Πανελλαδικές 2014

17 εξεταστικά κέντρα στο Ν. Λέσβου

30/04/2014 - 16:06

Τα εξεταστικά κέντρα στο Νομό Λέσβου στα οποία θα πρέπει να προσέλθουν οι υποψήφιοι για εισαγωγή στην Ανώτατη Εκπαίδευση, είναι 17. Στις 28 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι πανελλαδικές εξετάσεις και θα ολοκληρωθούν στις 10 Ιουνίου για όσους εξετάζονται σε έξι μαθήματα και στις 12 του ίδιου μήνα για τους υποψηφίους που εξετάζονται στο μάθημα Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Τα εξεταστικά κέντρα στο Νομό Λέσβου στα οποία θα πρέπει να προσέλθουν οι υποψήφιοι για εισαγωγή στην Ανώτατη Εκπαίδευση, είναι 17. Στις 28 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι πανελλαδικές εξετάσεις και θα ολοκληρωθούν στις 10 Ιουνίου για όσους εξετάζονται σε έξι μαθήματα και στις 12 του ίδιου μήνα για τους υποψηφίους που εξετάζονται στο μάθημα Αρχών Οικονομικής Θεωρίας. Η καθυστέρηση στην έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων πιθανόν να μη συνοδευτεί και από αντίστοιχη καθυστέρηση στην ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων, που αναμένεται στα τέλη Ιουνίου.

Αναλυτικότερα, στο 2ο Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) Μυτιλήνης, εκτός από τους δικούς του αποφοίτους, θα εξεταστούν υποψήφιοι του Πρότυπου Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης και των Λυκειακών Τάξεων Μυτιλήνης. Στο 3ο ΓΕΛ Μυτιλήνης, εκτός από τους δικούς του αποφοίτους, θα εξεταστούν υποψήφιοι του 4ου ΓΕΛ Μυτιλήνης και του Εσπερινού ΕΠΑΛ (Ομάδα Β). Στο 5ο ΓΕΛ Μυτιλήνης, εκτός από τους δικούς του αποφοίτους, θα εξεταστούν υποψήφιοι του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης. Εξεταστικά κέντρα θα είναι και τα ΓΕΛ Παμφίλων, Μανταμάδου, Πέτρας και Άντισσας. Στο ΓΕΛ Καλλονής, εκτός από τους δικούς του αποφοίτους, θα εξεταστούν υποψήφιοι του ΕΠΑΛ Καλλονής (Ομάδα Β). Επίσης εξεταστικά κέντρα θα είναι το Γυμνάσιο - Λυκειακές Τάξεις Άγρας, τα ΓΕΛ Πολιχνίτου, Αγιάσου, Ιππείου, Γέρας, Πλωμαρίου, Μύρινας και Μούδρου και οι Λυκειακές Τάξεις Αγίου Ευστρατίου.

648 υποψήφιοι
Υπενθυμίζεται ότι συνολικά 648 υποψήφιοι από το Νομό Λέσβου θα δώσουν φέτος πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους σε Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Ο αριθμός αντιστοιχεί στους υποψηφίους των γενικών λυκείων (ΓΕΛ) και των επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα δώσουν μόνο ενδοσχολικές εξετάσεις για τη λήψη του απολυτηρίου, ανέρχονται στους 86 κι εκείνοι που θα εξεταστούν στο μάθημα των Αγγλικών, στους 102.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey