραυματίστηκαν εκ των οποίων 6.500 σοβαρά.

Πού οφείλονται τα τόσα τροχαία; Πρώτα στον ανθρώπινο παράγοντα, που συνίσταται στην υπερβολική ταχύτητα, παραβίαση απαγορευτικών σημάτων, προσπεράσματα, χρήση κινητού κατά την οδήγηση, αστάθμητοι παράγοντες, έλλειψη συστηματικής αστυνόμευσης. Θα επανέλθω επ’ αυτού.

 

Το Άγιον Φως

Πολύς λόγος έγινε τελευταία με αφορμή τις θέσεις ορισμένων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός από τον Πανάγιο Τάφο της Ιερουσαλήμ στη χώρα μας.

Η θέση του γράφοντος και της στήλης είναι: Πρέπει να σεβόμαστε το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού, όποιες και αν είναι οι δικές μας απόψεις περί θρησκείας και πίστεως. Η προοδευτικότητα δεν πρέπει να μετριέται με σκόπευση στην παράδοση του λαού.

Το Άγιον Φως πρέπει να μεταφέρεται από τον Πανάγιο Τάφο τις ημέρες του Πάσχα εφόσον το θέλουν οι πιστοί. Όσον αφορά τις στρατιωτικές τιμές ως «αρχηγού κράτους» και άλλα ταρατατζούμ, τα θεωρούμε περιττά, υπερβολικά και δεν χρειάζονται.

Τέλος, οι διάφοροι «προοδευτικοί» του ΣΥΡΙΖΑ αν έχουν τα κότσια ας τολμήσουν να διαχωρίσουν την Εκκλησία από το Κράτος. Ιδού στάδιον δόξης λαμπρόν! Αμ δε! 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey