Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. ΠληροφορίεςΚλείσιμο

Μαρίνος Ορφανός

 • Έρχεται ο Αβραμόπουλος στη Μυτιλήνη

  Στη Μυτιλήνη αναμένεται σήμερα περίπου στις εννέα το πρωί ο Ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, συνοδευόμενος από το επιτελείο του, το οποίο βρίσκεται από χθες στην Αθήνα. Ο κ. Αβραμόπουλος έρχεται εσπευσμένα στη Μυτιλήνη με αφορμή τις τελευταίες δύσκολες εξελίξεις προκειμένου να αποκτήσει κατ’ ιδίαν άποψη της κατάστασης και να καταγράψει με το επιτελείο του τις ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Όταν ο Μουζάλας έγινε «πολιτικάντης»…

  Αν και είναι κοινά παραδεκτό πως το έργο του συντοπίτη μας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, είναι εξαιρετικά δύσκολο και στο παρελθόν έχει (και) επαινεθεί, εντούτοις το περιεχόμενο της απαντητικής επιστολής του στο δήμαρχο, που διέρρευσε το Σάββατο το πρωί, πριν έρθει στη Λέσβο, αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει εκείνο που έχει στηλιτεύσει ξανά στο παρελθόν το «Ε».

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Συμφωνούν ότι… διαφωνούν!

  Με το κλίμα στη Λέσβο να είναι βαρύ εδώ και μήνες και το χιονιά της περασμένης εβδομάδας σε συνδυασμό με την αμφιλεγόμενη «λύση» που ήρθε να δώσει το αρματαγωγό «Λέσβος», να εντείνει ακόμα περισσότερο τους προβληματισμούς γύρω από την επόμενη ημέρα του προσφυγικού, η συνάντηση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, με το δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, θεωρούνταν επιβεβλημένη.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • «Γιάννη Μουζάλα, ως εδώ και μη παρέκει»!

  Ασφαλώς και δεν αναγνωρίζεται από τη χθεσινή σκληρή επιστολή του προς τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής η αλλαγή στάσης του δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού απέναντι στον Γιάννη Μουζάλα. Αυτό που έχει σημασία και πρέπει λογικά να απασχολεί ήδη συνολικά την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό είναι πως η (νέα) αποδοκιμασία του δημάρχου της Λέσβου στις αποφάσεις γύρω από το προσφυγικό του Γ.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • «Γιάννη Μουζάλα, ως εδώ»!

  Ασφαλώς και δεν αναγνωρίζεται από την χθεσινή σκληρή επιστολή του προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, η αλλαγή στάσης του δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού απέναντι στον Γιάννη Μουζάλα. Και αυτό που έχει σημασία και πρέπει λογικά να απασχολεί ήδη συνολικά την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, είναι πως η (νέα) αποδοκιμασία του δημάρχου της Λέσβου στις αποφάσεις γύρω από το προσφυγικό του κ.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Στον Σκουρλέτη για το «Μιχαλέλλειο»

  Άμεσες είναι οι ενέργειες που δρομολογούνται για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του «Μιχαλέλλειου» γηροκομείου του Πλωμαρίου, το οποίο από τη στιγμή που δεν εγκρίθηκε ο φετινός προϋπολογισμός του είναι εδώ και δύο εβδομάδες ουσιαστικά στον αέρα.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Στον αέρα το «Μιχαλέλλειο» γηροκομείο!

  Όταν ο νομοθέτης δεν ξέρει πραγματικά τι νομοθετεί, αλλά παρ’ όλα αυτά το κάνει συχνά πυκνά, τότε έχεις ένα προβληματικό κράτος, του οποίου την αλλαγή βέβαια όλοι τη θέλουν, χωρίς πάντως να επιθυμούν και να… αλλάξουν μεμονωμένα κανείς τους!

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Όταν κάνεις το καλό και σου επιστρέφει…

  «Τα μωρέλια μωρέ να σώσουμε» φώναζε στους δημοσιογράφους που έσπευδαν από όλο τον κόσμο για να μεταδώσουν την εικόνα της γνήσιας αλληλεγγύης του, το Νοέμβρη του 2015.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Το στοίχημα του Ειδικού Αναπτυξιακού!

  Νέα σειρά επαφών στην Αθήνα με κυβερνητικά στελέχη προγραμματίζεται για την επόμενη εβδομάδα από τη δημοτική αρχή με το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα στην ατζέντα.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Η σύγχρονη «Απόδραση των 11»!

  Αν εστίαζε κάπως ο κινηματογράφος στην ιστορία που διηγείται ο Γιώργος Πατλάκας, θα εμπνεόταν σίγουρα πολλά περισσότερα από όσα πατιούνται τώρα στο πληκτρολόγιο. Η «Απόδραση των 11» τώρα που το σκεφτόμαστε, είναι κάτι κοντινό.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Pages