Η κινητοποίηση του ΦΠΑ από το φακό του «Ε»

30/11/2017 - 11:11

Κλειστά τα καταστήματα και τα σούπερ- μάρκετ της Μυτιλήνης χτες, κλειστές και οι καφετέριες της προκυμαίας, της Επάνω Σκάλας και του πάρκινγκ. Μόνη παραφωνία -ξανά- αποτέλεσε υποκατάστημα αλυσίδας στον Καρά- Τεπέ και άλλης αλυσίδας στην Καλλονή και δύο μικρά μαγαζιά στην Παναγιούδα. Λουκέτο μπήκε και στα μαγαζιά της Αγίας Παρασκευής και του Μανταμάδου.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του «Ε» και σχετικό βίντεο στο emprosnet.gr από τον Ιγνάτη Τσικνή και τον Βαγγέλη Παπαντώνη.

 


Η μεγάλη συγκέντρωση για το ΦΠΑ

 


Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Βαγγέλης Μυρσινιάς καλωσορίζει τον κόσμο στην πλατεία: «Επαγρύπνηση μέχρι να πάρουμε αυτό που μας ανήκει».

 


«Ρεαλιστικά, αυτό που πρέπει να παλέψουμε τώρα είναι η παράταση της αναστολής της αύξησης των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ» τόνισε ο βουλευτής Λέσβου της ΝΔ, Χαράλαμπος Αθανασίου που αναφέρθηκε στη σχετική τροπολογία που κατέθεσε.

 

«Διακυβεύεται η ζωή μας και των παιδιών μας», βροντοφώναξε ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός. «Από τη μια μέρα στην άλλη, το κόστος ζωής θα αυξηθεί πολλαπλάσια, πρόσθεσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Παναγιώτης Παπαρίσβας.

 


Άδειες και κλειστές οι καφετέριες της Προκυμαίας, συμμετέχοντας στην απεργία του Συντονιστικού των Φορέων.

 


Ο συγκεντρωμένος κόσμος στην πλατεία βγαίνει στην προκυμαία με το πανό του Επιμελητηρίου Λέσβου να ηγείται.

 


Τα στελέχη του Εργατικού Κέντρου δεν επέτρεψαν την είσοδο στη ΔΟΥ των εργαζομένων σε αυτήν, ενώ κρέμασαν πανό με τα αιτήματα τους από τα παράθυρα του κτηρίου, πραγματοποιώντας συμβολική κατάληψη.

 


Προπορεύονται τα φορτηγά του Δήμου που ανεβαίνουν προς τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής με μαύρες σημαίες.

 


Το καπνογόνο έδωσε μεγαλύτερο παλμό στο συλλαλητήριο

 


Η πορεία φτάνει στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, αλλά ο Γενικός Γραμματέας, Γιάννης Γιαννέλλης απουσίαζε. Αποφασίστηκε συνάντηση με τους αρμόδιους στην Αθήνα.

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey