Από την Πυροσβεστική και την ΕΛΑΣ, το ΕΚΑΒ και την ΥΠΑ

Άσκηση ετοιμότητας στο αεροδρόμιο

22/12/2017 - 19:28

Άσκηση ετοιμότητας μερικής κλίμακας πραγματοποιήθηκε στον Διεθνή Αερολιμένα Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης» με ΑΔΑ τον Φορέα Διαχείρισης Αερολιμένα (Fraport-Greece) και συμμετοχή όλων των φορέων που δραστηριοποιούνται εντός του Αερολιμένα, και αφορούσε κατάσβεση πυρκαγιάς σε αεροσκάφος τύπου ATR 72 με διάσωση επιβαινόντων, όπου κατά την φάση προσγείωσης, υποχωρεί ο ριναίος τροχός και αυτό εξέρχεται του διαδρόμου καταλήγοντας σε πίστα αεροσκαφών.

Στην άσκηση συμμετείχαν πέραν της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αερολιμένα Μυτιλήνης και της Π.Υ. Μυτιλήνης που κλήθηκε προς  ενίσχυση - συνδρομή των πυροσβεστικών επιχειρήσεων-διάσωσης, η ΕΛΑΣ, το ΕΚΑΒ, η ΥΠΑ, οι φορείς επίγειας εξυπηρέτησης του αερολιμένα, η εταιρία παροχής υπηρεσιών φύλαξης και ομάδα (06) έξι εθελοντών της ΕΟΔ για συνδρομή των Υπηρεσιών Υγείας.

Την Άσκηση παρακολούθησαν ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Αρχιπύραρχος Αποστολίδης Μάριος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου, Στρατής Κύτελης και ο Προϊστάμενος της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Βορείου Αιγαίου, Καλλίας Χαρίλαος.

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey