Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. ΠληροφορίεςΚλείσιμο

Αγροτικά

 • Άστραψε και βρόντηξε ο Τσιρώνης

  Τίποτα δεν πάει καλά σήμερα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι σε σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσιρώνη για τα προγράμματα βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας άναψαν τα αίματα. Ο συνήθως ήρεμος και χαμηλών τόνων υπουργός βγήκε από τα ρούχα του με τις εισηγήσεις που άκουσε για την διαχείριση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Κακός χαμός στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

  Τα σχολιανά τους ακούνε αυτή την ώρα τα στελέχη της ηγεσίας του ΟΠΕΚΕΠΕ στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Αιτία είναι η σύμβαση που καλούνται να υπογράψουν τα κέντρα υποδοχής δηλώσεων με την Gaia Επιχειρείν. Οι φωνές ακούγονται ως και έξω από το κτήριο. Φαίνεται πως μόλις σήμερα η ηγεσία του υπουργείου αντιλήφθηκε ότι οι ανακοινώσεις που έγιναν προ ημερών από τον υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου ακυρώνονται στην πράξη.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Προτάσεις για την προβολή των νησιών

  Εμπεριστατωμένες   προτάσεις κατέθεσε ο Ε.Ο.Α.Ε.Ν στην ευρεία σύσκεψη  που  πραγματοποιήθηκε στις  20 Μαρτίου 2017  στο Υπουργείο Τουρισμού,  κατόπιν πρόσκλησης της Υπουργού  Έλενας Κουντουρά,  με  θέμα την περαιτέρω τουριστική προώθηση και προβολή  των νησιών που δέχθηκαν πιέσεις από το μεταναστευτικό.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Σεμινάρια για την παραγωγή αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών

  Τα τελευταία χρόνια γίνονται αρκετές επενδυτικές προσπάθειες με δραστηριοποίηση στο χώρο των φυσικών προϊόντων, ορισμένες εκ των οποίων έχουν ήδη εδραιωθεί και θεωρούνται επιτυχημένες. Αλλά και μικρότερες μονάδες έχουν ξεκινήσει και εγκατασταθεί, όπως και πολλοί ιδιώτες - παραγωγοί επιθυμούν να ασχοληθούν με την καλλιέργεια των Αρωματικών Φαρμακευτικών φυτών παράλληλα με κάποιας μορφής μεταποίηση.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • «Σε σύγχυση χιλιάδες συνταξιούχοι για το ΟΣΔΕ»

  H τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Δ. Φωτεινή Αραμπατζή για τη σύγχυση που επικρατεί σε εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους απασχολούμενους με τον αγροτικό τομέα, αναφορικά με τις δηλώσεις καλλιέργειας ΟΣΔΕ και τις συνέπειές τους σε ασφαλιστικό και φορολογικό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

   
  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • 5,2 εκατ. ευρώ για την προώθηση του κρασιού

  Τη σύμβαση του προγράμματος προώθησης οίνων σε αγορές τρίτων χωρών της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου υπέγραψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου.

   
  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • «Κόβουν το 60% των συντάξεων»

  Ανακοίνωση εξέδωσε η Λαϊκή Ενότητα, με την οποία καταγγέλλει την κυβέρνηση πως κόβει στους νέους συνταξιούχους μικροπαραγωγούς, είτε αγρότες, είτε ετεροεπαγγελματίες, το 60% των συντάξεών τους. Εξαίρεση αποτελούν όσοι είναι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, εφόσον διατηρούν μια μικρή αγροτική παραγωγή.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Παραμένει φορέας συντονισμού του ΟΣΔΕ

  Η «Gaia Επιχειρείν», με αφορμή την έναρξη υποβολής των δηλώσεων στο ΟΣΔΕ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι παραμένει φορέας συντονισμού του ΟΣΔΕ.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Για εξόφληση όλων των λογαριασμών

  Ο Συνεταιρισμός Στύψης πέρα από την υπηρεσία «i-bank Simple Pay Spot» της Εθνικής Τράπεζας, εγκατέστησε  και λειτουργεί «easy pay point» της Πειραιώς.

   
  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Ξεκινάει το ΟΣΔΕ με μικρή καθυστέρηση

  Τίποτα δεν ξεκινάει στην ώρα του στην Ελλάδα. Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση το ΟΣΔΕ (Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου). Έτσι προχθές 15 Μαρτίου, το σύστημα δεν άνοιξε για την καταχώρηση των πρώτων αιτήσεων των παραγωγών για τη Βασική Ενίσχυση του 2017.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Pages