ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ

01/07/2012 - 05:56
Με έξι αγωνιστικές τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΛ, τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Νίκης, Σάββα Παπαδημητρίου, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Αιγέα.
Καμπάνα στον Παπαδημητρίου
Με έξι αγωνιστικές τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΛ, τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Νίκης, Σάββα Παπαδημητρίου, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Αιγέα. Ακόμη ο Στρατής Χαλακατέβας του Ερμή, τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές και με τρεις ο Λούπος του Αιγέα και ο Καμάτσος του Αρίωνα Παλ. Δύο αγωνιστικές επιβλήθηκαν στους Μπαζίνα της ΑΕΜ, Ευαγγελάτο του Εθνικού και Κουμαρά της ΑΕΜ. Τέλος, μία αγωνιστική επιβλήθηκε στους Γιαννουλέλλη (Αιγέας), Ελευθερίου (Αστέρας Νίκης) και Στρογγυλό (Ορφέας).

Λουκέτο!
Με ποινή μιας αγωνιστικής, τιμωρήθηκε η έδρα της Αναγέννησης Γέρας γιατί στο παιχνίδι με τη Θύελλα, φίλαθλος πέταξε πέτρα στο βοηθό διαιτητή. Μάλιστα η ομάδα του Παπάδου ήταν υπότροπη και της επιβλήθηκε και βαρύ χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ. Τέλος, κλήθηκε σε απολογία ο Αιγέας Πλωμαρίου για τον τραυματισμό από κροτίδα, παίκτη του Αστέρα Νίκης, ενώ παραπέμπεται στην ΠΕΔ, ο διαιτητής Πάνου για πλημμελή σύνταξη του Φ.Α.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey