FOLLOW US

Αγορά

  • Αύριο Παρασκευή 4 Απριλίου ανοίγουν οι πύλες τού «Aegean Fashion Festival»
Φεστιβάλ μόδας στη Μυτιλήνη

Ήρθε η ώρα για το μεγάλο στοίχημα που έβαλε η «Ηχώ Α.Ε.» και αύριο Παρασκευή 4 Απριλίου ανοίγουν οι πύλες τού «Aegean Fashion Festival» στη μαρίνα Μυτιλήνης. Η εντατική προετοιμασία, 

Ήρθε η ώρα για το μεγάλο στοίχημα που έβαλε η «Ηχώ Α.Ε.» και αύριο Παρασκευή 4 Απριλίου ανοίγουν οι πύλες τού «Aegean Fashion Festival» στη μαρίνα Μυτιλήνης. Η εντατική προετοιμασία, οι υψηλές προδιαγραφές που τέθηκαν και η εμπιστοσύνη των εμπόρων και των επισκεπτών σε αυτήν τη μεγάλη διοργάνωση, αποτελούν το εισιτήριο για την πλήρη επιτυχία του νέου αυτού Φεστιβάλ Μόδας.

Όλα είναι πλέον έτοιμα, για να απολαύσουν οι πάντες, ασχέτως φύλου ή ηλικίας, ένα τετραήμερο ομορφιάς, ξεγνοιασιάς, χαράς και διασκέδασης. Μια ζωηρόχρωμη πινελιά μέσα στη μιζέρια της καθημερινότητας. Μια διοργάνωση που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει μέχρι τώρα στον τόπο μας.
«Θα το αγκαλιάσουν όλοι αυτό το Φεστιβάλ Μόδας», μας είπε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Τσαμουράς, ερμηνεύοντας τη ρήση ότι τελικά η τύχη είναι με τους τολμηρούς. «Σε μια περίοδο όπου όλα δείχνουν να λιμνάζουν, έρχεται αυτό το Φεστιβάλ Μόδας και ταράζει τα νερά, ανοίγει νέες προοπτικές για τους εμπόρους και νέο ενδιαφέρον αγορών για τους καταναλωτές. Τολμήσαμε να κάνουμε μια διοργάνωση η οποία δε θα έχει να ζηλέψει τίποτα από ανάλογες διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τολμήσαμε να φέρουμε στη Μυτιλήνη τα καλύτερα μοντέλα και τους πιο ακριβοπληρωμένους στυλίστες. Τολμήσαμε να πάμε ακόμα πιο πάνω και να καλέσουμε τέσσερις αγαπημένους τραγουδιστές, τον Κώστα Καραφώτη, τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, την Κέλυ Κελεκίδου και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση και ψυχαγωγία του κόσμου. Ευχαριστούμε όλους όσοι πίστεψαν στο εγχείρημά μας αυτό και παίρνουν μέρος. Ευχαριστούμε και όλους όσοι παινεύουν την “Ηχώ” για τις σπουδαίες διοργανώσεις της. Δηλώνω ξεκάθαρα ότι εμείς σεβόμαστε τους πελάτες μας και όλο τον κόσμο που μας εμπιστεύεται. Γι’ αυτό δεν έχουμε περιθώρια για αποτυχία. Αυτό θα φανεί και στο τετραήμερο Φεστιβάλ Μόδας, απ’ όπου όλοι θα φύγουν ενθουσιασμένοι. Το εισιτήριο των τεσσάρων ευρώ θα φανεί σε όλους ελάχιστο μπροστά σε όλα αυτά που θα δουν, θα χαρούν και θα απολαύσουν. Κλείνουμε λοιπόν ραντεβού με όλο τον κόσμο του νησιού μας, στις 4 - 7 Απριλίου στη μαρίνα Μυτιλήνης».

Για τα καλύτερα

Ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος έχει το γραφείο δημοσίων σχέσεων «Beautiful People», πρώην στυλίστας, είναι ο άνθρωπος που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Βρίσκεται στη Μυτιλήνη και συνοδεύεται από στυλίστες οι οποίοι φροντίζουν να συνδυάσουν ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ για τον κάθε συμμετέχοντα επιχειρηματία, ώστε το αποτέλεσμα να είναι θεαματικό και καλόγουστο κατά τη διάρκεια των επιδείξεων μόδας.

«Είμαι βέβαιος ότι όσοι θα παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ Μόδας, θα εντυπωσιαστούν. Ύστερα από πολλή προσπάθεια, κατάφερα να φέρω στη Μυτιλήνη τα πιο καλλίγραμμα μοντέλα, αλλά και με μεγάλη πείρα στις πασαρέλες, ώστε να αποζημιωθούν με το παραπάνω επιχειρηματίες και επισκέπτες. Φέτος η “Ηχώ” βάζει το θεμέλιο του πρώτου Fashion Festival. Είμαστε όλοι βέβαιοι για τη μεγάλη του επιτυχία. Στόχος μας και αμοιβή μας θα είναι το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, που θα πλημμυρίσει τις καρδιές μας από χαρά, γι’ αυτήν τη μεγάλη επιτυχία του “1ου Aegean Fashion Festival”».

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη μαρίνα

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω, έμποροι και επισκέπτες αναμένεται να ξεπεράσουν σε συμμετοχή κάθε πρόβλεψη, γιατί όλη η διοργάνωση θα ικανοποιήσει τους πάντες σε υπερθετικό βαθμό, αν λάβει κανείς υπόψη το σχολαστικό σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της. Να γιατί από 4 έως 7 Απριλίου όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στη μαρίνα Μυτιλήνης

 

FOLLOW US
Copyright © 2017 EmprosNet.gr
Εμπρος Ημερήσια Εφημερίδα Νομού Λέσβου - Καρά Τεπέ - Mυτιλήνη - 81100
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Top