FOLLOW US

Αγορά

  • Αρωματοπωλείο «Aroma», στην οδό Ερμού
 Άρωμα στην καρδιά της πόλης

Το πρόσωπο μιας γυναίκας αξιολογείται ως πιο ελκυστικό από τους άλλους, αν περιβάλλεται από ένα ωραίο άρωμα.

Το πρόσωπο μιας γυναίκας αξιολογείται ως πιο ελκυστικό από τους άλλους, αν περιβάλλεται από ένα ωραίο άρωμα. Αυτό έδειξε η τελευταία έρευνα του Κέντρου Χημικών Αισθήσεων «Μονέλ» στη Ν. Φιλαδέλφεια. Ακόμα διαπιστώθηκε πως ένα καλό άρωμα φτιάχνει τη διάθεση και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση.

Εδώ και πολλούς αιώνες, τα αρώματα χρησιμοποιούνται ιδίως από τις γυναίκες ως αναπόσπαστο στοιχείο της γοητείας τους και της βελτίωσης της εξωτερικής εμφάνισής τους. Η σημερινή μας πρόταση θα σας δώσει τη λύση ώστε να επιλέξετε το άρωμα που σας ταιριάζει, αλλά και τη δυνατότητα να εντάξετε στην καθημερινότητά σας μικρές δόσεις αρωματοθεραπείας.
Η επιλογή, όμως, του ιδανικού αρώματος είναι μια σύνθετη διαδικασία. Εκτός από γνώση και κατάρτιση, απαιτεί μεράκι και φαντασία. Η Δάφνη Χατζηχαραλάμπους, ιδιοκτήτρια του καταστήματος «Aroma» στην οδό Ερμού 109, πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το άρωμα που θα σας συνοδεύει κάθε στιγμή, αναδεικνύοντας τη γοητεία σας και ανεβάζοντας τη διάθεσή σας. Όλα αυτά, πάντα με ποιοτικά προϊόντα, χωρίς να χρειάζεται να ακριβοπληρώνετε τα επώνυμα αρώματα.
Στην καρδιά της αγοράς στη Μυτιλήνη, ένα νέο κορίτσι, η Δάφνη, δημιούργησε το δικό της αρωματοπωλείο.

Η Δάφνη, γεννημένη στην Αθήνα με καταγωγή από τη Μυτιλήνη και απόγονος παλιών εμπόρων, αρνήθηκε να δουλέψει στην οικογενειακή επιχείρηση στην πρωτεύουσα και αποφάσισε την αγάπη της για τα αρώματα και το νησί να τα παντρέψει και να τα κάνει επάγγελμα. Πραγματοποίησε σπουδές στην κατασκευή αρωμάτων, παρακολούθησε σεμινάρια από εξειδικευμένους επιστήμονες, μπήκε σε εργαστήρια και έφερε στη Μυτιλήνη τα αρώματα που πληρώναμε ακριβά, σε εκπληκτικές τιμές και ποιότητα.

Το «Aroma» - έτσι ονόμασε το μαγαζί της - φτιάχτηκε με γούστο και μεράκι και η εικόνα που βλέπουμε αποπνέει γαλλική φινέτσα στο ντιζάιν της κατασκευής, στα προϊόντα, στη συσκευασία και ιδιαίτερα στην εξυπηρέτηση.

Φτιάχνει αρώματα για όλους, κρέμες σώματος που επιλέγουμε με τι άρωμα τις θέλουμε, αφρόλουτρα, λάδι ενυδάτωσης και after shave.

Συμβουλεύτηκε παλιές συνταγές και με αιθέρια έλαια έφτιαξε θεραπευτικά λάδια και αρωματικά χώρου. Συνεργάστηκε με Έλληνες παραγωγούς και έφερε σαπούνια για το σώμα, το πρόσωπο, τα πόδια. Στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, είναι απόλαυση να μπαίνουμε σε ένα χώρο πολυτελή που με λίγα χρήματα προμηθευόμαστε προϊόντα χρήσιμα, που μας ομορφαίνουν και μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.aromashop.gr ή τηλεφωνήστε στο 22510 22158.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Στου Ηφαίστου» Oxygen Park - Summer Park »
FOLLOW US
Copyright © 2017 EmprosNet.gr
Εμπρος Ημερήσια Εφημερίδα Νομού Λέσβου - Καρά Τεπέ - Mυτιλήνη - 81100
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Top