Δυστυχώς, ο Ντόρης Αραμπατζής δεν κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη μάχη. Ελάχιστες ώρες μετά το φιλικό συμπαράστασης, που πραγματοποίησαν παλιοί του συμπαίκτες στον Αιολικό και λοιποί βετεράνοι, το μεσημέρι της Δευτέρας στο γήπεδο των Λουτρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Μια από τις μεγάλες δόξες του λεσβιακού ποδοσφαίρου, που συνέδεσε το όνομά του με τη χρυσή εποχή της ομάδας της Μυτιλήνης, δε βρίσκεται πλέον μαζί μας. Το 2017 μπήκε με τα πιο δυσάρεστα νέα... Ο Ντόρης πάλεψε με σθένος και γενναιότητα, αλλά δεν άντεξε ως το τέλος, λυγίζοντας σε αυτόν τον άνισο αγώνα.

Το τελευταίο αντίο ειπώθηκε χθες στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Συνοικισμό, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.

Το «E» απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό του παράδεισο!

 

Τραγική ειρωνεία το φιλικό στα Λουτρά

Το μεσημέρι της Δευτέρας, βρέθηκαν όλοι εκεί για τον Ντόρη. Παλιοί του συμπαίκτες, φίλοι, νεαρότεροι ποδοσφαιριστές που τους είχε κατά το παρελθόν υπό την καθοδήγησή του, έπαιξαν στο γήπεδο Λουτρών σε έναν αγώνα που είχε το χαρακτήρα συμπαράστασης προς τον ίδιο, στη μεγάλη μάχη που έδινε. Ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου και ο Σύλλογος Παλαιμάχων Παλλεσβιακού προσπάθησαν να συγκεντρώσουν ένα ποσό, συνεισφέροντας στα έξοδα νοσηλείας του.

Η σέντρα έγινε στις 3 το μεσημέρι, με διαιτητές τους βετεράνους του Συνδέσμου Λέσβου, Μανώλη Βόμβα και Στρατή Αμπελικιώτη, λήγοντας για την ιστορία με σκορ 5-5.

Παρόντες στις εξέδρες, αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, όπως ο αντιδήμαρχος Λέσβου Νίκος Καρασάββας, το μέλος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Θόδωρος Στεργίου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λέσβου, Αντώνης Γιαννάκης, και εκ μέρους της ΕΠΣ Λέσβου οι Παναγιώτης Βάλεσης και Νίκος Χρόνης.

Δυστυχώς, παρά τις αμέτρητες ευχές για ταχεία ανάρρωση, ο Ντόρης «έφυγε» το βράδυ της ίδιας ημέρας. Ο δυναμικός αμυντικός του πάλαι ποτέ κραταιού Αιολικού «ταξίδεψε» στη γειτονιά των αγγέλων και θα κάνει παρέα εκεί ψηλά με άλλους επίσης μπαλαδόρους.