Ο Παναγιώτης Σπανός, επικεφαλής παράταξης στις εκλογές της Ομοσπονδίας

Στις κάλπες οι ιδιοκτήτες ταξί

31/10/2014 - 22:06

Στις κάλπες θα προσέλθουν την επόμενη Κυριακή 9 Νοεμβρίου τα μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Μυτιλήνης, με σκοπό την ανάδειξη των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί.

Στις κάλπες θα προσέλθουν την επόμενη Κυριακή 9 Νοεμβρίου τα μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Μυτιλήνης, με σκοπό την ανάδειξη των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί. Αν και δεν έχουν κατατεθεί μέχρι στιγμής οι υποψηφιότητες, θεωρείται βέβαιο πως θα είναι και πάλι υποψήφια σχεδόν όλα τα μέλη του τωρινού διοικητικού συμβουλίου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον τοπικά υπάρχει και για τις εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, που θα πραγματοποιηθούν στα μέσα του μήνα στην Αθήνα, αφού ο πρόεδρος των Ιδιοκτητών Ταξί Μυτιλήνης, Παναγιώτης Σπανός, θα είναι επικεφαλής μίας εκ των εννέα παρατάξεων που θα διεκδικήσουν τις 21 έδρες τού Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

Μέτωπο…
Αρραγές κατεβαίνει το μέτωπο της παλιάς φρουράς, στις προσεχείς εκλογές του Συνδέσμου Ιδιοκτητών ταξί Μυτιλήνης. Η διαδικασία θα λάβει χώρα την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Λέσβιον», από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 2:00 το μεσημέρι.

Οι υποψηφιότητες αναμένεται να κατατεθούν στην αρχή της εβδομάδας στο γενικό γραμματέα του Συνδέσμου, Βασίλη Τσακυράκη. Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεδομένες θεωρούνται οι υποψηφιότητες του προέδρου, Παναγιώτη Σπανού, του γενικού γραμματέα, Βασίλη Τσακυράκη, και του προέδρου των Ραδιοταξί, Κώστα Νέστορα.

Δεν αναμένεται κάποια υποψηφιότητα-έκπληξη, μια και η τωρινή σύνθεση του Δ.Σ. του Συνδέσμου φαίνεται ότι θα συνεχίσει και μετά τις εκλογές. Ωστόσο, υπάρχει έντονη κινητικότητα από τα μέλη τού Δ.Σ., τα οποία καλούν τους συναδέλφους τους για όσο είναι δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στις εκλογές. Ο λόγος είναι πως θέλουν να εξασφαλιστεί όσο γίνεται μεγαλύτερος αριθμός αντιπροσώπων στις εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ), που θα γίνουν αυτόν το μήνα στην Αθήνα.

Αυτό φυσικά συμβαίνει διότι μία από τις εννέα παρατάξεις που θα διεκδικήσουν έδρες στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, προέρχεται από τη συνεργασία των Συνδέσμων Ιδιοκτητών Ταξί Μυτιλήνης, Σάμου, Θεσσαλονίκης, Κυκλάδων, Λήμνου και άλλων περιοχών, επικεφαλής της οποίας μάλιστα θα είναι ο Μυτιληνιός Παναγιώτης Σπανός.

Η παράταξη έχει όνομα «Δύναμη Δημιουργίας για ένα άλλο Ταξί» και στο κείμενο αρχών και θέσεων που ανήρτησε στο διαδίκτυο, τονίζεται πως συμμετέχει στις εκλογές ανεξάρτητη, χωρίς την κρυφή ή φανερή στήριξη κάποιου κόμματος. Αισιόδοξες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως η παράταξη μπορεί να παίξει ακόμα και ρόλο ρυθμιστή στις αρχαιρεσίες του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, αφού έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τους ιδιοκτήτες που δηλώνουν απογοητευμένοι από όλα τα κόμματα. Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί από τις έδρες που θα καταφέρει να αποσπάσει από τις συνολικά 21 του συμβουλίου.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί στη Μυτιλήνη, Παναγιώτης Σπανός, δήλωσε στο «Ε»: «Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να δώσουν το παρών στις εκλογές.

Ο κλάδος δοκιμάζεται σκληρά την περίοδο αυτή και δεν επιτρέπεται από κανένα μας να μένει αμέτοχος. Έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής μιας προσπάθειας που κάνουμε με συναδέλφους από άλλες περιοχές προκειμένου να φέρουμε κάτι νέο στην Ομοσπονδία μας. Δημιουργήσαμε την παράταξη αυτή μακριά και έξω από κάθε κομματική σκοπιμότητα, με αποκλειστικό σκοπό να προτάξουμε τα προβλήματα στον κλάδο μας προς όφελος των συναδέλφων».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey