H Ελλάδα που σε πληγώνει και σε απελπίζει...

08/08/2014 - 13:40

Μετά την αποκάλυψη της «σατανικής συνωμοσίας» από τον αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος πως οι Γερμανοί μάς ψεκάζουν για να... μην αντιδρούμε (στα μέτρα του «μνημονίου») 

Μετά την αποκάλυψη της «σατανικής συνωμοσίας» από τον αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος πως οι Γερμανοί μάς ψεκάζουν για να... μην αντιδρούμε (στα μέτρα του «μνημονίου») και μετά την «εθνική καταισχύνη» να αναδεικνύεται τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές νεοναζιστικό κόμμα και μάλιστα να ψηφίζεται και από κατοίκους των μαρτυρικών τόπων, όπως τα Καλάβρυτα και το Δίστομο, έχουμε σήμερα στη διάθεσή μας τα «εργαστηριακά δεδομένα» της βαριάς «συνωμοσιολογικής» πάθησης ενός ποσοστού του λαού μας - αποτέλεσμα της βαριάς απαιδευσίας του -, η οποία εξηγεί από ποιες πίστεις κατευθύνονται αυτοί οι συμπολίτες μας ώστε να επικροτούν με την ψήφο τους πολιτικές και πρόσωπα που εγκαταβιούν στο μεσαιωνικό σκότος ή στο ναζιστικό ζόφο.

Μια έρευνα που διενεργήθηκε, πρόσφατα, από τρία πανεπιστήμια - δύο ελληνικά και ένα βρετανικό - κατά την οποία ερωτήθηκαν 1.045 Έλληνες πολίτες, κατέληξε στις παρακάτω διαπιστώσεις:

α. σε ένα ποσοστό 75% οι ερωτηθέντες πιστεύουν ότι «η κρίση της ελληνικής οικονομίας ήταν προσχεδιασμένη από εξωθεσμικά κέντρα» (η Ελλάδα τού 2010 με 300 δισ. εξωτερικό χρέος, με 15% δημοσιονομικό έλλειμμα, με τεράστιο άνοιγμα στο εμπορικό της ισοζύγιο και έναν παραγωγικό ιστό διαλυμένο, ήταν κατά τους ερωτηθέντες μια υπεράνω πάσης υποψίας ευημερούσα - χάρη στη μαγκιά της - χώρα, η οποία... δικαιούταν να συνεχίζει ανενόχλητη να ξεκοκαλίζει τα δανεικά!).

β. ένα ποσοστό 69% πιστεύει ότι «το φάρμακο του καρκίνου έχει εφευρεθεί, αλλά δε διατίθεται στην Αγορά» (για άλλες ασθένειες έχουν εφευρεθεί φάρμακα, γιατί έτσι, λένε, πλουτίζουν οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες, ενώ για τον καρκίνο δεν τους ενδιαφέρει το κέρδος· το κρύβουν το φάρμακο, πιθανώς για να... περιορισθεί η αύξηση του πληθυσμού της Γης! Να ακόμα ένα μεγαλοφυές σατανικό σχέδιο της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας! Το περίεργο, βέβαια, είναι γιατί πεθαίνουν από καρκίνο και πολλοί από αυτούς που... κρύβουν το φάρμακο!).

γ. ένα ποσοστό 61% πιστεύει ότι «ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης είναι εβραϊκής καταγωγής» (πιθανώς το πραγματικό του επώνυμο να ήταν κάτι σαν... Νετανιάχου, όπως το πραγματικό επώνυμο του Ευάγγ. Βενιζέλου, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησαν «διαπρεπείς κομματικοί επιστήμονες», ήταν «Τούρκογλου»! Έτσι, λοιπόν, εξηγείται ότι ολόκληρος ο πολιτικός βίος και η πολιτεία του Σημίτη, ως υπουργού και πρωθυπουργού της Ελλάδας, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά «εξυπηρέτηση των συμφερόντων του... διεθνούς Σιωνισμού»! Απομένει τώρα να αποκαλυφθεί και κατά πόσον και ο Ευάγγ. Βενιζέλος, ως Τούρκογλου, εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των Τούρκων!).

δ. ένα ποσοστό 59% πιστεύει ότι το τρομοκρατικό πλήγμα της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη της Αμερικής, «ήταν μεθοδευμένο από τους ίδιους τους Αμερικανούς» (έτσι οι Αμερικάνοι, μην έχοντας - οι καημένοι - άλλη δικαιολογία, προκειμένου να εισβάλουν στο Ιράκ και να «φάνε» τον Σαντάμ, θυσίασαν, ως Ιφιγένειες, μερικές χιλιάδες αθώων Αμερικανών πολιτών, για να «πνεύσει ο ούριος άνεμος» που θα τους έφερνε μέσα στη Βαγδάτη! Τι να τους πεις; Μια ζωή... «Αμερικανάκια»!).

ε. και το τελευταίο που αποδεικνύει πως κάποιοι «υποψιασμένοι» από εμάς, τους Ελληναράδες, δε «μασάμε»! Ένα ποσοστό 27% πιστεύει ότι «η προσελήνωση της αποστολής τού «Απόλλων ΙΙ», το 1969, ουδέποτε συνέβη, αλλά ότι σκηνοθετήθηκε από τους Αμερικανούς σε κάποια έρημο» (και καλά εμείς οι... αφελείς που το «χάψαμε», τα «σαΐνια» τού Μπρέζνιεφ πώς δεν πήραν μυρουδιά το μεγάλο «κόλπο» των Αμερικανών και συνέχισαν να τους ανταγωνίζονται για την «κατάκτηση του διαστήματος»;).

Ύστερα απορούμε πώς υπάρχουν, στον αιώνα μας και στις μέρες μας, άνθρωποι που πιστεύουν πως ανάμεσά μας ζουν οι Νεφελίμ, καθώς και διάφοροι... εξωγήινοι! Και εκπλησσόμαστε όταν μαθαίνουμε ότι «αστρολόγοι», «καφετζούδες» και διάφοροι άλλοι... «μελλοντολόγοι» έχουν «κονομήσει» - όπως αποκαλύφθηκε από το ΣΔΟΕ - εκατομμύρια συμβουλεύοντας για τα... μελλούμενα συμπολίτες μας, οι οποίοι, αν μη τι άλλο, δεν πάσχουν από βαριά νοητική ανεπάρκεια. Και πώς να μην «πέφτεις από τα σύννεφα» και να απελπίζεσαι για το μέλλον του τόπου, για τη μόρφωση και το μέλλον της νέας γενιάς, όταν μαθαίνεις ότι «καθηγητής πανεπιστημίου εμήνυσε “μελλοντολόγο” “καφετζού”, στην οποία είχε προσφύγει για να την συμβουλευτεί, διότι τον... εξηπάτησε»!

Και γι’ αυτό το «χάλι» της βαριάς απαιδευσίας ενός σημαντικού ποσοστού του λαού μας δεν μπορούμε να «φορτώσουμε» την ευθύνη στα «Μνημόνια». Πρώτον διότι χρονολογείται από την «Προμνημονιακή» εποχή των «παχιών αγελάδων» και δεύτερον ότι -ακόμα- λειτουργούν τα σχολειά μας, υπάρχουν σχετικά σύγχρονα Αναλυτικά Προγράμματα και διδακτικά βιβλία, έχει επιμηκυνθεί ο χρόνος της υποχρεωτικής εκπαίδευσης και εννοείται ότι οι δάσκαλοι που διδάσκουν -ακόμα- διαθέτουν οι ίδιοι στοιχειωδώς τον «ορθόν λόγον» και βοηθούν τους μαθητές τους να καλλιεργήσουν την κριτική τους ικανότητα και να αποβάλουν προλήψεις και προκαταλήψεις που, τυχόν, έχουν εμφιλοχωρήσει στο πνεύμα τους.

Και δε θέλουμε, βέβαια, να πιστέψουμε ότι οι δάσκαλοί μας έχουν παραδοθεί ολόψυχα στον αγώνα τους, «για να μην εφαρμοστεί η αξιολόγηση στα σχολεία», και αδιαφορούν για το σκοτάδι του Μεσαίωνα που εκτοπίζει - οσημέραι - το λιγοστό φως του διαφωτισμού που εισήγαγαν κάποιοι «λαμπαδηφόροι» δάσκαλοι στα σχολειά μας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey