Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. ΠληροφορίεςΚλείσιμο

Υγεία

 • «Πολύ καλύτερα από πριν δύο χρόνια»

  «Η κατάσταση στο νοσοκομείο μας έχει σταθεροποιηθεί και σύντομα με την ολοκλήρωση των έργων θα έχουμε ένα σύγχρονο νοσοκομείο που θα καλύπτει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό τις ανάγκες των πολιτών», δήλωσε ο βουλευτής Γιώργος Πάλλης μετά την επίσκεψή του ως επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο.

   
  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • «Κάθεται» από το Νοέμβριο ανενεργός

  Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό κατέθεσε ο βουλευτής της Ν.Δ. Χαράλαμπος Αθανασίου, με θέμα το μαστογράφο που δεν έχει τεθεί ακόμα σε λειτουργία, τις ελλείψεις σε παραϊατρικό προσωπικό, εξοπλισμό και αναλώσιμα στο ΠΕΔΥ Μυτιλήνης.

   
  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Κλινικές υπό… «διάλυση» στο «Βοστάνειο»

  Μπορεί η ανακαίνιση και η κατασκευή της νέας πτέρυγας στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, να έχει δώσει εντελώς άλλη εικόνα από αυτή που γνωρίζαμε, ωστόσο τα προβλήματα από τις ελλείψεις γιατρών και την υποχρηματοδότηση, κάνουν «μπαμ», όπως δείχνει και η ανακοίνωση της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Λέσβου.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • H Ένωση Γιατρών για τα οξυμένα προβλήματα του Βοστανείου

  Οι πρωτοφανείς ελλείψεις ειδικευόμενων ιατρών, δημιουργούν προβλήματα λειτουργίας σε όλες τις κλινικές. Για να καταρτιστεί πρόγραμμα εφημεριών και να λειτουργήσει το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, μετακινούνται ειδικευμένοι γιατροί από την Π.Φ.Υ και αρκετοί αγροτικοί γιατροί από τα Περιφεριακά Ιατρεία και τα Κέντρα Υγείας.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Δεν λειτουργούν τα σηπτικά χειρουργεία!

  Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό κατέθεσε ο βουλευτής Νομού Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου, με θέμα την ανάγκη λειτουργίας των σηπτικών χειρουργείων στο Νοσοκομείο - ΚΥ Λήμνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δεκέμβριο του 2016 προέκυψε μόλυνση χειρουργημένου για καταρράκτη και μάλιστα από μικρόβιο που ευθύνεται συνήθως για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις (serratiamarcencens).

   
  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Για τη λειτουργία του Ογκολογικού

  Τις ενέργειες της 2ης ΥΠΕ -στην αρμοδιότητα της οποίας είναι οι Μονάδες του ΠΕΔΥ- για την απόσπαση γιατρού (παθολόγου ή γενικού γιατρού) από το ΠΕΔΥ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ώστε να στελεχώσει την Ογκολογική Μονάδα προκειμένου να λειτουργήσει άμεσα, ζητεί από το Υπουργείο Υγείας η κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ.

   
  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • «Μιλήστε με ονόματα, αλλιώς συκοφαντείτε»

  Την άμεση κατάθεση «ονομάτων και διευθύνσεων» ζητά ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Λέσβου Κώστας Κατσαρός από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Λέσβου και το Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών, «αλλιώς θα θεωρήσουμε επιεικώς συκοφαντική και πολιτική τη συνέντευξη στο πρόσωπο του δημάρχου και της δημοτικής αρχής».

   
  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • «Μιλήστε με ονόματα, αλλιώς συκοφαντείτε»

  Την άμεση κατάθεση «ονομάτων και διευθύνσεων» ζητά ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Λέσβου, Κώστας Κατσαρός από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λέσβου και τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών «άλλως θα θεωρήσουμε επιεικώς συκοφαντική και πολιτική τη συνέντευξη στο πρόσωπο του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής.»

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Ντροπή! Έσπασαν τα γραφεία των καρκινοπαθών! (PICS)

  Σύμφωνα με πληροφορίες επέβαινε μηχανάκι, πέταξε πέτρες και έφυγε.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • «Λύση» στο Ογκολογικό με έναν παθολόγο

  Εντός των ημερών αναλαμβάνει να εργαστεί στην Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, προκειμένου να σωθεί η λειτουργία του τμήματος, ιδιώτης παθολόγος με σύμβαση με μπλοκάκι. Πρόκειται για τη λύση που βρέθηκε από τη διοικήτρια του «Βοστάνειου», Άννα Ζερβού, μετά τις εκκλήσεις του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λέσβου.

   
  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Pages