FOLLOW US

Αγορά

Ασφάλιση κατοικίας: προτεραιότητα στην προστασία της περιουσίας

Η κατοικία στην Ελλάδα αποτελεί αναμφίβολα το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο ενός νοικοκυριού, καθώς χαρακτηρίζεται από μεγάλη συναισθηματική και επενδυτική αξία.

Η κατοικία στην Ελλάδα αποτελεί αναμφίβολα το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο ενός νοικοκυριού, καθώς χαρακτηρίζεται από μεγάλη συναισθηματική και επενδυτική αξία.

Τα στοιχεία για τους κινδύνους που απειλούν την κατοικία είναι χαρακτηριστικά και αφορούν κυρίως σεισμούς, πυρκαγιές, πλημμύρες και κλοπές-ληστείες. Η Ελλάδα είναι αποδεδειγμένα η πιο σεισμογενής περιοχή της Ευρώπης.

Κατά το διάστημα 2012-2013, έχουν σημειωθεί στη χώρα μας 149 σεισμοί με μέγεθος πάνω από 4 ρίχτερ.

Στη δεύτερη θέση των κινδύνων για ένα σπίτι κατατάσσονται οι πυρκαγιές. Πέρα από τις δασικές πυρκαγιές, οι αστικές πυρκαγιές, που προέρχονται από ατυχήματα, βραχυκυκλώματα ή αμέλεια, αποτελούν έναν πολύ συνηθισμένο κίνδυνο. Το 2013 σημειώθηκαν 18.036 αστικές πυρκαγιές, σύμφωνα με στοιχεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι ένας ιδιαίτερα καταστροφικός κίνδυνος, που εκδηλώνεται συχνότερα λόγω της κλιματικής αλλαγής. Τέλος, οι κλοπές-διαρρήξεις απειλούν καθημερινά τα σπίτια και τις ιδιοκτησίες. Το 2013 σημειώθηκαν 74.538 σχετικά περιστατικά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όλοι αυτοί οι κίνδυνοι μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με τη σωστή επιλογή ασφάλισης της κατοικίας. Η INTERAMERICAN προσφέρει προγράμματα τα οποία δίνουν πρωτοποριακές καλύψεις που εξασφαλίζουν ολόκληρη την ιδιοκτησία.

Τα INTERAMERICAN HOME παρέχουν τη δυνατότητα επιλογής του ιδανικού προγράμματος που ταιριάζει σε κάθε ανάγκη, ενώ ταυτόχρονα χαρακτηρίζονται από προσιτά ασφάλιστρα, για κάθε βαλάντιο. Με τα προγράμματα, εξασφαλίζεται η σιγουριά ότι σε μια δυσάρεστη περίπτωση, η INTERAMERICAN βρίσκεται δίπλα στον ασφαλισμένο για να τον βοηθήσει να αποκαταστήσει άμεσα τους φυσιολογικούς ρυθμούς στο σπίτι του και τη ζωή του σε περίπτωση ζημιάς.

Τα INTERAMERICAN HOME προσφέρονται σε τρία διαφορετικά πακέτα συστηματοποιημένων καλύψεων (CLASSIC, EXTRA, TOTAL), ανάλογα με τον βαθμό προστασίας που επιθυμεί ο ασφαλιζόμενος για την κάλυψη του κτηρίου, του περιεχομένου ή και των δύο.

Ανάλογα με το είδος της κατασκευής της κατοικίας, διαμορφώνεται και το ύψος του ασφαλιζομένου κεφαλαίου.

Η εταιρεία αποζημιώνει άμεσα, με βάση την πραγματική αξία του ακινήτου ή/και του περιεχομένου του και ανεξάρτητα από την παλαιότητά του. Είναι η μοναδική εταιρεία στην ασφαλιστική αγορά που δε μειώνει το ποσόν της αποζημίωσης, αν η ασφάλιση του σπιτιού έχει γίνει για αξία μικρότερη από την πραγματική του.

Η INTERAMERICAN δίνει τα χρήματα που αντιστοιχούν σε ολόκληρο το ποσό της ζημιάς, μέσα στα όρια της κάλυψης και των επιλεγμένων απαλλασσομένων ποσών, ανεξάρτητα από το κεφάλαιο για το οποίο είναι ασφαλισμένη η κατοικία.

Εκτός από τις πρωτοποριακές καλύψεις, τα νέα προγράμματα έχουν και πρωτοποριακό τρόπο τιμολόγησης. Ο ασφαλιζόμενος μπορεί να επιλέξει το ύψος του απαλλασσομένου ποσού, δηλαδή του ποσού της ζημιάς που πληρώνει ο ίδιος και να μειώσει όσο θέλει, με αυτόν τον τρόπο, τα ασφάλιστρά του.

Η INTERAMERICAN, ειδικότερα για τους κατοίκους του Νομού Λέσβου, προσφέρει τα πακέτα INTERAMERICAN HOME με προνομιακή έκπτωση -10% έως και τις 30 Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στο γραφείο της εταιρείας στη Μυτιλήνη, Π. Κουντουριώτου 87 (1ος όροφος, τηλ.: 22510 20053).

Δέκα λόγοι επιλογής του InteramericanHome

  • Ολοκληρωμένη προστασία
  • Πρωτοποριακές παροχές και υπηρεσίες που διευρύνουν την έννοια της ασφάλισης κατοικίας
  • Ιδιαίτερα προσιτά ασφάλιστρα, με επιλογή στο ύψος του απαλλασσομένου ποσού
  • Αποζημίωση σε αξία καινούριου, μέσα στα όρια που έχουν

συμφωνηθεί, ανεξάρτητα από την παλαιότητα του ακινήτου ή/και του περιεχομένου του.

  • Αποζημίωση σε πρώτο κίνδυνο (χωρίς μείωση της αποζημίωσης σε περίπτωση υπασφάλισης)
  • Κάλυψη επιπλέον εξόδων
  • Κατάργηση της γραφειοκρατίας και των πολύπλοκων διαδικασιών
  • Ταχύτητα στις αποζημιώσεις
  • Σαφείς και ξεκάθαροι όροι συμβολαίου, χωρίς «ψιλά γράμματα»
  • Κύρος και αξιοπιστία από την INTERAMERICAN, μία μεγάλη και απολύτως φερέγγυα εταιρεία, που ανήκει στην ACHMEA, έναν από τους ισχυρότερους ασφαλιστικούς οργανισμούς στην Ευρώπη.
Ετικέτες
FOLLOW US
Copyright © 2017 EmprosNet.gr
Εμπρος Ημερήσια Εφημερίδα Νομού Λέσβου - Καρά Τεπέ - Mυτιλήνη - 81100
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Top