Γιάννη Μπουρνού βουλευτή

01/08/2019 - 11:58

Γιαννάκη χάρηκα για την εκλογή σου, αν και δεν σε ψήφισα, όπως ξέρεις! Εσένα και τον Γιώργο Πάλλη σας γνώρισα από πολύ νέους, όταν συμπορευτήκαμε στο Συνασπισμό, επί σειρά ετών, δημιουργικά θέλω να πιστεύω. Εσείς από ένα σημείο και μετά ακολουθήσατε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα, εγώ ακολούθησα το δικό μου δρόμο.

Ωστόσο και τους δύο σας έβλεπα με άλλη ματιά στην αντιπαλότητά μου με το κόμμα και τον αρχηγό σας. Και έτσι σας βλέπω ακόμα. Με συμπάθεια. Δεν έχω να σου δώσω «συμβουλές» γιατί δεν το συνηθίζω και δεν τις χρειάζεσαι. Τούτο μόνο: Στα ΜΜΕ να βγαίνεις όταν έχεις να πεις κάτι σημαντικό. Μην εκτίθεσαι χωρίς λόγο. Η έξη αμβλύνει το συναίσθημα μ’ όλα τα επακόλουθά του. Μην καταντήσεις σαν μερικούς. Τώρα είσαι δημόσιο πρόσωπο και θα κριθείς κατά τα έργα σου και την πορεία σου.

Στα Χανιά πρώτευσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Από τα Χανιά της Κρήτης καταγόταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος που ως πρωθυπουργός αναμόρφωσε την Ελλάδα και από τη Μελούνα της Λάρισας την έφτασε γεωγραφικά εκεί που βρίσκεται σήμερα. Οι βασιλικοί και οι δεξιοί, αυτό το άξιο τέκνο της πατρίδας, αποπειράθηκαν επτά φορές να το δολοφονήσουν και η εκκλησία το αναθεμάτισε με επικεφαλής τον τότε Αρχιεπίσκοπο. Παρά τα λάθη του υπήρξε από τους καλύτερους πολιτικούς της χώρας μας. Από τα Χανιά κατάγονται και οι Μητσοτάκηδες. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συγγενεύει με τον Βενιζέλο απ’ την πλευρά της μάνας του.

Στα Χανιά πρώτευσε ο ΣΥΡΙΖΑ (2)

Στις τελευταίες εκλογές στα Χανιά ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 37,35% έναντι 34,05 η ΝΔ.

Στα Χανιά πολιτεύτηκε και η Θεοδώρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη και εξελέγη βουλευτής. Απ’ την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε τον κ. Σταθάκη με λαμπρές σπουδές και γόνο εφοπλιστικής οικογένειας και τον ιατρό κ. Πολάκη. Εξελέγη ο κ. Πολάκης με 15.309 ψήφους έναντι του κ. Σταθάκη με 11.649 ψήφους. Προφανώς οι Κρητικοί Χανιώτες τίμησαν το ήθος, την αγωγή και τις ρητορικές ικανότητες του ιατρού Πολάκη, εγκάρδιου φίλου του κυρ Αλέξη.

Αλέξη Τσίπρα, Αθήνα

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο Α’ είχε δυο κοινά σημεία μαζί σας κ. Τσίπρα.

Μιλούσε τα γαλλικά με Σερραίικη προφορά γι’ αυτό χρησιμοποιούσε πάντοτε διερμηνέα και πέραν της νομικής επιστήμης, που σπούδασε, δεν είχε ευρύτερη μόρφωση. Προφανώς για αυτό οι ιδιωτικές παρέες του ήταν οι Τσάτσος, Χατζηδάκης, Χορν, Παπανούτσος, Μαρίνος και μερικοί άλλοι. Ερμηνεύεται αυτό! Αρχαίους συγγραφείς διάβασε τα έντεκα χρόνια που έζησε αυτοεξόριστος στο Παρίσι και μας ήρθε το 1974 μ’ άλλη παιδεία…

Ευκαιρία λοιπόν κ. Τσίπρα, τώρα που δεν θα έχετε πολλές υποχρεώσεις να μελετήσετε πολιτική ιστορία, κοινωνιολογία και ψυχολογία των μαζών. Ποτέ δεν είναι αργά. Και λίγο τοπική Γεωγραφία. Αν βρείτε περισσότερο καιρό ιστορία του Ελληνικού Έθνους από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Υπουργόν Χρυσοχοϊδη

Σας απέδωσαν το φωτοστέφανο του εξολοθρευτή της «17 Νοέμβρη» και σας διέθεσαν 27 αστυνομικούς να σας φυλάνε! Η «17 Νοέμβρη» αλώνιζε ασύλληπτη επί 27 χρόνια, σκότωσε 23 ανθρώπους και εξαρθρώθηκε από ένα τεχνικό λάθος συναρμολόγησης της βόμβας στα χέρια του τρομοκράτη Ξηρού.

Εσείς όταν είδατε ότι το ΠΑΣΟΚ που σας έβγαλε από την αφάνεια και σας ανέδειξε δεν έχει μέλλον, σαλτάρατε στη ΝΔ για να συνεχίσετε ν’ απολαμβάνετε τους γλυκούς καρπούς της εξουσίας! Δεν αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους κ. Χρυσοχοϊδη.

Ρεκόρ ιπτάμενου πρωθυπουργού

Ο κ. Τσίπρας ως πρωθυπουργός τα τέσσερα περίπου χρόνια που βρέθηκε στην εξουσία, έλειπε από την Ελλάδα 258 ημέρες σε διάφορα μέρη του κόσμου, είχε 648 ώρες πτήσης με τα κυβερνητικά αεροπλάνα και ξόδεψε για τα ταξίδια του 2.500.000 ευρώ χωρίς να υπολογίσουμε καύσιμα και τέλη.

Αυτός που προεκλογικά υποσχέθηκε ότι θα πουλήσει τα κυβερνητικά αεροπλάνα και θα περιορίσει τα κρατικά αυτοκίνητα των βουλευτών.

Με την ευκαιρία σας πληροφορώ ότι η κυβέρνηση διαθέτει τρία ολιγοθέσια αεροπλάνα για τις ανάγκες της τα οποία αγοράστηκαν επί κυβερνήσεων Κώστα Σημίτη.

Το ρεκόρ του κ. Τσίπρα σε υπερπόντιες πτήσεις το υπερβαίνουν οι κ.κ. Καμμένος και Κουίκ!

Η βλακεία των γονέων

«Καλύτερα είναι να υπάρχουν στην οικογένεια πολλά παιδιά, κληρονομούν και μοιράζονται τη βλακεία των γονιών τους. Το μοναχοπαίδι τη συσσωρεύει όλη μόνο του».

ΠΡΕΒΟ

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey