Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. ΠληροφορίεςΚλείσιμο

Μαρίνος Ορφανός

 • Το «χωροταξικό» απασχολεί(;) μόνο εμάς!

  Το αν έχει πράγματι ουσία η πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ να διεξάγει ανά την Ελλάδα «αυτοδιοικητικές συναντήσεις» με αφορμή την επιστροφή της προοπτικής αναθεώρησης του «Καλλικράτη» και δεν εξελιχθεί σε μια στείρα αντιπαράθεση με την κυβέρνηση μένει να φανεί στο εγγύς μέλλον.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Όραμα για τη (νέα) πλατεία Σαπφούς!

  Συζητιέται χρόνια, αλλά ποτέ δεν έφτασε στο σημείο να αποτελέσει στην πραγματικότητα κάτι παραπάνω από… συζήτηση.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Μία κόντρα από τα …παλιά

  Μία κόντρα από τα παλιά, αναζωπυρώθηκε προχθές στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν εισηγήθηκε εκ μέρους της δημοτικής αρχής, η αντικατάσταση του ανεξαρτητοποιημένου δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Αλβανόπουλου από το Κληροδότημα «Σημαντήρη».

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Όλα τα νέα πρόσωπα στα όργανα του Δήμου

  Χωρίς να επιφυλάσσει εκπλήξεις η δημοτική αρχή και με μοναδικό «ζήτημα» στη διαδικασία εκλογής ή ορισμού κατά περίπτωση, των νέων μελών σε συμβούλια, επιτροπές και όργανα του Δήμου Λέσβου, τον… αποκλεισμό στις περισσότερες περιπτώσεις των παρατάξεων της ελάσσονος μειοψηφίας, ολοκληρώθηκε προχθές και το δεύτερο στάδιο του «ανασχηματισμού» του Σπύρου Γαληνού.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Η σειρά της… Λέσβου για τον «Καλλικράτη»

  Αύριο Τετάρτη 23 Μαρτίου, έρχεται η σειρά (και) της Λέσβου και του Αιγαίου συνολικά, να συμμετάσχει στις περιφερειακές συναντήσεις που ξεκίνησε η ΚΕΔΕ, με αφορμή τη δεδομένη πια πρόθεση της κυβέρνησης να αγγίξει τον «Καλλικράτη» και να προβεί σε αλλαγές.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Ανασχηματισμός Γαληνού ΙΙ

  Με τον περίφημο ανασχηματισμό σε επίπεδο αντιδημάρχων να έχει ολοκληρωθεί από τις αρχές του μήνα και ήδη τα νέα πρόσωπα της δημοτικής αρχής να έχουν πιάσει δουλειά, σειρά παίρνει ο ανασχηματισμός σε επίπεδο Νομικών Προσώπων, στη ΔΕΥΑΛ αλλά και στο δημοτικό πια Λιμενικό Ταμείο.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Χαμένοι στη μετάφραση ή στη μάχη εντυπώσεων;

  Ούτε η επίσκεψη του Ευρωπαίου επιτρόπου Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Αβραμόπουλου κατάφερε να ρίξει φως στο «αμφιλεγόμενο» περιεχόμενο της συνάντησης των πέντε νησιωτών δημάρχων του «δικτύου» με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Θέλει το Βιολογικό νότιας πόλης από το «Αναπτυξιακό»!

  «Οργασμό» διεργασιών προκαλεί στη δημοτική αρχή, η επόμενη μέρα της επίσκεψης Χαρίτση στο νησί, η οποία όμως φαίνεται να έχει καταλήξει ήδη στη βασική της στόχευση από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για τα νησιά.

  ΣΧΟΛΙΑ (1)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Το καλό επέστρεψε στη Σκάλα Συκαμιάς!

  «Όταν κάνεις το καλό, σου επιστρέφει», έγραφε το τελευταίο ρεπορτάζ μας για τους θρυλικούς ψαράδες της Σκάλας Συκαμιάς στο άκουσμα της είδησης πως ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός επρόκειτο να δώσει μέρος του χρηματικού επάθλου του βραβείου «Ούλωφ Πάλμε» για να αποκατασταθούν οι ζημιές των καϊκιών τους.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Πολιτιστικό Κέντρο Ερεσού και ελπίδα για τον βιολογικό Πολιχνίτου-Βατερών

  Η επόμενη ημέρα της επίσκεψης του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξανδρου Χαρίτση φαίνεται ότι δρομολογεί σημαντικές εξελίξεις σε μια σειρά υποθέσεων που είχαν για χρόνια βαλτώσει.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Pages