«Γκάφα» με την ποσόστωση από τα κεντρικά, άφησε τη Δημοκρατική Συμπαράταξη με τέσσερις υποψηφίους στη Λέσβο

Άκυρη η υποψηφιότητα Βερρή!

16/09/2015 - 16:23

Δε λένε να τελειώσουν τα επεισόδια που αφορούν στον καταρτισμό του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Δε λένε να τελειώσουν τα επεισόδια που αφορούν στον καταρτισμό του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Καθώς μετά τη δυσαρέσκεια που προκάλεσαν οι ανακατατάξεις στη συγκρότησή του, με αποκορύφωμα τις αποχωρήσεις των Δημήτρη Καπετανά και Στρατή Δαγκλή, την Παρασκευή προέκυψε πρόβλημα και με την υποψηφιότητα του Παντελέοντα Βερρή, η οποία τελικά ακυρώθηκε.

Κι αυτό γιατί σε κεντρικό επίπεδο συντονισμού των υποψηφιοτήτων έγινε λάθος με την ποσόστωση των γυναικών και την «πλήρωσε» και το ψηφοδέλτιο της Λέσβου.

Η επιλογή τώρα της απόσυρσης τελικά της υποψηφιότητας του Βερρή, δεν έγινε από τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στη Λέσβο, αλλά πάλι κεντρικά μαζί με 29 άλλες αντίστοιχες υποψηφιότητες που σκόνταψαν πάνω στο μεγάλο λάθος που έγινε με την ποσόστωση.

Μάλιστα η επιλογή απόσυρσης των υποψηφιοτήτων αυτών, έγινε με ηλικιακά κριτήρια, με τον Βερρή να αποτελεί το νεαρότερο υποψήφιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Λέσβο και να πληρώνει το «μάρμαρο» του λάθους από τα κεντρικά.

Έρχεται ο Ξεκαλάκης
Ωστόσο η εξέλιξη αυτή δε διαταράσσει την προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη με αιχμή τον Γιάννη Τσαμουργκέλη που μετά την περιοδεία του  στη  Λήμνο επέστρεψε στη Μυτιλήνη. Μάλιστα οριστικοποιήθηκε και η πραγματοποίηση της κεντρικής εκδήλωσης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Μυτιλήνη, η οποία θα γίνει τελικά την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη όπως αρχικά είχε προσδιοριστεί, στις 7.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο».

Στην κεντρική εκδήλωση θα δώσει το «παρών» τελικά ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης, ο οποίος θα είναι και μεταξύ των ομιλητών μαζί με τον Γιάννη Τσαμουργκέλη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey