Πιο φτηνό το αγοραίο ταξί

31/07/2013 - 14:43

Σε μείωση της διπλής ταρίφας κατά 29 λεπτά το χιλιόμετρο με στόχο να ελαφρυνθεί οικονομικά ο καταναλωτής και να αυξηθεί το επιβατικό κοινό, προσανατολίζονται τα Αγοραία Ταξί.

Σε μείωση της διπλής ταρίφας κατά 29 λεπτά το χιλιόμετρο με στόχο να ελαφρυνθεί οικονομικά ο καταναλωτής και να αυξηθεί το επιβατικό κοινό, προσανατολίζονται τα Αγοραία Ταξί.

Οι εκπρόσωποι των Αγοραίων Ταξί του νησιού έκαναν δεκτή την πρόταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων (Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.) περί μείωσης της διπλής ταρίφας, από 1,19 ευρώ σε 0,90 ευρώ το χιλιόμετρο, με όφελος για τον επιβάτη 29 λεπτά ανά χιλιόμετρο. Η πρόταση αυτή υπεβλήθη στην Ομοσπονδία από τους Αυτοκινητιστές των Αθηνών, στην προσπάθεια που γίνεται να αυξηθεί η επιβατική κίνηση.

Ο πρόεδρος Αγοραίων Ταξί Λέσβου, Ανδρέας Αξής, τόνισε ότι οι ιδιοκτήτες αγοραίων ταξί του νησιού είναι απολύτως σύμφωνοι με αυτή την κίνηση και πρόκειται να στείλουν σήμερα σχετική απάντηση στο δευτεροβάθμιο όργανο.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, είχαν ζητήσει τη μείωση της διπλής ταρίφας όταν βρισκόταν στο επίκεντρο το θέμα των εδρών. Παράλληλα προσέθεσε: «Στόχος της κίνησης αυτής είναι να ωφεληθεί σε πρώτο βαθμό ο κόσμος, χάρη στον οποίο ζούμε τόσα χρόνια και που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Σε δεύτερο επίπεδο θα ωφεληθούν και οι ιδιοκτήτες ταξί, γιατί η μείωση του κόστους θα αποτελέσει κίνητρο για την αύξηση της επιβατικής κίνησης. Ελπίζουμε οι απαντήσεις των κατά τόπους σωματείων να συγκεντρωθούν γρήγορα και σταλούν άμεσα στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, για να ληφθεί σχετική απόφαση.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey