H Vodafone ενοχλεί τους πελάτες της

09/10/2020 - 22:09

Πριν δυο χρόνια περίπου από το κατάστημα της Χίου της Vodafone με έπαιρναν τηλέφωνο και μου διαφήμιζαν τα προϊόντα τους. Τις πρώτες τρεις φορές τους ανακοίνωσα ότι δεν ενδιαφέρομαι για άλλα πακέτα γιατί είμαι ικανοποιημένος απ’ αυτό που έχω. Η απάντηση μου την τελευταία φορά ήταν οργισμένη. Παρά τη διαμαρτυρία μου εξακολούθησαν πιο φορτικά τώρα να ενοχλούν και σε ακατάλληλες ώρες. Αναγκάστηκα να στείλω συστημένη επιστολή στο γραφείο της Χίου για να περιοριστούν.

Η Vodafone ενοχλεί τους πελάτες της (2)

Είναι μερικούς μήνες τώρα που απ’ το κατάστημα της Vodafone Ηρακλείου Κρήτης πήρα δεκαοχτώ (18) κλήσεις ορισμένες στις 3 και 4 η ώρα το απόγευμα για διαφημίσεις «πακέτων» της εταιρείας. Να σημειωθεί ότι και εγώ και η σύζυγος μου είμαστε πελάτες της και σε μεγάλη ηλικία. Επειδή η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί θ’ αλλάξουμε εταιρεία. Για του λόγου το αληθές τα πέντε τελευταία ψηφία που ενοχλητικού τηλεφώνου είναι …11585.

Βιβλία για το καλοκαίρι που πέρασε

Από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα είχα στη διάθεσή μου βιβλία που μου φέρνει η κόρη κάθε φορά που έρχεται για διακοπές και άλλα που παρήγγειλα εγώ. Η λίστα των βιβλίων που θα διαβάσετε παρακάτω δεν είναι για όλους τους αναγνώστες. Κατά διαστήματα δημοσιεύω λίστες βιβλίων για όσους ενδιαφέρονται για ενημέρωση μόνον.

  1. «Άνομος Κόσμος πως φθάσαμε στην εποχή Τράμπ» του Γιάννη Λούλη, εκδόσεις «Καστανιώτη».
  2. «Η Ελληνική τραγωδία» του Κωνσταντίνου Τσουκαλά, εκδόσεις «Πατάκη».
  3. «Ξεπερνώντας το Θεό» του Richard Dawkins, εκδόσεις «Τραυλός».
  4. «Ελλάδα: Βιογραφία ενός σύγχρονου Έθνους» του Poderik Beaton, εκδόσεις «Πατάκη».
  5. «Η τρομοκρατία» του Ράνταλ Ντ. Λω, Πανεπιστημιακές εκδόσεις Κρήτης.
  6. «Επτά Πόλεμοι. Τέσσερις Εμφύλιοι. Επτά πτωχεύσεις 1821-2016» του Γιώργου Β. Δερτιλή, εκδόσεις Gutenberg.
  7. «Οι Αλεξανδρινές» της Δέσποινας Χατζή, εκδόσεις Μίνωας.

Τέλος άρχισα να ξαναδιαβάζω, θαρρώ για τρίτη φορά, την «Αναφορά στον Γκρέκο» του Νίκου Καζαντζάκη.

Ο Πολάκης και Ελληνική Βουλή

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο γνωστός Πολάκης, απεκάλεσε το δημοσιογράφο Κουρτάκη «διεφθαρμένο λακέ και ταϊσμένη γραφίδα». Ο δημοσιογράφος έκανε μήνυση στον Πολάκη και ο Αρμόδιος Εισαγγελέας ζήτησε από την Βουλή ν’ αρθεί η ασυλία του βουλευτή για να του ασκήσει δίωξη. Οι Έλληνες βουλευτές διακομματικά -δηλαδή όλων των κομμάτων- αρνήθηκαν να άρουν την ασυλία του υβριστή. Ξέρετε γιατί; Διότι σκέπτονται ότι μπορεί και οι ίδιοι κάποτε να βρεθούν στη θέση του Πολάκη και να έχουν την ίδια αντιμετώπιση! Γι’ αυτό η πολιτική και οι πολιτικοί έχουν πέσει σε τέτοια ανυποληψία και κατάντια.

Ο «μεγαλύτερος απατεώνας»

Πριν λίγες μέρες ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Τσίπρας απεκάλεσε τον κ. Πρωθυπουργό ο «μεγαλύτερος απατεώνας που πέρασε ποτέ απ’ την Ελληνική βουλή»! Προφανώς θέλησε ν’ αντισταθμίσει το «ψεύτης» και «κολοτούμπας» που εκστόμισε ο κ. Μητσοτάκης για τον τέως Πρωθυπουργό. Και η μια και η άλλη περίπτωση είναι απαράδεκτες διότι συναγωνίζονται τον «Πολακισμό» που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στην πολιτική και φέρνει στη μνήμη μας τον «Αυριανισμό» των ενδόξων ημερών του ΠΑΣΟΚ. Μια φράση μόνον: «Αιδώς Αργείοι»

Οι «φιλάνθρωποι» του σύγχρονου κόσμου

Στο Μπρίστολ της Αγγλίας γκρεμίστηκε ο Ανδριάντας του Έντουαρντ Κόλστον (1636-1721) γιατί από δουλέμπορος μετατράπηκε σε φιλάνθρωπο… Μετέφερε από τη Δυτική Αφρική 90.000 μαύρους με τα παιδιά και τις γυναίκες που πουλήθηκαν στους γαιοκτήμονες της Αμερικής για να δουλέψουν στις φυτείες καπνού και ζαχαροκάλαμου. Έχουμε και εμείς κατά καιρούς φιλάνθρωπους που οι πρόγονοι τους υπήρξαν «μαυραγορίτες» στην Κατοχή, «πειρατές» στη θάλασσα και οι απόγονοι τους μας έγιναν φιλάνθρωποι. Όχι όλοι βέβαια ευτυχώς.

Είναι να τρελαίνεσαι!

Εδώ και τέσσερα χρόνια γίνεται μια έρευνα στην Ελλάδα από Ε.Ε. για να δουν τις τάσεις και απόψεις των κατοίκων στους οικονομικούς, πολιτικούς, πολιτισμικούς, γεωργικούς κλπ. τομείς. Στο ερώτημα ποιος ωφελήθηκε με την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η απάντηση είναι 59,4 η Ευρωπαϊκή Ένωση και 27,3 η Ελλάδα! Όπως το 2015, με το δημοψήφισμα του Τσίπρα που το 60% και κάτι ήθελαν να αποχωρήσουμε από την Ε.Ε. και το ευρώ και να πάμε στη δραχμή… Βέβαια από ένα μέρος του λαού που πίστευε στον ψεκασμό, τον Σώρρα, τον Κοσκωτά, την «Αγία» του Αιγάλεω και τόσους τσαρλατάνους και απατεώνες, όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς.

Της Παιδείας δεινοπαθήματα

Από τα αποτελέσματα των τελευταίων Πανελληνίων εξετάσεων τεκμαίρεται ότι οι μισοί απόφοιτοι της Μέσης Εκπαίδευσης και μάλιστα αυτοί που νομίζουν ότι είναι ικανοί να σπουδάσουν μια επιστήμη και να ζήσουν απ’ αυτή βαθμολογήθηκαν με 2, 1, 0. Μεγάλο ποσοστό υποψηφίων βαθμολογήθηκε με «Μηδέν» με άριστα το 20. Καθηγήτρια Ελληνικού Πανεπιστημίου έστειλε με ανώνυμη επιστολή, γραπτό επί πτυχίω φοιτητή Φιλοσοφικής Σχολής, που είχε πάνω από πενήντα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη! Όλα τα παραπάνω από τον Κώστα Γεωργουσόπουλο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey