Για ένα «ξεροκόμματο» της εξουσίας!

13/03/2019 - 17:17 Ενημερώθηκε 15/03/2019 - 17:22

Ο Τσίπρας πρέπει να πιστεύει ή ότι είναι ο εξυπνότερος των Ελλήνων ή ότι όλοι οι Έλληνες πάσχουν από… « καλπάζουσα» βλακεία! Αλλιώς δεν εξηγείται ότι κάθε τόσο σκαρφίζεται και πλασάρει στην πολιτική «αγορά» ένα «κόλπο γκρόσο» ,προκειμένου να παραπλανήσει το λούμπεν προλεταριάτο -δημιούργημα κι αυτό της…« φιλολαϊκής» πολιτικής του- και να προσελκύσει στο μαντρί του κάποιους πλανόδιους πολιτικούς διακονιαραίους, που ζητιανεύουν ένα ξεροκόμματο από την εξουσία, για να συνεχίσουν να υπάρχουν στην πολιτική ζωή, έστω και ως ήρωες της… ξεφτίλας!

Το 2014-15, κοκορευόταν πως θα ανέτρεπε -μαζί με το «σαΐνι των οκονομολόγων» Βαρουφάκη- το κατεστημένο της Ευρώπης και θα έσωζε τον κόσμο από τα δεσμά του… καπιταλισμού. Και ζήσαμε το μεγαλείο του αυτοεξευτελισμού του, να… μετεμψυχώνεται στο αγαπημένο «κανίς» στην αγκαλιά της Φράου Μέρκελ!

Και τώρα που μπαγιάτεψαν πια τα παλιά τα ψέματά του, συνέλαβε την ιδέα να… σώσει την Ευρώπη από την επέλαση της… Ακροδεξιάς! Φόρεσε τη στολή του αρχιστράτηγου (αυτήν που απεκδύθηκε ο Καμμένος) και κήρυξε γενική πρόσκληση (…«απεύθυνση» σε όσους αυτοπροσδιορίζονται, λέει, ως προοδευτικοί!) να συστρατευτούν μαζί του, για να κατατροπώσουν την Ακροδεξιά στην Ευρώπη! Και επειδή και το 2015 τα «ηρωικά» κορόιδα που τον πίστεψαν «λιάζονταν» κάτω από τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ, έστειλε και τώρα τους ντελάληδές του στον μαχαλά του ΚΙΝΑΛ: «Ακούσατε, ακούσατε όλοι οι πρόθυμοι παρακεντέδες, ρετάλια κι απολειφάδια της Κεντροαριστεράς, οι καταφρονεμένοι και αποσυνάγωγοι του “βαθέος” και του “ρηχού” ΠΑΣΟΚ, ο αρχιστράτηγος της “Προοδευτικής Συμμαχίας” -ο δοξασμένος… κατακτητής του Γ’ και Δ’ Μνημονίου- σας καλεί να μοιραστείτε τη δόξα της νίκης κατά της ευρωπαϊκής Ακροδεξιάς (και της ντόπιας Κεντροδεξιάς, βεβαίως, βεβαίως, του Μητσοτάκη που απειλεί να μας ξεφωλιάσει από το Μαξίμου).

Όποιος θα καταταχθεί στο στρατό του Μεγάλου Αλέξη μας θα λαμβάνει καρέκλαν στο σαράι του πολυχρονεμένου μας Πασά και σιτηρέσιο… σανού, μέχρι τον Μάιο ή τον Οκτώβριο του 2019, που θα διαρκέσει η εκστρατεία. Ύστερα θα αποστρατευτεί, αφού λάβει το παράσημο της… “Ανοιχτής Παλάμης” και θα πάει σπίτι του να περάσει ήσυχα τα “περήφανα γηρατειά” του»!

Και βγήκε η φήμη πως έφτασε στρατός αρίφνητος, καβάλα στον… Αχαμνόοντα του Δον Κιχώτη! Και έγινε τέτοιος «συνωστισμός» που δεν τον είχε ξαναδεί ούτε η… Ρεπούση!

Πέντε, έξι ήταν, όλοι κι όλοι, αυτοί που έδωσαν το παρόν στο προσκλητήριο· οι άλλοι, οι «αρίφνητοι», λημέριασαν, λέει, στα υπόγεια του Μαξίμου, όπου ασκούνταν από τον Πολάκη στις πολεμικές τέχνες και στον «τοξικό πόλεμο» από τον Παπαγγελόπουλο με σκευωρίες Novartis!

Κι όπως θα γράψει, εντός του 2019, η Ιστορία, όταν ο πολέμαρχος Τσίπρας έδωσε το σύνθημα «ο σώζων εαυτόν σωθήτω», τότε επαναλήφθηκε η «Έξοδος του Μεσολογγίου». Ο «εχθρός» που ήταν πληροφορημένος για την νύχτα της εξόδου από την τηλεόραση του… ΣΚΑΙ, παρέταξε, έξω από το Μαξίμου, στην πρώτη γραμμή τους «Μακεδονομάχους» και άλλους πολλούς, μετανιωμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, και όταν από τα υπόγεια και τα ανώγεια του Μαξίμου άρχισαν να βγαίνουν οι μαχητές της «Προοδευτικής Συμμαχίας» και ήρθαν σε επαφή με τον «εχθρό», κάποιοι, πάλι, φώναξαν «πίσω», «πίσω», και τότε, λόγω του «μεγάλου συνωστισμού», πολλοί από τους γενναίους «εθελοντές» της «Προοδευτικής Συμμαχίας» ποδοπατήθηκαν και βρήκαν… ηρωικό θάνατο!

Έτσι, κατέλαβε την εξουσία ο Μητσοτάκης και -όπως προφήτεψαν κάποιοι… «μετά Χριστόν Προφήτες»-…«έφερε τον όλεθρο»!

Και έτσι πήρε τέλος η γελοιοποίηση της Ιστορίας ή η ιστορία της γελοιότητας!

Υ.Γ. O Πετρόπουλος, υφυπουργός Εργασίας, σε ομιλία του στη Βουλή, απευθυνόμενος σε μαθητές Δημοτικού Σχολείου που παρακολουθούσαν από τα θεωρεία της Βουλής, τους… πληροφόρησε πως «από τότε που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε από τους κάδους των σκουπιδιών»!

Επειδή είναι γνωστό πόσο ευσυνείδητα ο ανωτέρω υφυπουργός Εργασίας εποπτεύει τα τεκταινόμενα πέριξ των κάδων απορριμμάτων, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την «αλήθεια» που εξέφρασε· παραμένει, όμως ζητούμενο τι έγιναν, άραγε, οι σιτιζόμενοι, επί Σαμαρά, από τους κάδους των σκουπιδιών.

Μια εξήγηση είναι ότι οι πρώην νοικοκυραίοι, επί Σαμαρά, γλείφουν, σήμερα, περισσότερο επιμελώς, το πιάτο όπου τρώνε, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν, πλέον, αποφάγια και να έχουν εξαφανιστεί από τους κάδους απορριμμάτων.

Και μια δεύτερη εξήγηση είναι ότι οι σιτιζόμενοι από τους κάδους, αφού περίμεναν μάταια να ανοίξει, με τον ερχομό του ΣΥΡΙΖΑ, ο «επίγειος παράδεισος», για να φάνε τα παχιά πιλάφια που τους είχαν υποσχεθεί, τελικά, βαρέθηκαν και …«μετανάστευσαν» στον «Επουράνιο Παράδεισο»!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey