Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. ΠληροφορίεςΚλείσιμο

Αυτοδιοίκηση

 • Η πίτα της Μυτιλήνης

  Με αναφορές στα έργα, αλλά και στα ζητήματα της καθημερινότητας που αφορούν στην πόλη, πλαισιώθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης το απόγευμα της Τετάρτης. Την πίτα έκοψε ο δήμαρχος παρουσία του προέδρου, Θεόδωρου Στεργίου, και των μελών της Κοινότητας.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Πληρώνουμε μέχρι να καταργηθεί επισήμως

  Τυπικό ζήτημα, αυτό της δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης των αλλαγών (καταργήσεις, συγχωνεύσεις) στα ΚΕΠ της χώρας, διατηρεί νοικιασμένο απ’ το Δήμο Λέσβου το ακίνητο το οποίο είχε μισθώσει η πρώην νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Λέσβου για τη στέγαση του Κέντρου της.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Το «πράσινο φως» άναψε για το κολυμβητήριο!

  Ο… θεμέλιος λίθος για την εξέλιξη όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο για την κατασκευή νέου κολυμβητηρίου στη Μυτιλήνη, όλα δείχνουν πως θα μπει την ερχόμενη Παρασκευή το πρωί. Όπου εκδικάζεται η (και τυπική) μεταφορά ουσιαστικά του οικοπέδου που προορίζεται να κατασκευαστεί το κολυμβητήριο στα Θέρμα, στο Δήμο Λέσβου.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Κατατέθηκε (επιτέλους) η τροπολογία

  Κατατέθηκε την περασμένη Τρίτη, η περίφημη τροπολογία που έρχεται για να λύσει το γνωστό θέμα της αποζημίωσης των κατοίκων της Μόριας και εν αναμονή της ψήφισής της εντός των επόμενων ημερών, όλα δείχνουν πως μπαίνει στην τελική ευθεία η επιχορήγηση του Δήμου Λέσβου, ο οποίος θα κάνει και την τελική καταβολή στους δικαιούχους.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Στη Λαγκάδα και στο Σεδούντα

  Η κ. Καλογήρου πραγματοποίησε περιοδεία στα έργα του Πλωμαρίου.

   
  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Ένα δυναμικό και αντιπροσωπευτικό «brand» της Λέσβου

  Αποφασισμένη να καταπιαστεί σοβαρά με την υποβοήθηση της προοπτικής επανεκκίνησης του τουρισμού στη Λέσβο, δείχνει η δημοτική αρχή και μέσω της επιτυχημένης ημερίδας της, με διακεκριμένους ομιλητές (με θέμα «Τουρισμός και ανάπτυξη στο Βόρειο Αιγαίο - Ευρωπαϊκές προκλήσεις και ευκαιρίες», που διοργάνωσε την Κυριακή σε συνεργασία με το «Euro Direct» και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου), άφησε προσδοκίες για μία σοβαρή προσπάθεια στην κατεύθυνση μετατροπ

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Τα ιαματικά (ξανά) στο προσκήνιο

  Οι κινήσεις της ΑΔΕΛ τον τελευταίο χρόνο, βρίσκονται στην κατεύθυνση αξιοποίησης του φυσικού «θησαυρού» της Λέσβου, που δεν είναι άλλος από τις ιαματικές πηγές της και ο Δήμος επιχειρεί να διευρύνει την όλη προσπάθεια, επιχειρώντας να αξιοποιήσει όλες τις ενδεχόμενες δυνατότητες που μπορεί να προσφέρουν χρηματοδοτικά προγράμματα.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Ενεργοποίηση του «Τοπικού Αστυνόμου»

  Νέα επιστολή προς τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαο Τόσκα, απέστειλε ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, με θέμα την ασφάλεια του νησιού και ειδικότερα την αστυνόμευσή του.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Παρά τις ενστάσεις, πάμε όπως και πέρυσι!

  Μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη του φετινού προγράμματος καταπολέμησης του δάκου, φοβάται η περιφερειακή αρχή της Χριστιάνας Καλογήρου. Γι’ αυτό και χθες Δευτέρα, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αδαμίδης, έστειλε εισήγηση στους περιφερειακούς συμβούλους με την οποία τους ζητούσε να υιοθετήσουν ψήφισμα που καλεί την κυβέρνηση:

   
  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Ενεργοποίηση του «Τοπικού Αστυνόμου»

  Νέα επιστολή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νικόλαο Τόσκα, απέστειλε ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός με θέμα την ασφάλεια του νησιού και ειδικότερα την αστυνόμευσή του.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Pages