Σταράτες κουβέντες

14/04/2016 - 14:37

Φοράτε κράνος και ζώνη, όχι για το φόβο του χωροφύλακα, αλλά γιατί όντως σώζουν ζωές.
Μη σπαταλάτε απερίσκεπτα το νερό, δεν είναι ατέλειωτο.

Φοράτε κράνος και ζώνη, όχι για το φόβο του χωροφύλακα, αλλά γιατί όντως σώζουν ζωές.
Μη σπαταλάτε απερίσκεπτα το νερό, δεν είναι ατέλειωτο.

Οι «Εθνάρχες», κατά Παπαγγελόπουλο
Ο κ. Παπαγγελόπουλος, αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, είναι πρώην αντεισαγγελέας εφετών. Πριν από λίγες μέρες, μιλώντας στη Βουλή, δήλωσε χωρίς αιδώ: «Τρεις είναι οι Εθνάρχες στην Ελλάδα, του Κέντρου ο Ελευθέριος Βενιζέλος, της Δεξιάς ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και της Αριστεράς ο Αλέξης Τσίπρας». Τι του λες του κ. Εισαγγελέα;
Για κάποιον Καποδίστρια και Χαρίλαο Τρικούπη έχετε ακούσει, κύριε Εισαγγελεύ;
Ο θυμόσοφος λαός μας έχει μία παροιμία επ’ αυτού: «Η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες».

Οι «Εθνάρχες», κατά Παπαγγελόπουλο (2)
Αλλά έχουμε και άλλα από τον κ. Υπουργό. Θαυμάστε: «Τα τρία πρόσωπα που εγγυώνται τη λειτουργία της Δημοκρατίας στην Ελλάδα της κρίσης είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής». Ιδού και η εξήγηση, αν έχετε απορία:
1. Ο κ. Τσίπρας τον έκανε υπουργό.
2. Το 2009 ο κ. Παυλόπουλος ως υπουργός Δημόσιας Διοίκησης τον πρότεινε ως Διοικητή της ΕΥΠ και ο κ. Καραμανλής ως Πρωθυπουργός τον διόρισε.
3. Επί συγκυβερνήσεως Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ο κ. Σαμαράς τον προόριζε για Πρόεδρο του ΕΣΡ (υπεύθυνο για τις εκπομπές των καναλιών), αλλά αντέδρασε ο Απόστολος Κακλαμάνης και ακύρωσε το διορισμό του. Αυτά για να είστε ενήμεροι.

Του κ. Πρωθυπουργού
Η αγανάκτηση και η χλεύη του λαού στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα θα εκδηλωθεί όταν θα χάσει την εξουσία. Πιστεύω ότι θα έχει την τύχη του κ. Γιώργου Παπανδρέου και του κ. Κώστα Καραμανλή. Θα εγκαταλείψει την εξουσία επεισοδιακά.
Τις προάλλες στη Βουλή επικαλέστηκε ο κ. Τσίπρας το ν4142013 που ψήφισε η κυβέρνηση Σαμαρά για να απαλλάξει από κάθε ευθύνη τους Διοικητές των Τραπεζών που δανειοδότησαν τα κόμματα με εκατομμύρια. Χωρίς το νόμο αυτόν οι Διοικητές των Τραπεζών μπορεί να πήγαιναν φυλακή.
Θα μπορούσε άνετα ο κ. Τσίπρας με ένα άρθρο να καταργήσει όλους τους χαριστικούς νόμους των παλαιοκομματικών κυβερνήσεων. Αμ δε! Λόγια για το πόπολο.

Παράκληση
Θέλω ένα σκυλάκι αρσενικό, μεσαίου αναστήματος, όχι καθαρόαιμο. Το θέλω για φύλακα. Είχα δύο, αλλά γέρασαν. Το ένα «έφυγε», το άλλο θα ακολουθήσει σύντομα. Είναι γύρω στα 15 χρόνια. Τηλεφωνήστε παρακαλώ θερμά στο 22510 83149.

Τάδε έφη Κομφούκιος
«Σε μια χώρα με χρηστή διακυβέρνηση η φτώχεια είναι ντροπή. Σε μια χώρα με κακή διακυβέρνηση ντροπή είναι ο πλούτος».

Δεν πληρώθηκε το μέρισμα του ΜΤΠΥ
Οι εν ενεργεία δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι πληρώνονται μισθούς και συντάξεις προκαταβολικά. Για να καταλαβαινόμαστε, εν προκειμένω έχουν πληρωθεί το μήνα Απρίλιο την κύρια σύνταξη και το Ταμείο Αρωγής οι συνταξιούχοι.
Το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων δεν πληρώθηκε το μήνα Απρίλιο, το μέρισμα του οποίου στις μεσαίες συντάξεις ανέρχεται στο ποσό των 170-250 ευρώ περίπου μηνιαίως.
Τι ακούγεται:
α) Όλα τα επικουρικά θα καταβάλλονται δεδουλευμένα ανά τρίμηνο όπως παλιά, αρχής γενομένης από τον Ιούνιο.

β) Εάν εφαρμοστεί το «δεδουλευμένο» μέρισμα ενός μηνός, δεν θα πληρωθεί για να ενισχυθεί το Ταμείο.
γ) Άπαντα τα επικουρικά θα υποστούν μείωση από 5-30% τα μεγάλα. Αυτά ακούγονται.
Η τρόικα πάντως συνέστησε στην «πρώτη φορά Αριστερά» να περικόψει εφάπαξ έναν μισθό και μία σύνταξη μαζί με τα πάσης φύσεως επιδόματα και επικουρικά για έναν μήνα! Δοξάστε τους!
Εάν έχετε υπομονή, συμπορευθείτε με την αισιοδοξία των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ για την οικονομία. Τρομάρα τους!

Τάδε έφη Κωνσταντοπούλου
«Αργά ή γρήγορα όταν ο Τσίπρας και οι συν αυτώ χάσουν την εξουσία θα πάνε φυλακή, γιατί ζήμιωσαν το δημόσιο με την εξάμηνη διαπραγμάτευση και το τραπεζικό σύστημα με τα capital controls». Αυτά είπε συνοπτικά και εκλαϊκευμένα η πρώην Πρόεδρος της Βουλής.

Χωρίς να ανήκω στους θαυμαστές τής τέως Προέδρου, πιστεύω ότι είναι η μόνη που μπορεί να το κάνει. Παρά τις όποιες αντιρρήσεις που μπορεί να έχει κάποιος για τον τρόπο που πολιτεύτηκε ως Πρόεδρος, ουδείς αμφισβητεί ότι είναι πολύ καλή νομικός. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey