Έφυγαν με άριστες εντυπώσεις

Οι Ευρωπαίοι γνώρισαν το Κέντρο Κοινότητας Λέσβου

05/12/2017 - 16:45

Την περασμένη Πέμπτη επισκέφθηκαν το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λέσβου, μέλη της αντιπροσωπείας της Ε.Ε. από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το ΕΤΠΑ, που ήρθαν στη Λέσβο στο πλαίσιο της 3ης Επιτροπής Παρακολούθησης του Ε.Π. Βορείου Αιγαίου 2014-2020, συνοδευμένα από στελέχη της εδώ Διαχειριστικής Αρχής της Π.Β. Αιγαίου.

Πιο συγκεκριμένα: ο προϊστάμενος της Μονάδας Β2 της ΕΥΔ, Παναγιώτης Γιαννιόγλου, συνόδευσε  τον Jiri Svarc,  προϊστάμενο  της Γενικής Διεύθυνσης Απασχόλησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, την Άννυ  Μπακοπούλου, στέλεχος της ίδιας Δ/νσης - υπεύθυνη για το Βόρειο Αιγαίο, τις Εμμανουέλλα Κουρούση και Μιράντα Θεοδωροπούλου, στελέχη της ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού και Εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, και την Φωτεινή  Δαλαβέρη, στέλεχος της δομής του ΕΣΠΑ του Υπουργείου Υγείας, στην επίσκεψη τους στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λέσβου,  προκειμένου να δουν από κοντά και να διαπιστώσουν και οι ίδιοι το είδος των παρεχόμενων υπηρεσιών, όπως και το βαθμό ανταπόκρισης του Κέντρου στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Αναστασία Αντωνέλλη, έκανε αναλυτική ενημέρωση στους παριστάμενους για την εξάμηνη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας, τις έως τώρα δράσεις του, τον αριθμό των ωφελουμένων και των υπηρεσιών που τους παρασχέθηκαν, καθώς επίσης και για τις προγραμματισμένες δράσεις του την καινούργια χρονιά. Ακολούθησε διάλογος με τους εργαζόμενους στην δομή σε ειδικές ερωτήσεις που αφορούσαν την υλοποίηση του Προγράμματος.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη τους, τα μέλη της Επιτροπής ανέφεραν στην αντιδήμαρχο και στους εργαζόμενους ότι «η αποτελεσματική λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λέσβου είναι ενθαρρυντική για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ευάλωτων ομάδων του Δήμου Λέσβου. Οι εντυπώσεις μας από την λειτουργία του Κέντρου σας, είναι  άριστες».

 

 

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey