Τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Μυτιλήνης

Δώρισαν κάθισμα αιμοκάθαρσης στο «Βοστάνειο»

14/09/2017 - 18:50

Ο Ροταριανός Όμιλος Μυτιλήνης είχε θέσει ως στόχο, στο ξεκίνημα του καλοκαιριού, την αγορά ενός ειδικού καθίσματος αιμοκάθαρσης για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου της πόλης μας.

Με συνεστιάσεις σε εξοχικά σπίτια ροταριανών, καθ’ όλη τη διάρκεια των θερινών μηνών, που συνοδεύτηκαν από απόλυτη επιτυχία, το ειδικό αυτό κάθισμα αγοράστηκε και βρίσκεται ήδη στη διάθεση του «Βοστάνειου». Συγκεκριμένα, το πρωί της περασμένης Παρασκευής (8/9), μέλη του ομίλου, με επικεφαλής τον πρόεδρο Λευτέρη Χαβραλή και τον βοηθό διοικητή Ηλία Παπαγεωργίου, παρέδωσαν στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου το ειδικό κάθισμα αιμοκάθαρσης.

Τη διοίκηση του Νοσοκομείου εκπροσώπησε ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, ιατρός Ευθύμιος Ζιώγας, και η γιατρός νεφρολόγος Ε. Αγγελή, επίσης εκπρόσωποι του Συλλόγου Νεφροπαθών με τον πρόεδρό τους Δημήτριο Σαξώνη και τον αντιπρόεδρό Ιωάννη Γιορέλη.

Ο αντιπρόεδρος των νεφροπαθών ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ρ.Ο. Μυτιλήνης για τη σημαντική προσφορά, ευχόμενος να βρεθούν και άλλοι φορείς για να ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτό, παραδίδοντάς του αναμνηστική πλακέτα.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey