Αναχώρησαν χθες ακτοπλοϊκώς, οι αποστολές των Παίδων και των Νέων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων, που ξεκινά σήμερα το μεσημέρι στην Ανάβυσσο.

Οι Μικτές της ΕΠΣ Λέσβου θα προσπαθήσουν για μια καλή παρουσία στη διοργάνωση, όπως επιβεβαιώνει και μέσα από τις δηλώσεις του στο «SL» ο ενωσιακός προπονητής Παναγιώτης Μαστέλλος: «Και οι δύο ομάδες ταξιδεύουν για το καλύτερο. Φέτος, ο στόχος που έχουμε θέσει είναι ψηλά.

Θα δείξει βέβαια το ίδιο το πρωτάθλημα, τι θα πετύχουμε. Δυστυχώς, με το νέο σύστημα διεξαγωγής, έχουμε στη διάθεσή μας μόνο τέσσερις αγώνες, Δεν διεξάγεται Β΄ Φάση κι αυτό είναι κάτι που δεν ευνοεί μια καλή ομάδα, το να μην έχει δηλαδή περισσότερα ματς στη διάθεσή της για να δείξει την ανωτερότητά της. Πλέον τα όποια λάθη διορθώνονται πιο δύσκολα. Βέβαια, το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι λίγο πιο χαλαρό, αφού μετά από κάθε ματς, υπάρχει μία ολόκληρη ημέρα ξεκούρασης για τα παιδιά. Το καλό για την ομάδα των Νέων είναι πως αποτελείται από παιδιά που παίζουν χρόνια μαζί. Οι Παίδες από την άλλη μεριά, είναι μια καινούρια ομάδα, που διαθέτει όμως ποιοτικούς παίκτες».

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έδωσε τη δυνατότητα στις ομάδες να ταξιδέψουν με 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή τους. Ο Παναγιώτης Μαστέλλος επέλεξε έτσι τον Νίκο Πολύμο (Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους) στους Νέους, ενώ οι δύο ποδοσφαιριστές από τη Λήμνο που πλαισιώνουν την ομάδα, είναι οι Ματέο Ντέμο και Αντώνης Χλέτζος. Στους Παίδες κλήθηκε ο Σταύρος Αφαλωνιάτης (Αναγέννηση Γέρας) και από τη Λήμνο οι Ανδρέας Στρογγυλός και Αντώνης Ανδριώτης.

Αναλυτικά οι αποστολές:

Μικτή ΕΠΣΛ Παίδων: Αναγνώστου (Λιονταράκια), Γαβαλάς (Τριφυλλάκια), Διμπαμπής (Οδυσσέας Ελύτης), Ιστρέφι (ΑΕΜ), Καλαμποκάς (Αιγέας Πλωμαρίου), Καραβατάκης (Λιονταράκια), Καραγιάννης (Απόλλων Βουναρακίου), Κιοβρέκης (Απόλλων Βουναρακίου), Κοκκαλέλλης (Οδυσσέας Ελύτης), Κρητικός (Πολιχνίτος), Λέλεκας (Αετός Λουτρών), Μαγιάκης (Λιονταράκια), Παπαδόπουλος (Οδυσσέας Ελύτης), Πουλιάνος (ΑΕΛΚ), Πρωτούλης (Αιγέας Πλωμαρίου), Τζινιέρης (Μακαρέας Άγρας), Αφαλωνιάτης (Αναγέννηση Γέρας), Στρογγυλός (Λήμνος) και Ανδριώτης (Λήμνος).

Μικτή ΕΠΣΛ Νέων: Ασβεστάς (Οδυσσέας Ελύτης), Βερλάκου (Αχιλλέας Πέτρας), Δασκαλόπουλος (Λιονταράκια), Δρακούλης (Βύρων Μόριας), Ευαγγελέλλης (Οδυσσέας Ελύτης), Καπετάνιος (Λιονταράκια), Κατσακούλης (Κεραυνός Αφάλωνα), Μαμουλέλλης (Οδυσσέας Ελύτης), Νομίδης (Αιγέας Πλωμαρίου), Πατράκης (Οδυσσέας Ελύτης), Πλουμής (Απόλλων Δαφίων), Πολύζος (Οδυσσέας Ελύτης), Σαμιώτης (Οδυσσέας Ελύτης), Σαντορινιός (Αιγέας Πλωμαρίου), Τσούκας (Οδυσσέας Ελύτης), Χατζηαθανασίου (Αιγέας Πλωμαρίου), Πολύμος (Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους), Ντέμο (Λήμνος), Χλέτζος (Λήμνος).

Τις Μικτές ομάδες συνοδεύουν στην Αττική πολλά από τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Λέσβου και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών, Δημήτρης Ντουνιάς, καθώς επίσης και οι Γιάννης Πίνης, Ραφαήλ Κάκκαρος, Χάρης Καλλίας και Βασίλης Τσαγκάρης.

 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα:

 

Μικτές Παίδων και Νέων

1η Αγωνιστική (3/1)

ΕΠΣ Κυκλάδων-ΕΠΣ Δωδεκανήσου                  

ΕΠΣ Λέσβου-ΕΠΣ Σάμου                                     

 

2η Αγωνιστική (5/1)

ΕΠΣ Σάμου-ΕΠΣ Κυκλάδων                                

ΕΠΣ Δωδεκανήσου-ΕΠΣ Χίου                            

 

3η Αγωνιστική (7/1)

ΕΠΣ Κυκλάδων-ΕΠΣ Λέσβου                              

ΕΠΣ Χίου-ΕΠΣ Σάμου                                          

 

4η Αγωνιστική (9/1)

ΕΠΣ Λέσβου-ΕΠΣ Χίου                                        

ΕΠΣ Σάμου-ΕΠΣ Δωδεκανήσου                         

 

5η Αγωνιστική (11/1)

ΕΠΣ Δωδεκανήσου-ΕΠΣ Λέσβου                       

ΕΠΣ Χίου-ΕΠΣ Κυκλάδων