Θέμα έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγες ημέρες με τον Σπύρο Μίχο, ο οποίος δεν μετέχει στις προπονήσεις, έχοντας ζητήσει από τη διοίκηση του Αιολικού να αποχωρήσει. Για τους λόγους που ο ποδοσφαιριστής, έπειτα από 6,5 χρόνια παρουσίας του στη Μυτιλήνη, αποφάσισε να σταματήσει να φορά τα «κυανόλευκα», και οι δύο πλευρές τηρούν σιγή ιχθύος.

Ο ίδιος, σε επικοινωνία που είχε το «Ε» μαζί του, δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο, επιβεβαιώνοντας μόνο ότι δεν μετέχει στις προπονήσεις, αρκούμενος να διευκρινίσει ωστόσο πως τόσο η διοίκηση, όσο και ο προπονητής, ήταν ενήμεροι πριν από τα Χριστούγεννα.

Από την πλευρά της, η διοίκηση του Αιολικού άφησε να... διαρρεύσει -κατά την προσφιλή της τακτική- μια δυσαρέσκεια για τη στάση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο η φίλαθλη κοινή γνώμη που τον γνωρίζει καλά από την εξαετή παρουσία του στην ομάδα, δεν δείχνει να πείθεται ιδιαίτερα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σπύρος Μίχος δεν τρελάθηκε ξαφνικά, επομένως, όπως συμβαίνει συνήθως, για να υπάρχει καπνός, θα υπάρχει και φωτιά.

Εξελίξεις αναμένονται στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, που ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ. Όλα δείχνουν πως ο Μίχος θα αποδεσμευτεί, δημιουργώντας όμως έτσι ένα μεγάλο κενό στο ρόστερ, αφού δεν υπάρχει άλλος καθαρόαιμος παίκτης στη θέση του, με την ανάγκη για ενίσχυση να θεωρείται πλέον επιβεβλημένη.

 

Πολλαετίδης: «Δεν έχω κανένα παράπονο από τον Μίχο»

Σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Σπύρο Μίχο, ο προπονητής του Αιολικού, μιλώντας στο «Ε», διευκρίνισε: «Ενημερώθηκα ότι ο Σπύρος ζήτησε να αποχωρήσει. Τι έχει μεσολαβήσει σε σχέση με τη διοίκηση και τον ποδοσφαιριστή, δεν είμαι σε θέση να το σχολιάσω. Αναγνωρίζω ότι υπάρχει κάποιο ζήτημα μεταξύ τους, ωστόσο θεωρώ πως όλα αυτά λύνονται κατ’ ιδίαν, εφόσον υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές. Ο Σπύρος δεν μετέχει στις προπονήσεις, επομένως δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων μας. Σε ό,τι με αφορά προπονητικά, είναι μια ακόμα απώλεια στη ραχοκοκαλιά της ομάδας, αφού για το ματς με το Ζευγολατιό, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ούτε και οι Κριπιντίρης, Κρητικός. Επιπρόσθετα, πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και τη θέση στην οποία αγωνίζεται. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε. Εκείνο που θέλω να διευκρινίσω, είναι ότι προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από τον ποδοσφαιριστή. Κάθε άλλο, στήριξε την ομάδα όλο το προηγούμενο διάστημα, αγωνιζόμενος ακόμα και με ενοχλήσεις για να μας προσφέρει λύσεις σε κρίσιμα ματς».