Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. ΠληροφορίεςΚλείσιμο

Υγεία

 • «Από 1η Δεκεμβρίου ζητούμε θέση γιατρού»

  Τις ενέργειες που έχει κάνει από την πλευρά της η διοίκηση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης σχετικά με την έλλειψη προσωπικού στην ογκολογική μονάδα επισημαίνει με ανακοίνωσή της, μετά τη διαμαρτυρία του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λέσβου, που κάνει λόγο για ορατό κίνδυνο λουκέτου του Ογκολογικού.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Αδυνατεί να ανταποκριθεί η 2η ΥΠΕ

  Mε σοβαρότατα προβλήματα συνεχίζουν να λειτουργούν τα Κέντρα Υγείας (ΚΥ) της Λέσβου και η Μονάδα Υγείας (ΜΥ) - ΠΕΔΥ στη Μυτιλήνη, όπως επισημαίνει με ανακοίνωσή της η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Λέσβου: «Η διοίκηση της 2ης ΥΠΕ, με ελλείψεις προσωπικού και εξ αποστάσεως -από τον Πειραιά-, αδυνατεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να συσσωρεύονται και να οξύνονται.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • SOS των καρκινοπαθών χωρίς αντίκρισμα

  Σε διαμαρτυρία προέβησαν χτες το πρωί, 20 μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λέσβου προς τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Άννα Ζερβού, σχετικά με την έλλειψη προσωπικού στην Ογκολογική Μονάδα του «Βοστάνειου». Από την πλευρά της, η κ. Ζερβού τόνισε: «Κάνω ό,τι μπορώ, αλλά είναι θέμα Υπουργείου και γιατρών που δεν θέλουν να έρθουν στη Μυτιλήνη».

   
  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Σε σοβαρή κατάσταση διασωληνωμένο 4χρονο παιδί

  Οι παιδίατροι του Νοσοκομείου Μυτιλήνης εξέτασαν το παιδί και διέγνωσαν μηνιγγιτιδόκοκκο, που πέρασε στο αίμα του, με αποτέλεσμα να εμφανίσει σηψαιμία. Σύμφωνα με την παιδίατρο του Νοσοκομείου, Χρυσούλα Ζωγράφου, πρόκειται για χειρότερο για τον οργανισμό, κρούσμα και από μηνιγγίτιδα, το οποίο υπάρχουν απειροελάχιστες πιθανότητες να «χτυπήσει» κάποιον.

   
  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Στην εντατική τα κέντρα υγεία της Λέσβου

  Τα Κέντρα Υγείας (ΚΥ) της Λέσβου και η Μονάδα Υγείας (ΜΥ) – ΠΕΔΥ στη Μυτιλήνη, συνεχίζουν να λειτουργούν με σοβαρότατα προβλήματα. Η Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ, με ελλείψεις προσωπικού και εξ αποστάσεως – από τον Πειραιά, αδυνατεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να συσσωρεύονται και να οξύνονται.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Οι συμπληρωματικές έδρες σε νέα κάλπη!

  Με πρωτόγνωρες συνδικαλιστικές καταστάσεις έρχεται αντιμέτωπος ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, μετά την πρωτοφανή -για τα δεδομένα του- παραίτηση σύσσωμης της πλειοψηφούσας παράταξης (κατείχε τρεις στις εφτά έδρες) με επικεφαλής τον Στρ. Κλεάνθη, από το διοικητικό συμβούλιο.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Σε επιφυλακή το Νοσοκομείο

  Τα αδύνατα… δυνατά έκαναν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, του ΕΚΑΒ αλλά και της Πυροσβεστικής, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία, ώστε να είναι προσβάσιμο το Νοσοκομείο Μυτιλήνης 24 ώρες το 24ωρο καθ’ όλη τη διάρκεια της σφοδρής χιονόπτωσης και κακοκαιρίας από το Σάββατο έως και τη Δευτέρα.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Πληθαίνουν τα κρούσματα γρίπης

  Εδώ και μία εβδομάδα πληθαίνουν οι ασθενείς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης με κρούσμα γρίπης. «Είναι η αρχή της επιδημίας», σχολίασε στο «Ε» ο Χαράλαμπος Ανιτσάκης, πρόεδρος της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του «Βοστανείου».

   
  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • SOS για την Ειδική Αγωγή!

  Δεδομένου ότι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ- χρήστες των υπηρεσιών Ειδικής Αγωγής (γονείς και παιδιά) κινδυνεύουν να βρεθούν από 1/1/2017 χωρίς κάλυψη της δαπάνης για τις υπηρεσίες αυτές, 20 λογοθεραπευτές της Λέσβου αλλά και πολλά σωματεία και Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα εκφράζουν την ανησυχία τους τόσο για το επαγγελματικό τους μέλλον όσο και για το μέλλον των παιδιών που έχουν αναλάβει και των οικογενειών τους.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • SOS για την Ειδική Αγωγή

  Με γνώμονα τις ποιοτικές υπηρεσίες στη Λογοθεραπεία και την ουσιαστική συνεργασία που έχουμε μαζί σας τόσα χρόνια ευελπιστούμε ότι το ομόφωνο ΟΧΙ, των Λογοθεραπευτών της Λέσβου αλλά και των περισσοτέρων νομών της Ελλάδας, στον εκβιασμό του κράτους και του ΕΟΠΥΥ (πλέον ΕΦΚΑ), το ΟΧΙ στις συμβάσεις με τη μορφή που έχουν σήμερα θα αποτελέσει ένα ηχηρό μήνυμα σε εκείνους που αποφασίζουν εάν θα δώσουν στην Ειδική Αγωγή αυτά που της αξίζουν.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Pages