Ανακοίνωση της Αναστασίας Αντωνέλλη, που δίνει εικόνα για τη φιλοξενία των Βρισαγωτών

232 σε ξενοδοχεία +95 σε σπίτια συγγενών

19/06/2017 - 12:58

Κάθε μέρα που περνάει διαμορφώνεται η εικόνα του μεγέθους του προβλήματος που άφησε στους κατοίκους της Βρίσας ο καταστροφικός σεισμός της περασμένης Δευτέρας, με τις τοπικές αρχές να συμβάλλουν -ομολογουμένως- με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να παρασχεθεί η οφειλόμενη βοήθεια στους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας. Χθες η αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας ενημέρωσε πως έχουν στεγαστεί σε ξενοδοχεία καθώς και στο γηροκομείο Πολιχνίτου συνολικά 232 άτομα, ενημερώνοντας παράλληλα πως έχει εξαντληθεί η δυνατότητα φιλοξενίας σεισμόπληκτων σε δωμάτια στα Βατερά. Οπότε όλες οι αιτήσεις για προσωρινή φιλοξενία που θα ακολουθήσουν θα εξυπηρετηθούν σε καταλύματα εκτός Βατερών.

Για την εξυπηρέτησή τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22520 42843 με την υπεύθυνη κοινωνική λειτουργό Κατερίνα Βαρουκτσή, στην οποία μπορούν επίσης να απευθύνονται και για ανάγκες φαρμάκων.

 

Συμβολή και της «Ηλιακτίδας»

Στα συνολικά τώρα 232 άτομα που έχουν στεγαστεί σε ξενοδοχεία καθώς και στο γηροκομείο Πολιχνίτου, όπως ενημερώνει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Αναστασία Αντωνέλλη, παρέχεται πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό). Τη διατροφή των υπολοίπων έχει αναλάβει η «Ηλιακτίδα», ενώ η διανομή του φαγητού γίνεται υπό τον συντονισμό του προέδρου της Κοινότητας Βρίσας Στρατή Παράκοιλα. Πέραν των 232 ατόμων που έχουν στεγαστεί σε ξενοδοχεία και στο Γηροκομείο, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, σε σπίτια συγγενών διαμένουν 85 άτομα και 10 επέλεξαν να μην ζητήσουν κατάλυμα.

 

Από την έντυπη έκδοση του «Εμπρός»

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey