Από τη ΔΕΥΑΛ, συνολικού προϋπολογισμού 2,94 εκ. ευρώ

Προκήρυξη του έργου για τα δίκτυα Αγιάσου

09/02/2018 - 18:39 Ενημερώθηκε 10/02/2018 - 20:01

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Λέσβου (Δ.Ε.Υ.Α.Λ) προκήρυξε την κατασκευή του έργου «Υπολειπόμενα Δίκτυα Αποχέτευσης Αγιάσου», μπαίνοντας πλέον στη φάση της δημοπράτησης του έργου και της ανάδειξης αναδόχου. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 2.941.000€ (χωρίς Φ.Π.Α.) και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020». Συγχρηματοδοτείται, δε, από το Ταμείο Συνοχής και από εθνικούς πόρους.
Η προθεσμία για την υποβολή προσφορών λήγει την Τρίτη 20 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι. Σημειώνεται ότι οι φάκελοι θα ανοίξουν με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής αποσφράγισης τη Δευτέρα 26 Μαρτίου, η οποία θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 13-17 (1ος όροφος).
Με βάση τα όσα προβλέπει η διακήρυξη του έργου, ο ανάδοχος υποχρεούται να περατώσει τις απαραίτητες εργασίες μέσα σε δύο χρόνια (720 ημέρες) από την υπογραφής της σύμβασης.Ετσι δρομολογείται μια από τις εκκρεμότητες της ΔΕΥΑΛ που ήδη είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος της Αντ. Γιαννάκης ότι το επόμενο διάστημα θα πάρουν το δρόμο της δημοπράτησης, όπως και άλλα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης σε πόλη και χωριά.


Διακοπή υδροδότησης

Εργασία στη μεσαία ζώνη ύδρευσης θα πραγματοποιήσει την προσεχή Τρίτη (12/2) η ΔΕΥΑ Λέσβου και έτσι θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης από τις 8 το πρωί. Πρόκειται για εργασίες λόγω επισκευής τριών βλαβών στον κεντρικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης.
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από τη διακοπή της υδροδότησης είναι η Λαγκάδα, το Λαζαρέτο, το Βουναράκι, τα Πυργέλια, η Καλλιθέα, τα Μαύρα Σίδερα, τα Υφαντήρια, ο Λόφος Αρτεργατών και μια περιοχή πάνω από το Στάδιο Μυτιλήνης.
Το ακριβές διάστημα που θα διαρκέσει η διακοπή δεν μπορεί να ανακοινωθεί εκ των προτέρων, λόγω της φύσης των βλαβών. Ωστόσο, οι κάτοικοι των περιοχών αυτών θα μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2251024444 για πληροφορίες από την αρμόδια υπηρεσία. Σημειώνεται επίσης, ότι στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑ Λέσβου www.deyamyt.gr οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τα ακριβή όρια της περιοχής που θα διακοπεί η υδροδότηση.
Σε ανακοίνωσή της, η ΔΕΥΑ Λέσβου επισημαίνει πως θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την όσο δυνατόν μικρότερη όχληση και την ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey