Με τη βοήθεια του Κέντρου Κοινότητας

Αιτήσεις για το Κοινωνικό Μέρισμα

29/11/2017 - 14:36

Από χτες παρέχεται η δυνατότητα σε όσους - όσες κατοικούν στον Δήμο και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού (δικαιούχοι ΚΕΑ, άποροι κ.λπ.) και δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή να προσέρχονται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λέσβου, Ζωοδόχου Πηγής 71 στη Μυτιλήνη, προκειμένου να ενημερωθούν για το εάν είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Μερίσματος και, εφόσον το επιθυμούν, να βοηθηθούν από τους εργαζόμενους τής εν λόγω δομής, προκειμένου να υποβάλουν τις αιτήσεις τους. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται από κάθε ενδιαφερόμενο και δεν είναι υποχρέωση των υπηρεσιών των Δήμων.

Επειδή, όμως, «εμείς γνωρίζουμε ότι πολλοί άποροι δημότες και δημότισσες μας δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή ή δεν γνωρίζουν τη χρήση του, προσφέρουμε τη δυνατότητα αυτή διαμέσου του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λέσβου, προκειμένου να μη στερηθεί κανένας και καμία τα όποια χρήματα δικαιούται, γνωρίζοντας τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει ακόμα και γι’ αυτήν την ελάχιστη κρατική παροχή», διευκρινίζει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Αναστασία Αντωνέλλη.

Οι ενδιαφερόμενοι απαραίτητα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα, αποδεικτικό Α.Φ.Μ, Κωδικούς Taxisnet, ΑΜΚΑ και αντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey