Λίγα απ’ όλα

10/05/2012 - 14:13

Ας σοβαρευτούμε κάποτε όλοι και ας μην κολλάμε ανεξέλεγκτα στον τύπου του νόμου. 16 εκδιδόμενες γυναίκες, που γνώριζαν οι πιο πολλές ότι πάσχουν απ’ το θανατηφόρο ιό τού Έιτζ, συνέχισαν το έργο τους εκθέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τους ερχόμενους σε επαφή μαζί τους.

Οι οροθετικές, το ΚΕΘΕΑ και η Β.Χρ.
Ας σοβαρευτούμε κάποτε όλοι και ας μην κολλάμε ανεξέλεγκτα στον τύπου του νόμου. 16 εκδιδόμενες γυναίκες, που γνώριζαν οι πιο πολλές ότι πάσχουν απ’ το θανατηφόρο ιό τού Έιτζ, συνέχισαν το έργο τους εκθέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τους ερχόμενους σε επαφή μαζί τους. Ο δικαστής, αφού χαρακτήρισε την πράξη τους κακουργηματική, τις προφυλάκισε και επέτρεψε να κοινοποιηθούν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους, για προφανείς λόγους. Και βγήκε το ΚΕΘΕΑ και διάφοροι άλλοι να μιλούν για «διαπόμπευση γυναικών» και άλλα ηχηρά παρόμοια. Ας σοβαρευτούμε κάποτε και ας ερμηνεύουμε σωστά το Νόμο «περί προσωπικών δεδομένων». Δε χρειάζεται πια ο τόπος «τσάμπα μάγκες».

Ψήφισαν με οργή
Ο καταποντισμός τής Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ υπήρξε η τελική ετυμηγορία του λαού ότι στα τόσα χρόνια που κυβέρνησαν, ανήγαγαν το ρουσφέτι σε δέλεαρ ψηφοθηρίας, την αναξιοκρατία σε προσόν, τη δωροδοκία σε ανακατανομή του εισοδήματος, την ηθική σε παρωχημένη αξία και το νεοπλουτισμό των πολιτικών σε μαγκιά. Εκείνοι που τιμώρησαν τα δύο μεγάλα κόμματα, ήταν αυτοί που ευνοήθηκαν περισσότερο! Μην αμφιβάλλετε... καθόλου. Ο λαός με την οργισμένη ψήφο του επέβαλε την ηθική τάξη, αλλά με παρενέργειες. Έστω και έτσι, καλά έκανε.

Τα τοπικά αποτελέσματα
Ο κ. Σηφουνάκης βρέθηκε εκτός Βουλής. Καιρός ήταν. Εύχομαι ολόψυχα η απομάκρυνση από την πολιτική να είναι οριστική και αμετάκλητη. Θα κάνει καλό στο νησί μας! Ομοίως θα ήθελα και τον κ. Βογιατζή ν’ ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τον προηγούμενο, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Ο κ. Βογιατζής δεν κάνει για πολιτικός, γιατί απ’ όποιο πόστο πέρασε (Δημαρχία, Νομαρχία) άφησε χρέη και ανήγαγε την εξυπηρέτηση σε ρουσφέτι σε βάρος του κράτους. Επιπλέον, ο κ. Βογιατζής δεν έμαθε να λέει «όχι» στα αιτήματα ων πολιτών, όσο παράλογα και αν ήταν. Όμως, δεν «πλούτισε» απ’ την πολιτική, ήταν πλούσιος.

Αλλά τον Παύλο Βογιατζή, ως άνθρωπο, θα τον έβαζα ευχαρίστως στο σπίτι μου. Αν ήμουν οπαδός τής Ν.Δ., θα ψήφιζα Παπαγιαννίδη.

ΣΥΡΙΖΑ
Εισέπραξε μαζί με τον κ. Καμμένο και τη Χρυσή Αυγή την αγανάκτηση του κόσμου. Ο Συνασπισμός, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον ήξερα, έχει αρκετά ικανά και σοβαρά στελέχη, αλλά από 3 - 4 ενέργειές του στο παρελθόν, δεν τον εμπιστεύομαι. Τον φοβάμαι. Πρώτα πρέπει να επανακαθορίσει τη στρατηγική του όσον αφορά τον ευρωπαϊκό του προσανατολισμό. Μερικά κορυφαία στελέχη του έχουν άλλες απόψεις. Οι διάφορες πολιτικές αναφορές των Λαφαζάνηδων και Δραγασάκηδων μόνο σύγχυση μπορούν να προκαλέσουν. Σε τοπικό επίπεδο, οι Ζερδελής και Κουμλέλης, αυτούς γνωρίζω καλά από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ικανοί και σοβαροί άνθρωποι. Συνεργαστήκαμε στο παρελθόν.

Το Κ.Κ.Ε.
Μαζί με τη Ν.Δ. το Κ.Κ.Ε. ξόδεψαν τεράστια ποσά για διαφήμιση, αλλά δεν έπεισαν τους ψηφοφόρους. Οι ταλαιπωρίες που υπέστη ο κόσμος απ’ τους ανόητους του ΠΑΜΕ και της Π.Ν.Ο., εκφράστηκαν με απορριπτική ψήφο. Το 8% πανελλαδικά και η πέμπτη θέση στη σειρά προτίμησης των ψηφοφόρων αποτελούν την τιμωρία και καταδίκη τους.

Χρυσή Αυγή
Δεν είναι όλοι φασίστες όσοι ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή και την έμπασαν στη Βουλή για πρώτη φορά. Οι χρυσαυγίτες εισέπραξαν δυσαρεστημένες ψήφους από τη Ν.Δ. και λιγότερες από τα άλλα κόμματα. Ήμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν εκπροσωπούνταν... οι ακροδεξιοί στη Βουλή. Πιστεύω ακράδαντα ότι η είσοδός τους στο κοινοβούλιο θα βοηθήσει στη γρήγορη απομυθοποίησή τους. Μην ανησυχείτε τόσο, θα φρονιμέψουν μέσα στο μαντρί! Πάντως, η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, με την άφρονα πολιτική χρόνων, βοήθησαν τα χιτλερικά παρακλάδια να σηκώσουν κεφάλι.

ΔΗΜΑΡ - Φώτης Κουβέλης
Πήγε πολύ καλά γιατί είχε ξεκάθαρο πολιτικό προσανατολισμό (ευρωπαϊκό), δεν ψήφισε τα μνημόνια ως έχουν και έντιμο αρχηγό. Αυτό το λέω γιατί χρόνια στο Συνασπισμό βρισκόμασταν στην κόψη τού 3% να μπούμε - να μην μπούμε στη Βουλή. Μάλιστα, όταν γραμματεύς του κόμματος ήταν η κ. Δαμανάκη, πρώην Κ.Κ.Ε., μείναμε απ’ έξω. Το δύσκολο είναι τι κάνουμε απ’ εδώ και πέρα. Επειδή δεν έχω ακόμα πληροφόρηση, δε σχολιάζω.

Παπάδος, 7-5-2012

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey