Λίγα απ’ όλα

24/05/2012 - 13:40

Θα επαναλαμβάνω συνεχώς, μέχρι να το εμπεδώσουμε, ότι η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ με τους ίδιους ανθρώπους που οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία, δεν μπορούν να την οδηγήσουν στην ανάπτυξη.

Θα ξεφουσκώσουν!
Θα επαναλαμβάνω συνεχώς, μέχρι να το εμπεδώσουμε, ότι η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ με τους ίδιους ανθρώπους που οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία, δεν μπορούν να την οδηγήσουν στην ανάπτυξη. Στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση έγινε ένα ξεσκαρτάρισμα των παλαιοκομματικών και των δύο κομμάτων και στην εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου ελπίζω να ολοκληρωθεί το έργο! Σκανδαλίδηδες, Κακλαμάνηδες, Βογιατζήδες κ.λπ., και όλη η παλιά φρουρά, πρέπει να εξαφανιστούν απ’ το προσκήνιο. Να παν να δουλέψουνε. Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Καμμένου, θα «ξεφουσκώσουν» μέχρι τις εκλογές. Όταν βγαίνει στα κανάλια ο κ. Στρατούλης τού ΣΥΡΙΖΑ, με τις αλλοπρόσαλλες και ανεδαφικές προτάσεις του, μειώνει τη δύναμη του κόμματός του κατά μία ή δύο ποσοστιαίες μονάδες!

Κτηματολόγιο της αμαρτίας
Για να τελειώνουμε: Τα δύο Γραφεία που δημιουργήθηκαν, Μυτιλήνης και Γέρας, δεν έχουν αρμοδιότητα να διορθώσουν τα άπειρα λάθη του Κτηματολογίου, αλλά να εντοπίσουν το μέγεθος των λαθών και σε μία νέα ενεργοποίηση του Κτηματολογίου, με την ένταξη της περιοχής Σκοπέλου, να γίνει προσπάθεια να διορθωθούν. Σήμερα διορθώσεις λαθών του Κτηματολογίου γίνονται μόνον δικαστικώς. Αυτό, όμως, συνεπάγεται κάποια σημαντική δαπάνη, από 1.500 έως 2.000 ευρώ τουλάχιστον. Αυτή είναι η πραγματικότητα και ας πάψουν να θριαμβολογούν ορισμένοι αυτοδιοικητικοί και άλλοι επαγγελματίες της πολιτικής. Ο κόσμος άρχισε να καταλαβαίνει σιγά - σιγά.

Κτηματολόγιο της αμαρτίας (2)
Τα περισσότερα λάθη εντοπίστηκαν στη Γέρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ τού «Ε». Τους λόγους τούς αναλύσαμε σε επιστολή που δημοσιεύτηκε στην ίδια εφημερίδα. Άποψή μας είναι ότι το μέγεθος των λαθών εντοπίστηκε και οι αλλεπάλληλες παρατάσεις του Κτηματολογίου εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες. Τέρμα, κ. Δήμαρχε και κ. Περιφερειάρχη, αυτό που γίνεται. Τέλος για το Κτηματολόγιο.

Αφισορρύπανση
Η Ν.Δ. και το Κ.Κ.Ε. ξόδεψαν τα περισσότερα χρήματα για διαφήμιση στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές. Απ’ όλα τα κόμματα. Χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τηλεόραση, ραδιόφωνο, Τύπο, αφίσες, ανά το νησί, και έντυπα που περιελάμβαναν το πρόγραμμά τους... Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε και οι κολώνες τής ΔΕΗ και οι τοίχοι εξακολουθούν να ρυπαίνουν το περιβάλλον. Ιδίως υλικό προερχόμενο από το Κ.Κ.Ε.. Αναρωτιέμαι γιατί τα κόμματα των οικολόγων δε βγήκαν ποτέ να στηλιτεύσουν την απαράδεκτη κατάσταση.

Τοποθέτηση πινακίδων
Το Τοπικό Συμβούλιο Παπάδου μονοδρόμησε ορισμένες οδούς τοποθετώντας απαγορευτικές πινακίδες, για την καλύτερη κυκλοφορία των οχημάτων. Υποχρέωσή μας είναι να σεβαστούμε την πρωτοβουλία του Συμβουλίου και σιγά - σιγά ν’ αρχίσουμε να διορθώνουμε την πορεία μας. Θα μπορούσε στην προσπάθεια του Συμβουλίου να συνδράμει και το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας, τώρα στην αρχή. Αλλά δεν περιμένω να ασχοληθούν με τέτοια ασήμαντα πράγματα... οι φύλακες του Χάρου.

«Χρυσή Αυγή»
Στις εκλογές τού 2009, η «Χρυσή Αυγή» έλαβε πανελλαδικά 0,2% των ψήφων του ελληνικού λαού. Στις εκλογές στις 6/5/2012 έβγαλε 21 βουλευτές. Δεν είναι όλοι φασίστες και χιτλερικοί οι Έλληνες που ψήφισαν τη «Χρυσή Αυγή». Με την ψήφο τους ήθελαν να διαμαρτυρηθούν και να τρομάξουν. Και νομίζω ότι το πέτυχαν.

«Αραβική Νύχτα», ΦΟΜ
Την προηγούμενη Παρασκευή και μέχρι τη Δευτέρα 21 Μαΐου ο ΦΟΜ παρουσίασε στο θεατράκι του την «Αραβική Νύχτα» τού Roland Schimmelpfennig σε σκηνοθεσία Αντρέα Σεφτελή. Δεν μπόρεσα ν’ ανταποκριθώ στην ευγενική πρόσκληση λόγω της γιορτής της Ελένης, Περικλή. Ευχαριστώ και λυπάμαι!

Διάφορες ειδήσεις κ.λπ.
«Όταν ζητάς την ανυπακοή, πρέπει να έχεις και την πρόταση.» Απάντηση στο Κ.Κ.Ε., Δημ. Μητροπάνος, λαϊκός τραγουδιστής.
Τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου φρουρούν οκτώ αστυνομικοί.

Παροιμίες:
- Όποιος δεν έχει τίποτα, δε φοβάται τίποτα. (ισπανική)
- Βάλε ένα βάτραχο σε χρυσή καρέκλα, θα πηδήξει πάλι στο βάλτο. (ολλανδική)
- Ένα ψωριασμένο πρόβατο φτάνει να χαλάσει το κοπάδι. (αγγλική)
- Ο άπληστος κι όταν χορτάσει, πεινάει. (ρουμανική)

Παπάδος, 22-5-2012

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey