Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. ΠληροφορίεςΚλείσιμο

Δανιήλ

 • Μελλοντική ζωή σε τεχνητές συνθήκες!

  Μας προετοιμάζουν για μια μελλοντική ζωή μέσα σε τεχνητές συνθήκες. Η ζωή σε άλλους πλανήτες ή σε έρημα μέρη της γης μπορεί να έχει πολλά οφέλη για τη χρηματιστική ολιγαρχία. Και μόνο η απομάκρυνση από το φυσιολογικό τρόπο ζωής μάς μεταμορφώνει σιγά-σιγά σε ρομποτάκια. Έως ότου τα πραγματικά ρομποτάκια να πάρουν τη θέση μας…

   
  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Η διονυσιακή λατρεία μέχρι σήμερα

  Τα ήθη, τα έθιμα, τα τραγούδια, οι χοροί, οι γιορτές και οι παραδόσεις μας, είναι ο κρίκος που ενώνει τον αρχαίο και σημερινό πολιτισμό. Έχουν βαθιά τις ρίζες τους στην πατρική γη. Οι Αποκριές, με φανερή παγανιστική αγροτική προέλευση, κατάγονται από τις αρχαιοελληνικές διονυσιακές γιορτές.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Τα καραβάνια από την Ανατολή

  Στην ερώτηση αν θα υπήρχαν τα «οικονομικά θαύματα» του σύγχρονου δυτικού κόσμου χωρίς τη χρήση των εργαλείων της μετανάστευσης και της προσφυγιάς, η απάντηση είναι προφανής για όλους. Όπως προφανής είναι και η πολιτική διάσταση του φαινομένου, στον τομέα της γεωστρατηγικής και γεωπολιτικής, στο να καθορίζει σφαίρες επιρροής ή στην κατασκευή και χάραξη νέων συνόρων.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Να υπερασπιστούμε τη ζωή!

  Οι μαζικές εξεγέρσεις σε όλο τον κόσμο δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι άνθρωποι αρχίζουν επιτέλους να αντιστέκονται στις διαταγές εκείνων που αποφασίζουν και διατάζουν χωρίς να μας ρωτούν, στις διαταγές εκείνων, που νομίζουν ότι κάτω από το θρόνο τους υπάρχουν μόνον πρόθυμοι ηλίθιοι για να υπηρετήσουν τα συμφέροντά τους, υπάκουοι, που σκύβουν το κεφάλι στην εκμετάλλευση, στην καταπίεση, στην ανισότητα και στη μιζέρια, που βιώνουν καθημερινά.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Μπορεί να υπάρχει κοινωνικοποιημένη ενημέρωση;

  Η ιδιοκτησία της ενημέρωσης από ένα συγκεκριμένο τμήμα της αστικής τάξης αποτελούσε και αποτελεί ένα εντατικό κοινωνικό πρόβλημα, εύκολα αναγνώσιμο απ’ όλο και μεγαλύτερα κοινωνικά τμήματα. H τυχοδιωκτική «αριστερή» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πριμοδότησε το αίτημα των αγωνιζόμενων εργαζόμενων της ΕΡΤ (όπως και όλα τα υπόλοιπα, άλλωστε, κοινωνικά αιτήματα) για κάθαρση του χώρου της ενημέρωσης, προκειμένου να αρπάξει την εξουσία.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Νέος χρόνος στο χωριό μας!

  Την Κυριακή έχουμε την πρωτοχρονιά του 2017. Όχι βέβαια όλοι οι ανθρώποι στον πλανήτη μας. Στο Ιουλιανό (παλιό) ημερολόγιο θα είναι ακόμη 19 Δεκέμβρη 2016. Στο εβραϊκό ημερολόγιο θα είναι 3 Τεβέτ του έτους 5777! Στο ισλαμικό ημερολόγιο θα είναι 2 Ράμπι Αθ Τανι 1438!

  ΣΧΟΛΙΑ (1)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Ιστορικά, επίκαιρα θρησκειολογικά!

  Είναι γνωστό ότι η φυσική θρησκεία του ανθρώπου είναι ο Παγανισμός. Γιατί, ο άνθρωπος τρομάζει με τη φύση και θεοποιεί τον ουρανό, τα νερά, τη γη, τη φωτιά, τον κεραυνό... Γι’ αυτό, για εκατομμύρια χρόνια, που οι άνθρωποι ήταν καρποσυλλέκτες και κυνηγοί, ήταν παγανιστές.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Κριτική στις ανθρωποκεντρικές αντιλήψεις

  Είναι δεδομένο ότι η λογική και ηθική που διέπουν το υπάρχον σύστημα, είναι ανθρωποκεντρική και συνεπώς θεωρεί ότι ο φυσικός κόσμος και τα όντα που τον απαρτίζουν, δεν έχουν καθ’ εαυτή αξία αλλά υποστηρίζουν ή επιτρέπουν την ύπαρξη του ανθρώπινου είδους. Ουσιαστικά το επιχείρημα του ανθρωποκεντρισμού έχει την εξής βάση: ό,τι είναι χρήσιμο και απαραίτητο για το είδος μας, έχει ηθική αξία!

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Το Παρίσι και η Μέση Ανατολή!

  Τα γεγονότα σε όλο το φάσμα του σύγχρονου παγκόσμιου πολέμου, επιταχύνονται. Η σφαγή στο Παρίσι πριν από ένα χρόνο (Παρασκευή 13.11.2015), εμπέδωσε ένα πολεμικό κλίμα στην Ευρώπη.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Η ιστορία του λιντσαρίσματος

  Στα τέλη του 18ου αιώνα, η Πενσιλβανία αντιμετώπιζε προβλήματα με τους εγκληματίες, που δεν είχαν καταφέρει να δικαστούν, λόγω του ότι τα δικαστήρια ήταν απομακρυσμένα και δυσπρόσιτα. Το γεγονός αυτό, οδήγησε στο να τιμωρούνται όσοι θεωρούνταν εγκληματίες χωρίς την προβλεπόμενη νομική διαδικασία.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Pages