Στην ευρύτερη περιοχή της Μόριας και στην πόλη της Μυτιλήνης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

30/08/2017 - 16:16 Ενημερώθηκε 30/08/2017 - 16:23

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 22/2017 από 26-08-2017 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, την 31-08-2017 ημέρα Πέμπτη και κατά τις ώρες από 07.30 έως 18.00, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην Ε.Ο. Μυτιλήνης – Μόριας στη Λέσβο (περιοχή Άγιος Ιωάννης), λόγω εκτέλεσης εργασιών της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λέσβου).

Λόγω της προαναφερθείσας διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραπάνω οδό, θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

 > Τα οχήματα που θα κινούνται επί της εθνικής οδού Μυτιλήνης - Μόριας, δεν θα επιτρέπεται να πραγματοποιούν πορεία προς την άνοδο της ανώνυμης οδού, που οδηγεί από την περιοχή του Καρά Τεπέ, προς τη Δημοτική Κοινότητα της Μόριας.

 > Τα οχήματα δεν θα επιτρέπεται να πραγματοποιούν πορεία στην κάθοδο της ανώνυμης οδού που οδηγεί από τη Δημοτική Κοινότητα της Μόριας, προς την περιοχή του Καρά Τεπέ.

 > Η κίνηση των οχημάτων, από και προς τη Δημοτική Κοινότητα της Μόριας, θα πραγματοποιείται μέσω της επαρχιακής οδού, η οποία οδηγεί από την Εθνική Οδό Μυτιλήνης – Θερμής Λέσβου, προς τη Δημοτική Κοινότητα της Μόριας και αντίστροφα.

Επιπρόσθετα, 

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 23/2017 από 29-08-2017 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, την 01-09-2017 ημέρα Παρασκευή και κατά τις ώρες από 08.00 έως 14.00, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην οδό Θεοκρίτου 13 στη Μυτιλήνη, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης καλωδιακής βλάβης από συνεργείο του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (Ο.Τ.Ε. Α.Ε.).

Λόγω της προαναφερθείσας διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραπάνω οδό, θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

 > Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Θεοκρίτου, από το ύψος της Πλατείας Αλυσίδας με κατεύθυνση την περιοχή Επάνω Σκάλα, θα πραγματοποιούν υποχρεωτική πορεία στην οδό Καμάρες και μέσω των οδών Σπετσών, Βερναρδάκη και Ευριπίδου, θα κατευθύνονται προς την οδό Αισχύλου και ακολούθως προς την περιοχή Συνοικισμός – Επάνω Σκάλα.

 > Τα οχήματα μεγάλου όγκου που θα κινούνται στην οδό Θεοκρίτου, από το ύψος της Πλατείας Αλυσίδας με κατεύθυνση την περιοχή Επάνω Σκάλα, θα πραγματοποιούν υποχρεωτική πορεία στην οδό Ζωοδόχου Πηγής και ακολούθως θα κατευθύνονται, μέσω της βόρειας παράκαμψης της πόλης, στην περιοχή Επάνω Σκάλα.

Το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey