Σταράτες κουβέντες

09/06/2016 - 16:36

Όχι μόνον δεν κατήργησε με ένα άρθρο τον ΕΝΦΙΑ ο κ. Τσίπρας που ψηφίσατε, αλλά με νόμο τον διατήρησε και τον αύξησε για να τον ξαναψηφίσετε, ευκολόπιστοι και πάντα προδομένοι... Ιδού λοιπόν.

ΕΝΦΙΑ
Όχι μόνον δεν κατήργησε με ένα άρθρο τον ΕΝΦΙΑ ο κ. Τσίπρας που ψηφίσατε, αλλά με νόμο τον διατήρησε και τον αύξησε για να τον ξαναψηφίσετε, ευκολόπιστοι και πάντα προδομένοι... Ιδού λοιπόν.
Ο ΕΝΦΙΑ αυξάνεται επί των οικοπέδων για φυσικά και νομικά πρόσωπα. Από 300.000 ευρώ το αφορολόγητο της ακίνητης περιουσίας μειώνεται σε 200.000, επομένως θα προκύψει μια διαφορά, αφού ο φόρος θα υπολογιστεί βάσει του τελευταίου ποσού!
Τέλος, τα γήπεδα που ανήκουν σε φυσικά πρόσωπα και βρίσκονται εκτός σχεδίου πόλης ή οικισμού θα επιβαρυνθούν με ΕΝΦΙΑ. Περαστικά σας!

Συνταξιούχοι του Δημοσίου
Σήμερα θα σας δώσω τον αριθμό των συνταξιούχων δημόσιων υπαλλήλων κατά κατηγορία και σας παρακαλώ να κρατήσετε τα στοιχεία, γιατί θα σας χρειαστούν. Τα στοιχεία αφορούν το έτος 2015.
Δημόσιοι υπάλληλοι: 283.517, Στρατιωτικοί: 122.929, Σχετιζόμενοι με πολέμους: 12.376, ΟΣΕ: 4.247, Δημοτικοί-Κοινοτικοί: 37.222, Εθνική Αντίσταση: 10.328, Κληρικοί: 5.241. Σύνολο: 475.860 συνταξιούχοι.

Επιχειρήματα απλών Συριζαίων
Ξεσπάθωσαν οι ψηφίσαντες «Ναι» στο δημοψήφισμα των Τσιπραίων και επιτίθενται συχνά πυκνά στους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αποφεύγουν τις συζητήσεις ή ορισμένοι ομολογούν ότι δεν θα κάνουν το ίδιο λάθος! Ο διάλογος είναι αυθεντικός.
Οπαδός του «Ναι»: «Είμαι εβδομήντα χρονών και τόσα ψέματα από πολιτικούς πρώτη φορά άκουσα».
Συριζαίος: «Και αυτούς που ψήφιζες εσύ επί σαράντα χρόνια ψέματα μάς τάιζαν και δες πού μας καταντήσατε».
Οπαδός του «Ναι»: «Ναι, βρε όρνιο, αυτά κάναν οι δικοί μου! Ο λαός με τη σειρά του τους αποδοκίμασε και έφερε εσάς για να βάλετε τάξη. Και μας γεμίσατε ψέματα...». Και ο άλλος σιώπησε.

Εικόνες καφενείου
Η ιστορία αυθεντική πέρα για πέρα. Η ανδροπαρέα είχε πιει τα σχετικά και ετοιμαζόταν να φύγει. Την ίδια στιγμή κατέβηκε από το αυτοκίνητο μία εύσωμη γυναίκα με ντροπαλή συμπεριφορά και γλυκό χαμόγελο. Ήταν σύζυγος ενός εκ της παρέας και τα βλέμματα στράφηκαν προς αυτή...
Σύζυγος: «Μην την βλέπετε έτσι παχιά... Στο κρεβάτι είναι πεταλούδα!» Και λύθηκαν όλοι στα γέλια.
Παρασοβαρέψαμε, φίλοι. Και συνεχίζω.

Και μία και δύο και τέσσερις...
Η ιστορία αυθεντική. Φίλος από τα παλιά αντιμετώπιζε προβλήματα στο ουροποιητικό σύστημα. Επισκέφθηκε στο «Βοστάνειο» τον Γ.Π., τον αείμνηστο συμμαθητή και φίλο του. Να σημειωθεί ότι ο φίλος φοβόταν τους γιατρούς και ο ουρολόγος το ήξερε!
Τον έστειλε να κάνει τρεις εξετάσεις και με τα χαρτιά στο χέρι ο ασθενής επέστρεψε στον ειδικό!
Ο Γ.Π., αφού εξέτασε τις «πλάκες», είδε ότι ο φίλος του δεν είχε κάτι σοβαρό και άρχισε το δούλεμα...
Γιατρός: Άκου «Θανάση», αν κάνεις αυτά που θα σου πω δεν υπάρχει κίνδυνος. Διαφορετικά, θα φας μαχαίρι...
Ασθενής: «Θα τα κάνω γιατρέ», έντρομος!
Γιατρός: «Είσαι κοντά 65 χρονών, επικίνδυνη ηλικία. Θα περπατάς κάθε μέρα, θα πίνεις πολλά υγρά, θα προσέχεις τη διατροφή σου και, το κυριότερο, πρόσεξε, θα πηγαίνεις στη γυναίκα σου και μία και δύο έως και τέσσερις φορές την εβδομάδα...
Ασθενής, αφού κοίταξε επιθετικά το γιατρό για αρκετή ώρα, απεφάνθη: «Τι το πέρασες το γ....., ρε γιατρέ, κατούρμα;...». Και ο γιατρός από τα γέλια έπεσε κάτω από το κάθισμα!

Αθηνά Ωνάση
Παιδί της Χριστίνας Ωνάση και ενός πλέι μπόι από τη Σουηδία, ο οποίος, ενώ ήταν παντρεμένος με τη δικιά μας, διατηρούσε παράλληλο δεσμό με ένα μανεκέν με το οποίο έκανε παιδιά.
Η Αθηνά αποποιήθηκε το επίθετο του πατέρα της και υιοθέτησε το οικογενειακό των Ωνάσηδων. Η Αθηνά αγαπά παθολογικά τα άλογα, είναι θαυμάσια ιππεύτρια με διεθνείς διακρίσεις. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Σουηδικά και Πορτογαλικά. Δεν μιλά Ελληνικά. Φημολογείται ότι ύστερα από 11 χρόνια γάμου χωρίζει.

Βοτανολογία: μύκητες στα νύχια
Έχω ακούσει πολλούς γνωστούς μου να υποφέρουν από τους μύκητες των νυχιών των ποδιών και διάφορες αλοιφές που χρησιμοποίησαν δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Πρόσφατα αγαπημένο πρόσωπο από την Πάτρα μού σύστησε να χρησιμοποιήσω το Biξ (VICKS). Στη συνέχεια, το στοματικό διάλυμα και τέλος τη σόδα φαγητού.
Το «VICKS» το τοποθετούμε πάνω στο νύχι και το διατηρούμε αρκετή ώρα. Τα άλλα δύο τα διαλύουμε σε ζεστό νερό και κάνουμε μπάνιο τα πόδια μας. Το καθένα χωριστά. Δοκιμάστε τα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey