Η πλαστή ταυτότητα με τόπο γέννησης «Μυτιλήνη Λέσβου» και μικρό όνομα «Ταξιάρχης» Η πλαστή ταυτότητα με τόπο γέννησης «Μυτιλήνη Λέσβου» και μικρό όνομα «Ταξιάρχης»

Φοιτητής στη Μυτιλήνη ο 29χρονος με τα τρομοδέματα στον Παπαδήμου!

07/11/2017 - 10:29

Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 29χρονου που συνελήφθη για τα τρομοδέματα στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ και, όπως προκύπτει από την έγκυρη διασταύρωση του «Ε», ο δράστης ήταν φοιτητής στη Μυτιλήνη, ενώ είχε φτιάξει και πλαστή ταυτότητα με τόπο γέννησης «Μυτιλήνη - Λέσβου» και μικρό όνομα «Ταξιάρχης»!

Πρόκειται για τον Γιαγτζόγλου Κωνσταντίνο του Αναστασίου και της Βάιας, που γεννήθηκε την 19-08-1988 στο Μαρούσι Αττικής και κρίνεται από την αστυνομία ότι αποτελεί το πλέον κεντρικό πρόσωπο στη νέα γενιά τρομοκρατών, ενώ οι έρευνες στρέφονται στον εντοπισμό συνεργών του από τα στοιχεία που βρέθηκαν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, στη γιάφκα της οδού Αλκαμένους στην Αθήνα.

 

Οι κατηγορίες

Η σε βάρος του ποινική δίωξη αφορά στη συγκρότηση - ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση που επιδιώκει την τέλεση τρομοκρατικών πράξεων του άρθρου 187Α παρ. 1 του Π.Κ., τρομοκρατικές πράξεις προμήθειας -κατοχής - κατασκευής εκρηκτικών υλών με σκοπό τη χρήση τους για πρόκληση κοινού κινδύνου σε ξένα πράγματα και κινδύνου για άνθρωπο, από κοινού και κατά συρροή, τελεσθείσες με τρόπο, σε έκταση και υπό συνθήκες, που είναι δυνατό να βλάψουν σοβαρά, τη χώρα και με σκοπό να εκφοβίσουν, σοβαρά, έναν πληθυσμό και να βλάψουν σοβαρά και να καταστρέψουν τις θεμελιώδεις συνταγματικές, πολιτικές, οικονομικές δομές της χώρας, τρομοκρατικές πράξεις παράνομης κατοχής πιστολιών - πυρομαχικών και εκρηκτικών υλών, με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό οργανώσεων, από κοινού και κατά συρροή, τελεσθείσες με τρόπο, σε έκταση και υπό συνθήκες, που είναι δυνατό να βλάψουν, σοβαρά, τη χώρα και με σκοπό να εκφοβίσουν, σοβαρά, έναν πληθυσμό και να βλάψουν, σοβαρά και να καταστρέψουν τις θεμελιώδεις συνταγματικές, πολιτικές, οικονομικές δομές της χώρας, πλαστογραφία μετά χρήσεως δημοσίων εγγράφων, κατά συρροή, με σκοπό την τέλεση τρομοκρατικών πράξεων του άρθρου 187Α παρ. 1 του Π.Κ., διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από κοινού, τελεσθείσα, από δύο ή περισσότερους δράστες, που είχαν ενωθεί και διέπρατταν κλοπές κατ’ επάγγελμα, με σκοπό την τέλεση τρομοκρατικών πράξεων του άρθρου 187Α παρ 1 του Π.Κ. καθώς και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (αγορά - κατοχή).

 
Ο 29χρονος που συνελήφθη για τα τρομοδέματα στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι

Η πλαστή του «Ταξιάρχη»

H ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και αναγραφόμενα προσωπικά στοιχεία σε οκτώ καταφανώς πλαστά Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας, που βρέθηκαν στην κατοχή του και συγκεκριμένα αυτό που αφορά την περιοχή μας είναι το εξής: Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας με αριθμό «ΑΙ-530083», με ημερομηνία έκδοσης «07/04/2010» και στοιχεία κατόχου «ΓΙΑΝΝΑΡΕΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ», όνομα πατρός «ΜΑΤΘΑΙΟΣ», όνομα μητρός «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ», ημερομηνία γέννησης 17/03/1987, τόπο γέννησης «ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΛΕΣΒΟΥ» και εκδούσα αρχή «Τ.Α. ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ».

 

Φοιτητής στη Μυτιλήνη!

Ο 29χρονος ήταν φοιτητής στη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με έτος έγγραφής το 2006. Θυμίζουμε ότι και παλιότερα, το 2013, φοιτητής στη Μυτιλήνη σε τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου: ο τότε 24χρονος Ανδρέας Μπουρζούκος, μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, δεν είχε απασχολήσει τις αρχές ποτέ ως το 2013. Έμενε στο Χολαργό όπου μεγάλωσε και σπούδαζε στη Μυτιλήνη, σε τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ο πατέρας του είναι αγιογράφος και η μητέρα του ιατρός.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey