Πάροχος στη Γερμανία «προδίδει» τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy S5

20/02/2014 - 16:27

Τα αποκαλυπτήρια του Galaxy S5 της Samsung «προδίδει» ιστοσελίδα της θυγατρικής τής Ο2 στη Γερμανία, στην οποία μπορούν οι πελάτες της να καταχωρήσουν το mail τους, ώστε «να μάθουν για το νέο Samsung, που μπορεί να κάνει περισσότερα».

Τα αποκαλυπτήρια του Galaxy S5 της Samsung «προδίδει» ιστοσελίδα της θυγατρικής τής Ο2 στη Γερμανία, στην οποία μπορούν οι πελάτες της να καταχωρήσουν το mail τους, ώστε «να μάθουν για το νέο Samsung, που μπορεί να κάνει περισσότερα». Μαζί με ένα λογοπαίγνιο με τον αριθμό 5, στο σάιτ υπάρχει επίσης το μότο «ανακαλύψτε περισσότερα στο τέλος Φεβρουαρίου» και η φωτογραφία ενός smartphone μέσα σε νερό, τυλιγμένου σε φυσαλίδες.

Παρ’ όλο που η εικόνα υποδηλώνει πως το νέο μοντέλο της κορεατικής εταιρείας θα είναι αδιάβροχο, είναι πιθανόν να πρόκειται απλώς για ένα τρικ εμφάνισης της συσκευής, χωρίς να αποκαλύπτεται το ντιζάιν ή κάποιο άλλο χαρακτηριστικό της.

Περισσότερο, το σάιτ τής Ο2 επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η νέα «ναυαρχίδα» τής Samsung θα παρουσιασθεί όντως στη Βαρκελώνη στις 24 Φεβρουαρίου, στην εκδήλωση που έχει προγραμματισθεί στο πλαίσιο της έκθεσης Mobile World Congress.

Την ίδια στιγμή, νέες πληροφορίες τού σάιτ τεχνολογίας SamMobile έρχονται να αποκλείσουν το ενδεχόμενο το Galaxy S5 να ενσωματώνει τεχνολογία αναγνώρισης της ίριδας του ματιού, ένα χαρακτηριστικό που στελέχη τής Samsung είχαν δηλώσει πριν από εβδομάδες ότι εξεταζόταν.

Αντίθετα, σύμφωνα με το SamMobile, το smartphone θα ενσωματώνει αισθητήρα αναγνώρισης των δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος, αν και θα είναι ενσωματωμένος στο ίδιο σημείο με το iPhone 5S, θα λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι στο τελευταίο μοντέλο τής Apple.

Το σάιτ αναφέρει επίσης πως, εκτός από τη συσκευή, ο χρήστης θα μπορεί να αξιοποιήσει τον αισθητήρα για να «ξεκλειδώσει» αρκετές ακόμη λειτουργίες του τηλεφώνου.

Πηγή: kathimerini.gr

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey