Τρεις εβδομάδες οι χριστουγεννιάτικες διακοπές!

Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή

12/01/2017 - 13:52

Λόγω των συνεχιζόμενων έντονων καιρικών φαινομένων (ισχυρές χιονοπτώσεις, παγετός, ισχυρό ψύχος, μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, ισχυροί άνεμοι και βροχοπτώσεις) που πλήττουν το νησί της Λέσβου, με απόφαση του δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, και σε συνεννόηση με την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, δεν θα λειτουργήσουν ορισμένα σχολεία

 

Λόγω των συνεχιζόμενων  έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν τη Λέσβο, με απόφαση του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού και σε συνεννόηση με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, σήμερα Παρασκευή  τα  Σχολεία της  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Λέσβου, που δεν θα λειτουργήσουν είναι τα εξής:

 1. Για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Λέσβου: οι σχολικές μονάδες Κάπης, Συκαμινέας, Αγιάσου, Πηγής, Φίλιας, Μανταμάδου, Σκαλοχωρίου, στις οποίες η καιρικές συνθήκες (παγετός, κ.λ.π.) δεν επιτρέπουν την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία τους.

2. Για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Λέσβου, τα: Γυμνάσιο Αγιάσου, Γενικό Λύκειο Αγιάσου, Γυμνάσιο Μανταμάδου, Γενικό Λύκειο Μανταμάδου.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey