Επίσκεψη της αντιδημάρχου Λέσβου Αναστασίας Αντωνέλλη

Σχολικά είδη στο Σύλλογο Πολυτέκνων

16/09/2017 - 12:52

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμος Λέσβου στέκεται στο πλευρό του Συλλόγου Πολυτέκνων. Η αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Αναστασία Αντωνέλλη παρέδωσε εκ μέρους της δημοτικής αρχής σε επίσκεψή της την Παρασκευή στο Σύλλογο σχολικά είδη (τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, στυλό, γόμες κ.λπ), καθώς επίσης και 250 τεμάχια γάλα εβαπορέ, προκειμένου αυτά να μοιραστούν στα παιδιά των πολυτέκνων.

Την αντιδήμαρχο και τη Δημοτική αρχή ευχαρίστησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Μιχάλης Κουφέλος, η γραμματέας Μαρία Κωνσταντίνου και ο ταμίας Βασίλης Αθανασέλλος, μαζί με μέλη του Συλλόγου, επισημαίνοντας την έμπρακτη βοήθεια που έχουν από τη δημοτική αρχή οι πολύτεκνοι, βιώνοντας την κρίση σε όλο της το μεγαλείο.

Η κ. Αντωνέλλη τόνισε: «Ο Δήμος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων του, συνδράμει με μια σειρά από δράσεις, όπως η επίσκεψη στο Σύλλογο Πολυτέκνων, αλλά και με μια σειρά από πράξεις όπως μειώσεις τελών, απαλλαγή εισόδου στην πλαζ κ.λπ., χωρίς βεβαίως να μπορεί να λύσει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνοι. Δυστυχώς, ζούμε σε μια χώρα που ο πληθυσμός μας γερνάει ταχύτατα και συρρικνώνεται. Τούτο όμως δεν φαίνεται να απασχολεί την ίδια την πολιτεία και έτσι, ενώ οι πολύτεκνοι θα έπρεπε να τυγχάνουν μεγαλύτερης στήριξης, ειδικά τη σημερινή εποχή που η οικονομική κρίση χτυπάει αλύπητα τις πολύτεκνες οικογένειες, η επίσημη πολιτεία κωφεύει στα δίκαια αιτήματά σας. Εμείς, ως δημοτική αρχή, θεωρούμε την ύπαρξη του Συλλόγου σας αναγκαία για τους πολύτεκνους του τόπου μας και γι’ αυτό θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας συνδράμουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, ακόμα και συμβολικό. Το πράξαμε, το πράττουμε και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε».

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey