Θα γίνει ουζερί το «Κρυστάλ»;

01/03/2017 - 20:25

Ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Γιαννέλλης-Θεοδοσιάδης επικοινώνησε σήμερα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γεωργίου, μετά την αποδοχή του αιτήματός του από μέρους του Προέδρου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χατζηνικολάου, για αξιοποίηση του “Καφέ Κρυστάλ”.

Ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Γιαννέλλης-Θεοδοσιάδης επικοινώνησε σήμερα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γεωργίου, μετά την αποδοχή του αιτήματός του από μέρους του Προέδρου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χατζηνικολάου, για αξιοποίηση του “Καφέ Κρυστάλ”.

Ο κ. Γιαννέλλης έλαβε υπόψη του την από 14/2/2017 επιστολή του Συνδέσμου Ποτοποιών-Αποσταγματοποιών Λέσβου για τη δημιουργία εκθεσιακού χώρου αναφορικά με το παραγόμενο ούζο και την προώθηση του βασικού αυτού τοπικού προϊόντος με την ντόπια γαστρονομία.

Ήδη ο Γενικός Γραμματέας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του  Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Μυρσινιά καθώς και με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ποτοποιών-Αποσταγματοποιών Λέσβου κ. Μητσάκη και τους ζήτησε να ετοιμάσουν σχετική πρόταση. Με την άφιξη του κ. Γιαννέλλη στη Μυτιλήνη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, εκπροσώπου της Τράπεζας Πειραιώς, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λέσβου και του Προέδρου του Συνδέσμου Ποτοποιών- Αποσταγματοποιών Λέσβου προκειμένου να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey