Η γοητεία του απαγορευμένου

11/11/2021 - 12:15

Πρώτο σενάριο: Τον αγάπησα πολύ. Με πάθος. Αυτός ο έρωτας όμως δεν ήταν γραφτό να ευδοκιμήσει. Ανήκουμε σε διαφορετικούς κόσμους: Αυτός ανεμβολίαστος, εγώ εμβολιασμένη! Αυτός από ιδεολογία, εγώ από καθωσπρεπισμό! Πώς να ταιριάσει ένας επαναστάτης με μια συμβιβασμένη; Πώς να ενώνει το καθαρό dna του με το δικό μου, με το μολυσμένο από εξωγήινες προσμείξεις υπανθρώπων γενετικό υλικό; Ήθελε οι απόγονοί του να είναι καθαροί, χωρίς τσιπάκι που τοποθετούν στα εμβόλια οι ισχυροί της γης και μας ελέγχουν. Γιατί το ήξερε: Ο έρωτάς μου προς εκείνον ήταν μέρος της παγκόσμιας συνωμοσίας. Τον ερωτεύτηκα στα τέλη του περασμένου Μαΐου, μόλις έκανα τη δεύτερη δόση, αυθημερόν. Οι δυνάμεις που κυβερνούν αυτόν τον πλανήτη κατάλαβαν ότι είναι άτρωτος, ότι δεν ενδίδει στα ύπουλα κελεύσματά τους και αποφάσισαν με δόλια μέσα να τον μετατρέψουν σε πειθήνιο όργανό τους. Επιστράτευσαν εμένα, την εμβολιασμένη και συνεπώς υποκινούμενη και απολύτως ελεγχόμενη πράκτορά τους. Για να γίνω πιο αποτελεσματική μου υπόβαλαν την ιδέα του έρωτα. Αλλά αυτός, πιστός στις αρχές του, δεν υπέκυψε. Με αγάπησε όμως έκανε πέτρα την καρδιά του, με προσπέρασε! Προτεινόμενος παραλήπτης: Ιδιωτικό κανάλι, για καθημερινή σειρά μυθοπλασίας στο prime time 

Δεύτερο σενάριο: Τον αγάπησα πολύ. Με πάθος. Αυτός ο έρωτας όμως δεν ήταν γραφτό να ευδοκιμήσει. Ανήκουμε σε διαφορετικούς κόσμους: Αυτός ανεμβολίαστος, εγώ εμβολιασμένη! Γι’ αυτό χωρίσαμε. Για την ακρίβεια τον έστειλα στο καλό. Ντρεπόμουν να τον παρουσιάσω στις παρέες μου. Τις εμβολιασμένες. Καλύτερα να ήταν αγράμματος. Χίλιες φορές να φορούσε καδένα πλάτους τριών εκατοστών. Ας ήταν προικοθήρας! Χωρίς ισχυρές ηθικές αντιστάσεις! Ας ψήφιζε Έλληνες κυνηγούς! Ας έφτυνε τον πασατέμπο στο θερινό σινεμά. Ας πίστευε ότι το βασίλειο των γυναικών είναι η κουζίνα τους! Βρήκε να είναι ανεμβολίαστος, για κακή μου τύχη. Από πεποίθηση, λέει. Ποιος είναι ο θεωρητικός του αντιεμβολιαστικού κινήματος, να τον συστήσω στις κολλητές να το βουλώσουν; Πού πουλάνε το μανιφέστο του αντιεμβολιασμού να το προμηθευτώ να το τρίψω στη μούρη όλης της παλιοπαρέας που διαρκώς το παίζει μοντέρνα και προχωρημένη; (Και εγώ μαζί τους). Οι φίλοι μου με κοροϊδεύουν που τον αγαπώ. Που μου λείπει. Γιατί μου λείπει. Ήταν παιδί με αρετές. Εμφανείς και αυταπόδεικτες. Η αθωότητα του αμόλυντου από το εμβόλιο οργανισμού; Τι να πω; Άχραντος και αμίαντος μου παραδόθηκε και έτσι μου έφυγε. Και τώρα μου κάνουν προξενιά με εμβολιασμένους της σειράς μας αλλά ασφυκτιώ. Ένα βάρος με πλακώνει. Εμβολιασμένοι και τεχνοκράτες αφενός, στον έρωτα ανεπαρκείς από την άλλη! Αυτή είναι η μοίρα των ατσαλάκωτων: Να ηττώνται στο πεδίο της ερωτικής γοητείας από αυτούς που νικούν κατά κράτος με το βιογραφικό τους σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής! Κι αυτός; Αυτός παζαρεύει την αθωότητά του με άλλη! Με ξεπέρασε και στράφηκε σε μια του σιναφιού του. Έφτασε στ’ αυτιά μου πως τους είδανε αγκαλιά σε μια πορεία των αντιεμβολιαστών! Προτεινόμενος παραλήπτης: Τούρκικη εταιρία παραγωγής.  

Σενάριο τρίτο: Τον αγάπησα πολύ. Με πάθος. Αυτός ο έρωτας όμως δεν ήταν γραφτό να ευδοκιμήσει. Ανήκουμε σε διαφορετικούς κόσμους: Αυτός ανεμβολίαστος, εγώ εμβολιασμένη! Τον γνώρισα, αφού εμβολιάστηκα. Δεν μπορώ πια να το αλλάξω. Το ξέρει. Μέσα μου τα αντισώματα κάνουν πάρτι παρέα με τον πόθο μου. Εκείνος ανένδοτος. Δεν μπορεί να δει σοβαρά τη σχέση μας, με τις επιλογές μου. Έτσι υποστηρίζει. Μου έδωσε τελεσίγραφο: Ή ξεχνάς την τρίτη δόση ή ξέγραψε εμένα! Βρίσκομαι σε δίλημμα. Τι μπορώ να κάνω; Τι να διαλέξω; Προτεινόμενος παραλήπτης: Ιδιωτικό κανάλι για μεσημεριανό μαγκαζίνο τηλεοπτικό με τηλεφωνική συμμετοχή των τηλεθεατών. Μήπως και δώσει τη λύση στο πρόβλημά μου το τηλεοπτικό κοινό! 

Συμπέρασμα: Κάθε μεγάλος έρωτας χτίζεται πάνω σε μια ισχυρή μανιχαϊστική αντίθεση, που ορθώνεται σαν εμπόδιο στην ευτυχία του. Αν σας συμβαίνει κάτι τέτοιο, βρίσκεστε στον σωστό δρόμο: Γνωρίζεις τον πραγματικό έρωτα! 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey