Ενίσχυση λόγω κορονοϊού

26/11/2020 - 14:09

Είναι γεγονός ότι επιχειρήσεις, καταστηματάρχες, αθλητισμός, τουρισμός, καλλιτέχνες, επαγγελματίες γενικώς, επλήγησαν από το κλείσιμο των καταστημάτων θεάτρων, γηπέδων κλπ. λόγω κορονοϊού. Μέχρι το φθινόπωρο το Βέλγιο διέθεσε 66 δις ευρώ για πακέτα στήριξης των παραπάνω κατηγοριών, η Γαλλία 662 δις, η Γερμανία 1,3 τρις, η Ιταλία 867 δις, η Ολλανδία 120 δις, η Ισπανία 170 δις, η Πορτογαλία 40,2 δις και η Ελλάδα μόνον 12,2. Γιατί; Είμαστε οικονομικά και πληθυσμιακά πλησίον με την Πορτογαλία που διέθεσε μέχρι το Νοέμβριο 40,2 δις και εμείς μόνο 12,2. Γιατί; Πρέπει να βοηθηθούν οι πληγέντες!

«Δοξάστε τους». Αυτοί είναι

Είπε: «Έχω τους πιο πιστούς οπαδούς. Θα μπορούσα να σκοτώσω κάποιον στη μέση της 5ης Λεωφόρου και πάλι να μη χάσω ούτε μια ψήφο»… Είπε 23.000 ψέματα κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας του. Ως επιχειρηματίας επτώχευσε εικονικώς τρεις φορές και πληρώνει 780 δολάρια φόρο με λογιστικά τερτίπια. Απέφυγε να στρατευτεί. Επί των ημερών του 242.000 αμερικανοί έχασαν τη ζωή τους διότι αρνήθηκε να λάβει προληπτικά μέτρα κατά του κορονοϊού. Άφησε στη χώρα του 3 τρις εκατομμύρια δολάρια έλλειμμα. Μίλησε υποτιμητικά για τις γυναίκες και σε αρχηγούς άλλων χωρών.

«Δοξάστε» τους. Αυτοί είναι (2)

Παρ’ όλα αυτά εβδομήντα εκατομμύρια Αμερικάνοι ψήφισαν ξανά για πρόεδρο τους τον Ντόναλντ Τραμπ δίνοντας του περισσότερες ψήφους απ’ ότι το 2016 που τον έκαναν Πρόεδρο. Δηλαδή 7 εκατομμύρια ψήφους περισσότερους και το 48% του συνόλου των ψηφοφόρων. Το σόι του τα λέει όλα: Ο παππούς του ιδιοκτήτης ξενοδοχείων και οίκων ανοχής πέθανε από τη γρίπη το 1918. Ο πατέρας του επένδυσε τον πλούτο του σε ακίνητα. Τέλος στις εκλογές του 2016 ο Τραμπ έλαβε 290 εκλέκτορες και η Χίλαρυ Κλίντον 232, αλλά 3 εκατομμύρια ψήφους περισσότερους από τον Τραμπ. Αυτό είναι το εκλογικό τους σύστημα, αυτός είναι ο λαός του Τραμπ.

Πανεπιστήμια και αναρχικοί

Πριν λίγες μέρες κουκουλοφόροι αναρχικοί εισέβαλαν στο γραφείο του Πρύτανη της ΑΣΟΕ κ. Δημήτρη Μπουραντώνη και αφού έκαναν «γυαλιά καρφιά» ότι βρισκόταν στο γραφείο του, του κρέμασαν και μια πινακίδα στο λαιμό όπως έκαναν οι Ναζί στους Εβραίους και η αστυνομία στους τέντιμπόιδες του παλιού καιρού. Η πινακίδα έγραφε «αλληλεγγύη στις καταλήψεις». Τουτέστιν επειδή ο φιλελεύθερος πρύτανης αρνήθηκε να επιτρέψει καταλήψεις χώρων της σχολής του από γκρουπούσκουλα της Αριστεράς του κρέμασαν μια πινακίδα… Αυτός είναι ο αριστερός φασισμός όπου μια δυναμική μειοψηφία καλυπτόμενη κάτω από την κουκούλα εκβιάζει να επιβάλει τη θέληση της στην πλειοψηφία. Και δεν είναι η πρώτη φορά.

Πανεπιστήμια και αναρχικοί (2)

Στο παρελθόν αναρχικοί της αριστεράς έχτισαν μέσα στο γραφείο του τον Πρύτανη στο Πανεπιστήμιο της Θράκης, στην Αθήνα άδειασαν πάνω στο γραφείο του Πρύτανη σακούλα με σκουπίδια και άλλοι κουκουλοφόροι ξυλοκόπησαν καθηγητές. Τις πταίει; Η πολιτεία που επί σειρά ετών ανέχτηκε τη συμπεριφορά του αριστερού φασισμού, οι καθηγητές που είτε από ιδεολογία, φόβο, ιδιοτέλεια, ανέχτηκαν ή ενθάρρυναν το φασισμό, η πλειοψηφία των φοιτητών που ανέχτηκε αυτή τη συμπεριφορά χωρίς να αντιδράσει. Η κοινωνία που σφύριζε αδιάφορη, χασκογελούσε σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Έπρεπε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι να αφυπνιστεί το κοινωνικό σύνολο και να αποκηρύξει την αναρχία.

Δήμαρχον Βέρρον της Δυτικής Λέσβου

Τον Δήμαρχον κ. Βέρρον δεν τον γνωρίζω προσωπικά ούτε ασχολήθηκα επισταμένα με το έργο του, γιατί δεν είχα πληροφορίες. Αν δεν κάνω λάθος δύο φορές επιδερμικά αναφέρθηκα σ’ αυτόν στις εκλογές που πρόβλεψα την επικράτηση του έναντι του κ. Χήρα και όταν του ζήτησα να τιμήσει δεόντως το άξιον τέκνον του Μολύβου αείμνηστον Σταύρον Τσακυράκη. Τελευταία πληροφορούμαι από πολλές πηγές, ότι αρνείται πεισματικά ν’ αναλάβει μέρος των ευθυνών του σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό. Τον κ. Βέρρο απ’ τις πληροφορίες που έφθασαν στη στήλη, τον θεωρώ έξυπνο και οξυδερκή άνθρωπο με σπουδές στο Πολυτεχνείο. Λόγω του μεταναστευτικού ο τουρισμός στο νησί κατέστη σχεδόν ανύπαρκτος συμπαρασύροντας επενδυτές σε ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, καταστηματάρχες τουριστικών ειδών κλπ. κλπ. Η περιοχή της Δυτικής Λέσβου με το Μόλυβο, το Σίγρι, την Άναξο, κλπ. δέχεται και εξυπηρετεί το μεγαλύτερο όγκο των τουριστών, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και του νησιού γενικότερα. Ως εκ τούτου θεωρώ αναγκαίο η Δυτική Λέσβος να έχει υποχρέωση να αναλάβει μέρος του μεταναστευτικού διότι μέχρι σήμερα επιβαρύνθηκε μόνο ο Δήμος Μυτιλήνης. Τέλος κ. Δήμαρχε επιλέξατε να καταστείτε δημόσιο πρόσωπο με τα καλά και τα κακά του. Να διαμαρτύρεσθε μόνο όταν τα σχόλια είναι κακόβουλα. Προβλέπω να γνωριστούμε καλύτερα δημοσίως συντόμως. Καλοπροαίρετα μέχρι να σας γνωρίσω.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey