Στην αρχή της αγοράς, εδώ και χρόνια, το γνώριμο σημείο συνάντησης κάθε πρωί για κουλούρι Σορέντο, σταφιδόψωμο ή οτιδήποτε άλλο σας αρέσει από είδη αρτοζαχαροπλαστείου, δεν είναι άλλο από το «Φαντάστικο». Πολλοί είναι εκείνοι που επισκέπτονται καθημερινά το συγκεκριμένο κατάστημα και αγοράζουν νοστιμιές, όπου έχει παραμείνει αναλλοίωτη η ποιότητα, η εξυπηρέτηση αλλά και η τεράστια ποικιλία σε οτιδήποτε φουρνίζεται…

Το «Enjoy» στην προκυμαία, μετρά ήδη αρκετά χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και πορείας στον όμορφο κόσμο του γλυκού! Οι δημιουργίες του μοναδικές τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση, με πρωτοτυπία και ποιότητα. Απολαύστε τα γλυκά του στα τραπεζάκια του καταστήματος ή στη διεύθυνση σας, αφού υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς εκεί που θα υποδείξετε με την τηλεφωνική ή ηλεκτρονική παραγγελία σας.

Το ζαχαροπλαστείο «Fresh» στο Πέραμα, είναι ο παράδεισος των απανταχού γλυκατζήδων. Όποια και να είναι η αγαπημένη σας γεύση, σίγουρα θα την απολαύσετε, αφού η πολύχρονη πείρα και ενασχόληση με το αντικείμενο, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Δώστε έγκαιρα τις παραγγελίες σας και εξασφαλίστε τις καλύτερες κριτικές για το κέρασμα της κοινωνικής σας εκδήλωσης και όχι μόνο.