Αναγκαστική επιστροφή στο λιμάνι της Χίου, 40 λεπτά μετά τον απόπλου με προορισμό τον Πειραιά, όπου έφτασε τελικά με 1 ώρα καθυστέρηση...

Πίσω-μπρος το "Αριάδνη" λόγω ιατρικής ανάγκης!

28/08/2017 - 12:57

Απρόσμενη εξέλιξη σημειώθηκε χθες το βράδυ, στο δρομολόγιο του πλοίου "ΑΡΙΑΔΝΗ", που είχε αποπλεύσει από τη Μυτιλήνη με προορισμό τον Πειραιά και ενδιάμεσο σταθμό το λιμάνι της Χίου.

Συγκεκριμένα, ο πλοίαρχος αποφάσισε να επιστρέψει στη Χίο μόλις 40 λεπτά μετά τον απόπλου για τον Πειραιά, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε ένας από τους επιβάτες. Με βάση το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας politischios.gr, γιατρός που ταξίδευε εντός του πλοίου διέγνωσε η οξεία περιτονίτιδα στον άτυχο επιβάτη, με αποτέλεσμα η μεταφορά του σε νοσοκομείο να καθίσταται επιβεβλημένη.

Άμεσα, ο πλοίαρχος ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Χίου και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που περίμενε στο λιμάνι και παρέλαβε τον ασθενή, τον οποίο μετέφερε με ασφάλεια στο "Σκυλίτσειο" Γενικό Νοσοκομείο Χίου. Το πλοίο "Αριάδνη" συνέχισε την πορεία του και έφτασε στον τελικό του προορισμό, το λιμάνι του Πειραιά, με μία ώρα καθυστέρηση. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey