Από σήμερα απολογούνται τα «βαριά» ονόματα που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο διευθυντής!

12/09/2017 - 17:14

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ετέθη την Παρασκευή τα μεσάνυχτα, ο πρώην διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου - Λήμνου την περίοδο από την ίδρυση της μέχρι και το 2005, κατηγορούμενος για απιστία σε βαθμό κακουργήματος.

Στον τέως διευθυντή της Συνεταιριστικής, που απολογήθηκε, επεβλήθη κατ’ οίκον περιορισμός, αφού εισαγγελέας και ειδική ανακρίτρια της υπόθεσης διαφώνησαν σχετικά με την προφυλάκιση του καθώς ο κατηγορούμενος παρουσίασε γνωματεύσεις για σοβαρό ιατρικό πρόβλημα. Τελικά επί της προφυλάκισης του ή της απελευθέρωσης του με εγγύηση 120.000 ευρώ, θα αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών που θα συνεδριάσει τις επόμενες μέρες.

Από σήμερα τώρα, η υπόθεση της Συνεταιριστικής μπαίνει στα βαθιά, καθώς μετά τον διευθυντή της Τράπεζας, θα περάσουν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα για τις δικές τους απολογίες, και άλλα «βαριά» ονόματα που εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

Χθες η διαδικασία επρόκειτο να συνεχιστεί με την απολογία ανώτατου αξιωματικού εν αποστρατεία, ο οποίος διατέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας την επίμαχη περίοδο, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται οι απολογίες πρώην ανώτατων διοικητικών παραγόντων της Τράπεζας, που την επίμαχη περίοδο είχαν σημαίνοντα ρόλο στα της Τράπεζας, και από την εξέλιξη των οποίων θα φανούν και οι προθέσεις της δικαιοσύνης εν αναμονή της πολύκροτης δίκης.

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey