Κάηκαν μέσα στο σπίτι τους από πυρκαγιά που ξέσπασε στις 2:30 τα ξημερώματα - Σώθηκε η ηλικιωμένη μητέρα τους και μεταφέρθηκε στο Βοστάνειο...

Τραγωδία με δύο νεκρά αδέλφια στον Πολιχνίτο

11/08/2017 - 10:14 Ενημερώθηκε 11/08/2017 - 11:15

Βαρύ πένθος στον Πολιχνίτο από την τραγωδία, που σημειώθηκε τα ξημερώματα, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε σπίτι όπου διέμενε μια 73χρονη μητέρα με τους δύο γιους τους, ηλικίας 54 και 56 ετών.

Όλα ξεκίνησαν στις 2:30 τη νύχτα, σε διόροφη μονοκατοικία στις εργατικές κατοικίες Πολιχνίτου. Με βάση το δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έσπευσε στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ανασύρθηκαν απανθρακωμένα τα δύο αδέλφια, ο Γ.Κ. ηλικίας 56 ετών και ο Ε.Κ. ηλικίας 54 ετών. Η ηλικιωμένη μητέρα τους, Α.Κ. 73 ετών, μεταφέρθηκε στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται. Το σπίτι, όπου διέμεναν, καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς, με τη στεγή να καταρρέει λόγω της φωτιάς.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετείχαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής από το Κλιμάκιο της Αγιάσου με δέκα άνδρες. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey