Αφιππεύσατε!

02/05/2019 - 14:26

«Αφρήτωρ, αθέμιστος, ανέστιος εστιν εκείνος, ος πολέμου έραται επιδημίου, οκρυόεντος»

(«εχθρός της κοινωνίας, του νόμου και της πατρίδας είναι αυτός που επιδιώκει τον τρομακτικό εμφύλιο πόλεμο») Ομήρου Ιλ.Ι,63.

«Είμαι συνηθισμένος να χάνω στις δημοσκοπήσεις και να κερδίζω στις εκλογές», δήλωσε αλαζονικά και ολίγον μάγκικα ο πρωθυπουργεύων Αλ. Τσίπρας στην συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1 στις 16/4/19, ψευδόμενος για πολλοστή φορά, αφού -σε αντίθεση με τις σημερινές δημοσκοπήσεις- και στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις, του 2015, που κέρδισε τις εκλογές, όλες οι δημοσκοπήσεις τον έδειχναν να προηγείται έναντι των αντιπάλων του!

Αλλά ο Αλ. Τσίπρας πιστός στην αρχή του «εάν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί σου, αλίμονο στην πραγματικότητα», φτιάχνει μια εικονική πραγματικότητα στα μέτρα του και την προβάλει στη θέση της… πραγματικής πραγματικότητας!

Σήμερα, λοιπόν, που οι δημοσκοπήσεις, εδώ και δυο χρόνια, σταθερά, δείχνουν ότι στις επόμενες εκλογές θα χάσει την πολυθρόνα στου Μαξίμου, που τόσο παράφορα αγάπησε, άρχισε, πάλι, τα… «κουτσαβάκικα», πως, δήθεν, αυτός τις … «σκίζει» τις δημοσκοπήσεις και πως είναι αήττητος, κάτι σαν «εκ φύσεως» πρωθυπουργός!

Ο λαός που «ψήθηκε» στο καμίνι των μνημονίων και… απόλαυσε τα «πλεονεκτήματα» του «αριστερού» Γ΄ Μνημονίου, στις εθνικές εκλογές του 2019 -όποτε κι αν γίνουν- θα τους ξαναστείλει πίσω στα έδρανα της Αντιπολίτευσης.

Γιατί ξύπνησαν τους βρικόλακες του αλήστου μνήμης εμφυλίου και δίχασαν τον λαό.

Γιατί ανέκοψαν την προσπάθεια της προηγούμενης κυβέρνησης, την ώρα που άρχισε να αποδίδει καρπούς.

Γιατί δεν σεβάστηκαν τις θυσίες του λαού και με τα βαρουφάκεια παίγνια παρέτειναν, για πέντε, ακόμα, χρόνια, το μαρτύριο των Μνημονίων.

Γιατί με τις «γενναίες διαπραγματεύσεις» και τις «κωλοτούμπες» τους απαξίωσαν τις τράπεζες, προκάλεσαν ζημία 100 δις, χρέωσαν το λαό με 15 δις επιπλέον και αποδέχτηκαν τους επαχθέστερους όρους του Γ΄ Μνημονίου, την υποθήκευση ολόκληρης της δημόσιας περιουσίας και τη συνέχιση μέχρι το 2060 του «ασφυξιογόνου» πλεονάσματος 2,5 %.

Γιατί με την υπερφορολόγηση και τα δημοσιονομικά υπερπλεονάσματά τους κατέστρεψαν τη ραχοκοκαλιά της Δημοκρατίας, που είναι η Μεσαία Τάξη.

Γιατί με τους κομματικούς διορισμούς στο Δημόσιο και τις προεκλογικές παροχές ξαναγύρισαν τη χώρα -επί το αθλιότερον-στην περίοδο του πελατειακού κράτους και της φαυλοκρατίας.

Γιατί εξευτέλισαν θεσμούς και ανεξάρτητες Αρχές στην προσπάθειά τους να πλήξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Γιατί με τις ιδεοληπτικές παρεμβάσεις τους στην Εκπαίδευση υπονόμευσαν το μέλλον των παιδιών μας.

Γιατί παραμένουν θεατές μπροστά στην ασύδοτη δράση αντικοινωνικών και παντός είδους κακοποιών και εγκληματικών στοιχείων και εμπαίζουν τους δεινοπαθούντες κατοίκους της Αθήνας, χαρακτηρίζοντας τα Εξάρχεια ως την… Μονμάρτη της Αθήνας.

Γιατί ανατροφοδότησαν την διαπλοκή στην προσπάθειά τους να ελέγξουν τα ΜΜΕ.

Γιατί με την εξαγορά βουλευτών, προκειμένου να διατηρήσουν την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, εξευτέλισαν το πολιτικό σύστημα.

Γιατί με την… περισυλλογή από τα αζήτητα των «αδρανών υλικών» του «βαθέος» ΠΑΣΟΚ, γελοιοποίησαν κάθε έννοια προοδευτικότητας και πολιτικής αξιοπρέπειας.

Γιατί με την «κολεγιά» του Παππά-Τσίπρα με τους Πετσίτη και Αρτεμίου και με τα «δανεικά» στον Καλογρίτσα από τον Μαρινάκη, το λεγόμενο «ηθικό πλεονέκτημα» της συριζαίικης Αριστεράς κατάντησε για τα «γιούχα».

Γιατί, ενώ χαρακτήριζαν «κατάπτυστο» το άρθρο 86 του Συντάγματος, «Περί ευθύνης των Υπουργών», το χρησιμοποιούν, για να μην άρουν την ασυλία των κατηγορούμενων για συκοφαντία Πολάκη και Καμμένου.

Γιατί οι αλληλοκατηγορίες Καμμένου-Κοτζιά αναδίδουν… ευωδία βόθρου!

Γιατί η ανάπτυξη της χώρας, όχι μόνον παραμένει, μετά από δέκα χρόνια, αναιμική, αλλά προβάλλει, και πάλι, ο κίνδυνος μιας νέας ύφεσης. Και, βέβαια, με τις προεκλογικές ελεημοσύνης προς τα πτωχοποιημένα κοινωνικά στρώματα, η χώρα δεν «εισέρχεται στην κανονικότητα», όπως πιστεύει, εν τη αφελεία του, ο πρωθυπουργεύων Αλ. Τσίπρας.

Γιατί, εκτός από τις παραπάνω οικονομικές, πολιτικές και ηθικές βλάβες που έχει προκαλέσει ως πρωθυπουργός της χώρας ο Τσίπρας, κακοποιεί βάναυσα -εκτός από τα Αγγλικά- και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (αλλά γι’ αυτό, εκτενέστερα σε ένα επόμενο άρθρο μας).

Είναι, λοιπόν, καιρός να αφιππεύσει από το «καλάμι», όπου ανέβηκε υποσχόμενος τα πάντα στους πάντες, ψευδόμενος για τα πάντα και εξαπατώντας τους πάντες· δυστυχώς, όμως, για αυτόν, όχι για πάντα. Ο κόσμος κατάλαβε, πια, τι «ψευτοφυλλάδα» είναι. Κατάλαβε ότι με την παρέα των «σκιτζήδων» που κυβερνά και με όλους τους αποτυχημένους της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που έχει συμμαζέψει, δεν πρόκειται να δει προκοπή η χώρα.

Η χώρα χρειάζεται ένα καινούριο ξεκίνημα. Μια νέα κυβέρνηση που θα μπορέσει με γνώση και σχέδιο, με αποφασιστικότητα και με ικανά στελέχη να κινητοποιήσει όλες τις υγιείς δυνάμεις που διαθέτουμε ως λαός και ως έθνος. Μια κυβέρνηση που θα εργαστεί για την πρόοδο, χωρίς ιδεοληψίες και ταξικά πρόσημα. Μια κυβέρνηση που σε αντίθεση με την ολέθρια συριζαίικη πολιτική τού «ή αυτοί ή εμείς» και του «τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν» θα ξαναενώσει όλους τους Έλληνες σε μια κοινή προσπάθεια, όπου ο καθένας θα έχει τη θέση και το ρόλο που του αξίζει, καθώς και το μερίδιο της ευτυχίας που δικαιούται, ως άνθρωπος και πολίτης της ελληνικής Πολιτείας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey